Acayip sıkılıyorum insanlardan nefret ediyorum

Acelya33

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2021
129
8
13
Mrb. Artık insan görmek istemiyorum Is yeri oradaki insanlar dedikoduları midemi bulandiriyor kişilik yapıları
Acayip sıkılıyorum mesainin başlangıcından çıkışa kadar oturduğum sandalyede kalıyorum wc ve sigara dışında birde amirin yanına is icabı gitmek disinda kalkmiyorum

son 1 haftadır ki ruh halim

iş hayatına hoş geldin :)
tüm dedikodulara kulaklarını tıka, sakın bulaşma.
özel hayatını anlatma.
wc sigara ve amirin yanına gitmek dışında neden kalkmıyorsun ki? mola imkanın varsa kullan.
ha bu arada insanlarla hiç iletişim kurmaman da sıkıntı olur.
havadan sudan konuşabilirsin yarın öbür gün işin düşer çünkü, konuşmak zorunda kalırsın illa ki.

ben de sinir küpü oldum, yıllık izin tarihlerimi onaylatmak istiyorum ama her zaman normal olan yoğunluk bugün artmış sanırım, üstlerim maillerine bile bakamıyor belli ki toplantılar vs var
sanki geçen her saat rezervasyonlar doluyor gibi hissediyorum.
ne şanssızım ya tüküreyim iş hayatına.
yasal hakkım olan izni almak için bile başkalarını bekliyorum.

Sen yenisin galiba :)
Hepsi olmasa bile çoğu bu şekilde çalışan sayısının fazla oldugu yerlerde..
Giydiginizden yediğinize,içtiğinizden surdugunuze kadar her detayı konuşurlar.
Sizi gördükleri zaman ise canımdan cicimden geri kalmazlar. :)

Yok gördüğüm pek çok kişi ile muhabbetim var ama samimilik değil yani belli bir yapışık ikiz gibi gezdiğim biri yok sigara içerken serviste muhabbetim var ama calistigim birimdekiler igrencler bazıları ile konuşmuyorum bile

Molaya gelince yemekhaneye gitmiyorum rejimdeyim yemek yemek istemiyorum fındık fıstık çay takiliyorum

Aynen bir samimi olduğum arkadaşıma bayan amiri yok efendim yeşil far sürmüşsün bu var sana yakismiyorlu muhabbetler bile oluyormuş düşünün artik millet kafayı yiyik erkekler biraz düz mantık bu tip şeylere takılmazlar ama kadınlar Iyyy tabi bazıları diyim muhabbet ettiğim kişiler de var tabi

Benim bir is arkadasim vardi..su dedikodu islere hic karismiyordu. Biri onunla dedikodu yapmaya calissa gülümseyerek "ben böyle konularla ilgilenmiyorum" derdi. Isini yapip eve giderdi. Kendi hakkinda hic özel bilgi paylasmazdi. Adam en dogrusunu yapiyormus. Sonra bende anladim. Kendinizi dedikoduculardan uzak tutun

Peki o adam hakkında da çok dedikodu yapilmistir emin olun neden iste bizimle konuşmuyor ondan sonra hakkında hiç bilgi vermiyor felan da felan konuşulmuştur
Insanlar iki yüzlü olmuş adeta bir adam.butun odaları geziyor herkesle konusuyor ben falancaya hiç söylemedim bilmem ne desene benim yanımda odadan çıkınca hemen yan odadan sesi geliyor ve bu kişi emekliliği gelmiş biri düşünün yaşca da büyük yani her.ne kadar ben falancaya söylemiyorum etmiyorum desede hiç inandırıcı gelmiyor ve onun orda o kişilerle konuşurken görmüş olsam.bile gözümün içine baka baka yalan dolan aslında her odaya girip herkesten laf alıp dağıtıyor benim anlattığımı.ona onun anlattığını bana vs vs ayy iğrenir oldum artik kimseye güven asla yok asla

işini yap çık gt evine

Yani böylece insanlardan tiksinir oldum bu kişiler birde odalarında namaz kilarlar dinden imandan gecinirler

iş hayatında insanlara takılırsanız çok yıpranırsınız. kimse ile de samimi olmayı beklemeyin. iş yerinde önce çıkarlar çatışır. herkesle tatlı bir mesafede arkadaşlık iyidir.
kendinizi soyutlamayın ama rahatsız olduğunuz muhabbetlerde de uzaklaşın. ince ve zor bir ayar ama zamanla alışılıyor.

Haklisiniz öyle olmaya calisiyorum bende ilk başlarıyım gibi degilim 8 yılı devirdim insallah emekliligimi de görürüm azıcık maaşım kaygısız başım olsun yeter yoksa insanlar içinde olmak çok zor çok her gün ise bu insanlari görmek dahi istemiyorum bu insanlar çıksınlar hayatımdan diye diye ise geliyorum bazen öyle bir tükenmişlik sendromuna giriyorum ki yasamak istemiyorum Hayat çok zor bunu içinden beyninden geçiriyorum hatta uyku ile uyanıklık arasında böyle isteksiz kalkıp hazırlanmışlar aslida neşe dolu cıvıl cıvıl bir insanken böyle bir insan hâline soktu beni bu iş ortamı değiştirmek istiyorum ama değişim de zor kökten evini barkini düzenini bozmak gerekecek off off

Ay bende öyleyim başa gelen çekilir diyorum, dışardan çok sakin görünüyorum, ama içimde fırtınalar, amirim çok zor amir, ona ayrı katlan, kalemdekilere ayrı katlan, iyi gibiler dışardan ama dedikodu hat safa insanın olduğu heryer öyle, çocuk yapıp ara vermek istiyorum iş yerine, şuan ki planım bu

Yanlış anlamayın ama anlattiklariniz klasik is ortami. Ben evden calismama rağmen stres altindayim is yerine gittiğimde en azindan işimi yapip geçiyorum evdeyken baski daha da artiyor ayrica 1.5-2 senedir yıllık izin de kullanamiyorum simdi pandemi de bahanesi oldu izin vermemek için. Yani yasadiklarinizdan farklisini yaşamıyorum/z inanın burada is hayatinda olan bir cok kisi aynıdır. Bana da ekstra işler yüklendi tek basina hepsine yetemiyorum, millet cay sigarada mesai doldurur ben wc zor gidiyorum.
Bir de buraya geldiğimde herkes kaynasmisti yalnizdim ayni sizin gibi ama ben kendime baktim. Simdi ise herkesle samimiyetim var, zamanla insanlar bir şekilde tanidikca ısınıyorlar. Ama yine de ben disari yemege gitmem kendim evden götürüyorum masamda yiyorum. Yani dert etmeyin, bos kaldikca kitap okuyabilirsiniz ben bir ara (islerim bu kadar yogun degilken) bos kaldikca kitap okurdum zamani bosuna öldürmemek icin. Iyi gelirdi. Tavsiye ederim yani.

neden tüm düzeniniz değişmek zorunda ki özel değilse ? iş değiştirmek çok korkunç bir şey değil. başka yerlerde de sorunlu insanlar illa olur ama daha çok seveceğiniz iş yerleri bulabilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…