Acaba?

Evet haklısınız aslında fotoğrafta biraz daha dolu çıkıyor sanki. Bazen kendimi yokmuş gibi hissediyorum ya. Zaten 5 litreye yakın kan vücutta. Psikolojim zaten sağlam değil bir de buna takacağım.
Saglik sorununuz yoksa niye dert ediyorsunuz ki

Aboowww kiskanclikta level atlamış o arkadaşlar..gayet fitsiniz yemeyin bu numaraları...

Fotografta öle cok zayıf durmuyorsunuz ideal gbi yani bence. Kas kütlenizi artırabilirsiniz bence bu iyi hissetmenize sebep olur. Kaldı ki siz mutlu iseniz millete ne

Tam idealsiniz hatta fiziginiz cok güzelmis.Bence de kıskanclık.Nasıl iyi hissediyorsanız onu yapın,kilo almaya calısmak ve her seyi yemek de sağlık problemi yapabilir.Normal beslenmenize devam edin duymayın

Zayıf değilsin çok iyi bence fiziğin. Belki yüzün zayıftır biraz ondan diyorlardir.

bazilari gercekten cok zayif oluyor. yuzu falan cokuyor artik. kemikler de asiri belli oluyor falan. hic birine kilo al demedim ama icimden kilo alsa dedigim kisiler oldu. yada hamile kalinca kilo yakismis dedigim kisiler oldu.

ama sizinki cok normal. boyle birine kilo al denmez. sizinki fit lik duzeyinde.

44 kilo mu. 😳 o zaman gercekten zayifsinizdir ya. fotoda belli olmuyor. kac beden giyiyorsunuz. 32 falan mi

Benimde boyum 1.61 ve 42 kg a kadar düştüğüm zamanlar oldu ama ideali 47 di. Siz kendinizi iyi hissediyorsanız ve kan değerleriniz normalse kilo falan almayın. Doğum yapmadıysanız Doğumla birlikte alınıyor zaten durduk yere yağ depolamaya gerek yok

Sokakta gordugum bir cok insan FAZLA kilolu. Şu vucuduyla barişma muhabbetiyle birlikte iyice artik fazla kiloyu normal gormeye başladilar.

Ortalama 160 boyuyla 65-70 kilo olan insanlar kendini zayif goruyor. :)

Bana da zayif zayif diyip duruyorlar o diyenlerin hepsi de obezin bir tik alti tipler oluyor genelde. Sallama yani, zayif gorunmuyorsun normal👍

Kıskanmışlar seni :)
Çok zayıfsın, hasta mısın diyenlerin hepsi belli ki şişko. Ciddiye alma.

Merhabalar, nasılsınız? Ben pek iyi sayılmam son zamanlarda sinirlerimle oynuyorlar. En çok duyduğum kelime ‘zayıfsın’. Fotoğraf ekleyeceğim öyle aman aman bir zayıf olduğumu düşünmüyorum ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Buraya kadar pek dert sayılmaz ama artık “acaba?” demeye başladım. Bana zayıfsın kilo al diyen insanların çoğu nasıl desem dolgun insanlar. Bu da bende ister istemez “kıskanılıyor muyum?” hissiyatı uyandırdı ve hayatımın hiçbir döneminde dış görünüşümle ilgili böyle bir duygu durumda olmamıştım, rahatsız oldum. Haydi bu paranoya diyelim ama kilo almalıyım sürekli yemeliyim düşüncesini susturamıyorum. Şunu da belirtmek istiyorum zayıflığa bağlı bir sağlık sorunu yaşamadım şu güne dek.Eki Görüntüle 2296677
Pantolonlu olan benim.
Ya kurban olayim...ne milletin lafına takılıyorsunuz ...kendini sen zayif hissediyorsan alırsın kilo..yok böyle iyiyim diyorsan takma kimseyi...ki.gayet iyisin..kilo alip napcan

Bence gayet ıyısın bende o kıloya dusebılsem keske 5 yıldır o kıloyu goremıyorum. Asırı zayıf bu degıl benım yengem var kadın 33 kılo bence onlar asıroçı zayıf oluyr sen normalsın

Merhabalar, nasılsınız? Ben pek iyi sayılmam son zamanlarda sinirlerimle oynuyorlar. En çok duyduğum kelime ‘zayıfsın’. Fotoğraf ekleyeceğim öyle aman aman bir zayıf olduğumu düşünmüyorum ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Buraya kadar pek dert sayılmaz ama artık “acaba?” demeye başladım. Bana zayıfsın kilo al diyen insanların çoğu nasıl desem dolgun insanlar. Bu da bende ister istemez “kıskanılıyor muyum?” hissiyatı uyandırdı ve hayatımın hiçbir döneminde dış görünüşümle ilgili böyle bir duygu durumda olmamıştım, rahatsız oldum. Haydi bu paranoya diyelim ama kilo almalıyım sürekli yemeliyim düşüncesini susturamıyorum. Şunu da belirtmek istiyorum zayıflığa bağlı bir sağlık sorunu yaşamadım şu güne dek.Eki Görüntüle 2296677
Pantolonlu olan benim.
Şişmanlar zayıflayamayınca bari zayıfları şişmanlatalımda eşitlenelim diye uğraşıyor işte., Kıskançlık sadece. Gayet güzel fiziğiniz.

Yani 161e bence de 44 zayıf. 50 tam idealdir bence.Boy kilo arasında 10 fark olması ideal diye biliyorum.

ben de sizin gibiyim hatta daha bile zayıf.
sağlık probleminiz olmadığı sürece maşallah deyip geçmek gerekiyor. ben mutluyum.

161, 44 kg falanımdır şu an

Yalniz 1.61 boya 44 kilo az bence. Hep mi bu kiloda idiniz? Hani insanin sabit bir kilosu vardir. Ben yaklasik bir 10 yil once 43 kiloya dusmustum boyum 1.60. Annem sarilmaya korkardi kemiklerim kirilacak sanirdi. Siz fotografta sanki 50 kilo gibi gozukuyorsunuz ama gercekte belkide zayif gozukuyorsunuz. Ben asiri stresten zayiflamistim ve 1 yil boyunca bir suru saglik sorunlariyla ugrastim. Fotograflarda da asiri zayif cikardim. Ama insandan insana degisiyor elbet. Siz kendinizi bu kiloda seviyorsaniz ve de en onemlisi saglikli iseniz baskasinin ne dedigi hic onemli olmaz. Ben 50 kiloya cikinca ancak kendime geldim ve doktorda 50 kilonun altini bunyemin kaldiramayacagini bu kiloda sabit kalmami soyledi. Su anda 51 kiloyum, yillardir sabit 51 53 arasi gider gelirim, . Saglik varsa gerisi bos :)

Gayet güzel bir fiziğin var. Kesinlikle kıskanıyorlar. Sana zayıf diyen olursa "senin gibi koca g.tlü olmaktan iyidir" de.

Back
X