Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet güzel fiziğiniz var ben bu hale gelmek için uğraşıyorum ya.. dinlemeyin milleti kıskanıyolar..Merhabalar, nasılsınız? Ben pek iyi sayılmam son zamanlarda sinirlerimle oynuyorlar. En çok duyduğum kelime ‘zayıfsın’. Fotoğraf ekleyeceğim öyle aman aman bir zayıf olduğumu düşünmüyorum ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Buraya kadar pek dert sayılmaz ama artık “acaba?” demeye başladım. Bana zayıfsın kilo al diyen insanların çoğu nasıl desem dolgun insanlar. Bu da bende ister istemez “kıskanılıyor muyum?” hissiyatı uyandırdı ve hayatımın hiçbir döneminde dış görünüşümle ilgili böyle bir duygu durumda olmamıştım, rahatsız oldum. Haydi bu paranoya diyelim ama kilo almalıyım sürekli yemeliyim düşüncesini susturamıyorum. Şunu da belirtmek istiyorum zayıflığa bağlı bir sağlık sorunu yaşamadım şu güne dek.Eki Görüntüle 2296677
Pantolonlu olan benim.
ay cidden ya fotoğrafta insanlar sanki olduğundan daha kilolu çıkıyo dimi? ben kendimi tanıyamıyorum..Fotografta kilo anlasilmaz. Benim bi arkadasim var 45 kilo tig gibi ama fotografta anlasilmiyor. Yakindan gorsen sadece kemik. Sizin boy ve kilo orantiniz onemli. Boyunuz ve kilonuz kac
Boyum 1.67 kilom 47.Bana da herkes şok zayıfladın diyor. Oysa ben isteyerek kilo verdim 55 56 kiloydum. Zayıfsın diyenler de alttan alttan zayıflamak için neler yaptın diye soruyorlar. 1 yıldır ortamda diyet spor muhabbetleri dönüyor sayemde. İşte ulaşamadıkları zaman eleştirmeye bayılıyorlar. Bence zayıf değilsiniz kesinlikle.161, 44 kg falanımdır şu an
Boyunuza göre zayıfsınız, ben gibi bir buçuk metre olsanız ideal kilonuz 44-45 olur ama sizin için ideal kilo 53 kg, yüzünüz de yuvarlak değil sanırım, zayıflığınız daha çok göze batıyordur böyle olunca, ben yuvarlak yüzlüyümdür o yüzden kış aylarında kazakla montla gören kilo almışsın der, yazın aaaa zayıflamışsın der aslında hep aynı kilolardayımdır :))161, 44 kg falanımdır şu an
Gayet iyisin millet senin gibi olablmek icin caba sarfediyo ne kilo almasiMerhabalar, nasılsınız? Ben pek iyi sayılmam son zamanlarda sinirlerimle oynuyorlar. En çok duyduğum kelime ‘zayıfsın’. Fotoğraf ekleyeceğim öyle aman aman bir zayıf olduğumu düşünmüyorum ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Buraya kadar pek dert sayılmaz ama artık “acaba?” demeye başladım. Bana zayıfsın kilo al diyen insanların çoğu nasıl desem dolgun insanlar. Bu da bende ister istemez “kıskanılıyor muyum?” hissiyatı uyandırdı ve hayatımın hiçbir döneminde dış görünüşümle ilgili böyle bir duygu durumda olmamıştım, rahatsız oldum. Haydi bu paranoya diyelim ama kilo almalıyım sürekli yemeliyim düşüncesini susturamıyorum. Şunu da belirtmek istiyorum zayıflığa bağlı bir sağlık sorunu yaşamadım şu güne dek.Eki Görüntüle 2296677
Pantolonlu olan benim.
Merhabalar, nasılsınız? Ben pek iyi sayılmam son zamanlarda sinirlerimle oynuyorlar. En çok duyduğum kelime ‘zayıfsın’. Fotoğraf ekleyeceğim öyle aman aman bir zayıf olduğumu düşünmüyorum ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Buraya kadar pek dert sayılmaz ama artık “acaba?” demeye başladım. Bana zayıfsın kilo al diyen insanların çoğu nasıl desem dolgun insanlar. Bu da bende ister istemez “kıskanılıyor muyum?” hissiyatı uyandırdı ve hayatımın hiçbir döneminde dış görünüşümle ilgili böyle bir duygu durumda olmamıştım, rahatsız oldum. Haydi bu paranoya diyelim ama kilo almalıyım sürekli yemeliyim düşüncesini susturamıyorum. Şunu da belirtmek istiyorum zayıflığa bağlı bir sağlık sorunu yaşamadım şu güne dek.Eki Görüntüle 2296677
Pantolonlu olan benim.
Evet bende de ideal 47 ama alamıyorum ne yazık ki. Hayır doğum yapmadım bu arada.Benimde boyum 1.61 ve 42 kg a kadar düştüğüm zamanlar oldu ama ideali 47 di. Siz kendinizi iyi hissediyorsanız ve kan değerleriniz normalse kilo falan almayın. Doğum yapmadıysanız Doğumla birlikte alınıyor zaten durduk yere yağ depolamaya gerek yok
Hep bu kiloda değilim. Hayatımda her şeyin yolunda olduğu dönemler 47ye kadar çıktığım oldu ama genelde stres vesaire 41-42-43-44 arasında değişiyor sürekli. 47 olduğumda kendimi beğeniyorum. Zaten yüzden falan almıyorum popo ve göğüslerim daha belirgin oluyor ama şimdi de aman aman zayıf değilim hani abartıldığı kadar diye düşünüyorum. Bu arada fotoğraf biraz daha dolu göstermiş beni biraz daha sıskayım aslında.Yalniz 1.61 boya 44 kilo az bence. Hep mi bu kiloda idiniz? Hani insanin sabit bir kilosu vardir. Ben yaklasik bir 10 yil once 43 kiloya dusmustum boyum 1.60. Annem sarilmaya korkardi kemiklerim kirilacak sanirdi. Siz fotografta sanki 50 kilo gibi gozukuyorsunuz ama gercekte belkide zayif gozukuyorsunuz. Ben asiri stresten zayiflamistim ve 1 yil boyunca bir suru saglik sorunlariyla ugrastim. Fotograflarda da asiri zayif cikardim. Ama insandan insana degisiyor elbet. Siz kendinizi bu kiloda seviyorsaniz ve de en onemlisi saglikli iseniz baskasinin ne dedigi hic onemli olmaz. Ben 50 kiloya cikinca ancak kendime geldim ve doktorda 50 kilonun altini bunyemin kaldiramayacagini bu kiloda sabit kalmami soyledi. Su anda 51 kiloyum, yillardir sabit 51 53 arasi gider gelirim, . Saglik varsa gerisi bos :)
Hehe popodan alıyorum hep kilo zaten biraz da göğüs.Gıcıklık yapayım mı?
Kilo-boy oranı normal ama fotoğraftan gördüğüm kadarıyla kalçan kemikli. Kilo alsan yanlara doğru gidecek gibi bir hali var. Takma o yüzden denilenlere. Bak herkes kendince nasıl bir yerden fikir belirtebiliyor.
44üm şu an.Bence gayet ideal kilodasın, sana zayıf diyenler beni görse Afrikalı mısın derlerdi sanırımkaç kilosun merak ettim?
Aynı benmis yaaa kızınız. 167 boy 45 kg kemiklerim sayılıyor ,yüzümde uzun,cok guzel kilo alınıyor diyetle ama ben istikrarli olamamıştım. Günde 6 öğünü yiyememBoyunuza göre zayıfsınız, ben gibi bir buçuk metre olsanız ideal kilonuz 44-45 olur ama sizin için ideal kilo 53 kg, yüzünüz de yuvarlak değil sanırım, zayıflığınız daha çok göze batıyordur böyle olunca, ben yuvarlak yüzlüyümdür o yüzden kış aylarında kazakla montla gören kilo almışsın der, yazın aaaa zayıflamışsın der aslında hep aynı kilolardayımdır :))
Bünyeniz zayıflığı kaldırıyorsa mesele yok, kızım da 1,70 civarları ve maalesef 46-47 kg yüzü de uzun, resmen kemikleri sayılıyor lakin ne yazık ki genleri böyle, istese de, yemesine içmesine dikkat etse de kilo alamıyor.