son 1 haftadır ki ruh halimMrb. Artık insan görmek istemiyorum Is yeri oradaki insanlar dedikoduları midemi bulandiriyor kişilik yapıları
Acayip sıkılıyorum mesainin başlangıcından çıkışa kadar oturduğum sandalyede kalıyorum wc ve sigara dışında birde amirin yanına is icabı gitmek disinda kalkmiyorum
Yok gördüğüm pek çok kişi ile muhabbetim var ama samimilik değil yani belli bir yapışık ikiz gibi gezdiğim biri yok sigara içerken serviste muhabbetim var ama calistigim birimdekiler igrencler bazıları ile konuşmuyorum bileiş hayatına hoş geldin :)
tüm dedikodulara kulaklarını tıka, sakın bulaşma.
özel hayatını anlatma.
wc sigara ve amirin yanına gitmek dışında neden kalkmıyorsun ki? mola imkanın varsa kullan.
ha bu arada insanlarla hiç iletişim kurmaman da sıkıntı olur.
havadan sudan konuşabilirsin yarın öbür gün işin düşer çünkü, konuşmak zorunda kalırsın illa ki.
ben de sinir küpü oldum, yıllık izin tarihlerimi onaylatmak istiyorum ama her zaman normal olan yoğunluk bugün artmış sanırım, üstlerim maillerine bile bakamıyor belli ki toplantılar vs var
sanki geçen her saat rezervasyonlar doluyor gibi hissediyorum.
ne şanssızım ya tüküreyim iş hayatına.
yasal hakkım olan izni almak için bile başkalarını bekliyorum.
Aynen bir samimi olduğum arkadaşıma bayan amiri yok efendim yeşil far sürmüşsün bu var sana yakismiyorlu muhabbetler bile oluyormuş düşünün artik millet kafayı yiyik erkekler biraz düz mantık bu tip şeylere takılmazlar ama kadınlar Iyyy tabi bazıları diyim muhabbet ettiğim kişiler de var tabiSen yenisin galiba :)
Hepsi olmasa bile çoğu bu şekilde çalışan sayısının fazla oldugu yerlerde..
Giydiginizden yediğinize,içtiğinizden surdugunuze kadar her detayı konuşurlar.
Sizi gördükleri zaman ise canımdan cicimden geri kalmazlar. :)
işini yap çık gt evineMrb. Artık insan görmek istemiyorum Is yeri oradaki insanlar dedikoduları midemi bulandiriyor kişilik yapıları
Acayip sıkılıyorum mesainin başlangıcından çıkışa kadar oturduğum sandalyede kalıyorum wc ve sigara dışında birde amirin yanına is icabı gitmek disinda kalkmiyorum
Zaten öyle yapiyorum ama isim olmayınca da çok sıkılıyorum insan iki muhabbet edecek birilerini arıyor ama insan yok inşaişini yap çık gt evine
Haklisiniz öyle olmaya calisiyorum bende ilk başlarıyım gibi degilim 8 yılı devirdim insallah emekliligimi de görürüm azıcık maaşım kaygısız başım olsun yeter yoksa insanlar içinde olmak çok zor çok her gün ise bu insanlari görmek dahi istemiyorum bu insanlar çıksınlar hayatımdan diye diye ise geliyorum bazen öyle bir tükenmişlik sendromuna giriyorum ki yasamak istemiyorum Hayat çok zor bunu içinden beyninden geçiriyorum hatta uyku ile uyanıklık arasında böyle isteksiz kalkıp hazırlanmışlar aslida neşe dolu cıvıl cıvıl bir insanken böyle bir insan hâline soktu beni bu iş ortamı değiştirmek istiyorum ama değişim de zor kökten evini barkini düzenini bozmak gerekecek off offiş hayatında insanlara takılırsanız çok yıpranırsınız. kimse ile de samimi olmayı beklemeyin. iş yerinde önce çıkarlar çatışır. herkesle tatlı bir mesafede arkadaşlık iyidir.
kendinizi soyutlamayın ama rahatsız olduğunuz muhabbetlerde de uzaklaşın. ince ve zor bir ayar ama zamanla alışılıyor.
Haklisiniz öyle olmaya calisiyorum bende ilk başlarıyım gibi degilim 8 yılı devirdim insallah emekliligimi de görürüm azıcık maaşım kaygısız başım olsun yeter yoksa insanlar içinde olmak çok zor çok her gün ise bu insanlari görmek dahi istemiyorum bu insanlar çıksınlar hayatımdan diye diye ise geliyorum bazen öyle bir tükenmişlik sendromuna giriyorum ki yasamak istemiyorum Hayat çok zor bunu içinden beyninden geçiriyorum hatta uyku ile uyanıklık arasında böyle isteksiz kalkıp hazırlanmışlar aslida neşe dolu cıvıl cıvıl bir insanken böyle bir insan hâline soktu beni bu iş ortamı değiştirmek istiyorum ama değişim de zor kökten evini barkini düzenini bozmak gerekecek off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?