• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acayip sıkılıyorum insanlardan nefret ediyorum

Iş degil de insanlar yoruyor degil mi 😶😶😶

Umursamayin, isinizi yapip cikin.

Bu insanlara birşey sorulmuyor alt tarafı basit bir soru bile küfür gibi geliyorsa hayatta böyle bir insana ne bir daha birşey sorarım nede muhattap olurum uzak dururum kimsenin bulasikligini çekmek istemiyorum çünkü olay bu

valla herkes size böyle davranıyorsa belki de ben napıyorum diye düşünmeniz lazım. çünkü bu kadar insanları eleştirmek de bir yerden sonra abartı.
bir tek kendimiz mükemmel değiliz. belki sizin de onlara kötü gelen bir sürü hareketiniz vardır olamaz mı ?

Iş degil de insanlar yoruyor degil mi 😶😶😶

Umursamayin, isinizi yapip cikin.
Aynen öyle isim çok olsun başımı bile kaldiramayim sıkıntı değil hem zaman akıp gider ama insanlar öyle ki sizin tuvalete gidiş geliş zamanınızı afedersiniz ne yaptığınızı bile takip ediyorlar öyle insanlar gerçekten aklınız hayaliniz şaşar yaa yemin ederim. Afedersin bugün pembe maske mi taktın bugün ne giydin
Saçını boyamışın yok efendim sarıya dön falan fişman
Ne zaman çocuk yapiyorsun vs vs bu şekilde uzar gider valla insanlardan soğudum

valla herkes size böyle davranıyorsa belki de ben napıyorum diye düşünmeniz lazım. çünkü bu kadar insanları eleştirmek de bir yerden sonra abartı.
bir tek kendimiz mükemmel değiliz. belki sizin de onlara kötü gelen bir sürü hareketiniz vardır olamaz mı ?
Valla bilemem olabilir ama normal bir şekilde daha önceki konusuyor olmasına dayanaraktan masumane aa uzak degil mi yürüyor musun burdaki servise binmek için dedim ne var yani bunda küfür gibi algılanacak birşey yok yani her zaman herkese karşı elimden geldiğince kibar oldum hatta arkamdan konustuklarini bildiğim insanlara karşı bile kibar oldum bende nerde hata var acaba yaa.biraz da kıskançlık var bayanlar da çok oluyor sizi kafaya takip kıskanıyorlar

Hem laf atan dışarda orda burda görünce kendisi yoksa benim umrumda bilr olmaz Haa selam vermiş haa vermemiş tuhaf insanlar çok tuhaf

Valla bilemem olabilir ama normal bir şekilde daha önceki konusuyor olmasına dayanaraktan masumane aa uzak degil mi yürüyor musun burdaki servise binmek için dedim ne var yani bunda küfür gibi algılanacak birşey yok yani her zaman herkese karşı elimden geldiğince kibar oldum hatta arkamdan konustuklarini bildiğim insanlara karşı bile kibar oldum bende nerde hata var acaba yaa.biraz da kıskançlık var bayanlar da çok oluyor sizi kafaya takip kıskanıyorlar

iyi de sizle değil başkasıyla laf dalaşına girmiş sonra zaten. üzerinden zaman geçmiş, başkasına verdiği ters tepkiyi bile kendinize yormuşsunuz :)
size göre o kız günler sonra hala size laf çakıyor ama anlattığınız gibi biriyse sizi size cevap verdiği dakikada unutmuştur emin olun. çünkü belli ki istediğine istediği cevabı çok rahat veren biri.
kıskançlık konusuna birşey diyemem. genelde iş yerlerinde popüler, giyimi tarz, amirlerle arası iyi insanlar kıskanılır. öyle biriyseniz haklısınızdır.

iyi de sizle değil başkasıyla laf dalaşına girmiş sonra zaten. üzerinden zaman geçmiş, başkasına verdiği ters tepkiyi bile kendinize yormuşsunuz :)
size göre o kız günler sonra hala size laf çakıyor ama anlattığınız gibi biriyse sizi size cevap verdiği dakikada unutmuştur emin olun. çünkü belli ki istediğine istediği cevabı çok rahat veren biri.
kıskançlık konusuna birşey diyemem. genelde iş yerlerinde popüler, giyimi tarz, amirlerle arası iyi insanlar kıskanılır. öyle biriyseniz haklısınızdır.
Evet çok rahat laf söyleyen biri
Bende böyle duyar duyar kafama takarım bende böyle çok rahat konuşan herkese ağzının payını veren biri olsaydım inanın o an cevap verip unuturdum ben iste cevap veremediğim için içinde kalıyor inanın bende böyle hazır cevap olmayı çok isterdim birine mi öfkelendim öfkemi o an kusup rahatlamak isterdim ki so fadan içinde kalmasın
Işte Ben bu durumu basarabilsem çok rahatlayacağım belki de çok şeyi takmicam bile ama öyle olamadığım için takıyorum
Bu mizaç meselesi mi sonradan geliştirilebilir mi acaba

Evet çok rahat laf söyleyen biri
Bende böyle duyar duyar kafama takarım bende böyle çok rahat konuşan herkese ağzının payını veren biri olsaydım inanın o an cevap verip unuturdum ben iste cevap veremediğim için içinde kalıyor inanın bende böyle hazır cevap olmayı çok isterdim birine mi öfkelendim öfkemi o an kusup rahatlamak isterdim ki so fadan içinde kalmasın
Işte Ben bu durumu basarabilsem çok rahatlayacağım belki de çok şeyi takmicam bile ama öyle olamadığım için takıyorum
Bu mizaç meselesi mi sonradan geliştirilebilir mi acaba

o zaman o kişi size laf sokmuş değil işte. siz kafanıza taktığınız için her hareketi üzerinize alıyorsunuz.
beyhan budak var, isterseniz onun videolarına bir bakın. bu konuyla ilgili mutlaka değindiği şeyler vardır.
çünkü sürekli böyle davranırsanız kimse ile arkadaş olmanız mümkün değil. bir de söylemleriniz çok ağır. hep nefret ediyorum, midem bulanıyor yazmışsınız. bu beden dilinize de yansır ve insanlar sizden ne alırsa size de onu yansıtır. neden bu kadar nefret dolusunuz bence onu çözün.

Işte bu sebepler yüzünden nefret doluyum ve daha buraya yazilamicak pek çok nedenden oturur kiz normal konuşurken birden böyle bir duruma büründü haa benim için çok önemli biri mi değil asla değil az önce de bankta otururken o kişi yanında biriyle geldi yan banka oturdular yanındaki kiz benim banka gelmek istedi oda konuşmak istemiyorum mu ney öyle birşeyler soyledi hayret çok tuhaf durduk yerde bir sıcak davranıp birde bu şekilde yapması çok garip insanların bu garip hallerini anlayamıyorum

Çok sıkılıyorum acayip sıkılıyorum etrafında ki insanlar gerçekten acayip tuhaf bir dönem birim içinde de samimi olduğum arkadaşların vardı ama o arkadaşlarından biri tayin oldu gitti diğeri ise baksa bir binaya gitti yanı uzağız iste eskiden onlar varken çok daha eğlenceli geçiyordu zaman daha az sıkıcıydı en azından burası şimdiyse çekilmez halde

Dışarı çıkmak istemiyorum sigarada orda burda karşıma çıkmalarını istemiyorum öğlen tam sigaraya çıktım sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş gibi dünkü kiz cıktı karşıma allahım bu yaşananlar nedir böyle diyorum artık yaa hiç mi doğru düzgü biri olmaz

Herkesin elinde bir telefon yanında arkadaşı olan arkadaşı ile sohber ederek serviste gidiyor olmayan yani boş olansa telefona basini gömmüş durumda aynen bende
Sanirim bu zamanda en iyi arkadaş bir akıllı telefon mu acaba ne laf sokar ne tuhaf davranır

Arkadaşlar herkes bu başlığın altına günlük yaşadığı tuhaf şeyleri yazsa iste dertlerini falan burda destek olsak en azında birbirimize

Back
X