Acaba?

Bu spor salonu flortlesmeleri oldum olasi guven vermez bana.

Belki de bilmiyorum

Aynen canım adımı ondan bekliyorum

Sevgilisi vardır.

Sizi takip etse, sevgilisi de kim o kız diye soracağı için saman altından su yürütmeyi tercih etmiştir.

Olabilir ama resim vs yok

İlgilenmediği açık değil mi?
Instagramda herkes herkese o kadar bakıyor zaten. Adam sana özel bir muamele yapmanış ki.
Senin teee üniversite yıllarından konularını bilirim. Hala "öyle baktı, böyle baktı"... Yıllardır görüyorsun ki bakmakla olmuyor. Hala bakmayı aşırı ciddiye alıp fazla anlamlar yüklüyorsun. Hiç değişmemişsin bu konuda. :)
Ama bu da gol değil işte.

Belki de bilmiyorum

Aynen canım adımı ondan bekliyorum

Olabilir ama resim vs yok

Resim olmasına gerek yok ki. Kız istemiyordur resim koymayı, ya da adam "benim birsürü erkek öğrendim var onlara seni mi göstericem" diye bahane uydurup kızla fotoğraf koymuyordur.

Sizinle ilgileneydi takip isteği gönderirdi. Takip etmek mesaj atmaktan daha kolay bence.

Ovvvvvvvvv

Sizi tenzih ediyorum ama benim böyle bir tanıdığım vardı
O bana bakti
Bu bana baktı diye diye ömrü geçti...
Bir şeyler hisseden taraf illa ki bir şekilde yolunu buluyor yani .
Öyle story e baktı
Yok beni dürttu ile ilişki olmuyor , olamıyor :)))
Ayrıca herkese aynı şeyi yapıyor olabilir

Benim düşüncem bir erkek açık açık hoşlandığını gelip söylemeden hiçbir davranışına anlam yüklememek.
Neden yaptı niçin yaptı diye kafa yormamak.
Çünkü yaptıklarını inkar etmekte üstlerine yok :)

ben antrenörlere o gözle bakamıyorum ya niye bilmiyorum.

bi pilates dersine giren hoca hareketler yaptırıp arkama geçip izlemişti bi derste uyuz olmuştum sonra yine salondan tanıştığım bi kızla sevgili oldular.

ne bileyim ben pek ciddiye alamıyorum spor hocalarını

İlgisi var gibi bence ama siz normal bir şekilde davranın bırakın istiyorsa o sizin yanınıza gelecektir zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…