aynı gün açılmış 3 konusu bile var.şimdi biri çıkar biri sizene ne der
arkadaslar sırkette bı arkadasım gunde 100 bın kere telefonla konusan ınsan mılletıde arayan dk faln var yanı... ben hasta olup ıse gıdemeyınce msj atıyor neyın var dıye yaa bıde sohbetım olan bı ınsan msj atmasına uyuz oluyorum ınsan aramazmı yaa bugun hastayım ıse gıdemedım pzt de gıdeemısstım gene msj attı bugunde ya cvp vermek bozmak ıstıyorum zor tutuyorum kendımı sız ne yapayım
İlla ki bize ne ama konu açmayıda alışkanlık haline getirmemek gerek:)
sanane kardesım sanane hayret bısey ya
Sizinle konuşmak istemiyordur.. Sizi sevmiyordur, sırf yüzyüze bakıyorsunuz diye mesaj atıyordur..
Siz kimsiniz ki sizi aramıyor diye isyanlardasınız? Aramak zorunda mı?
Allah Allah ya..
İnin şu Kaf Dağı'ndan, kimse sizi aramak zorunda değil..
Dip not: Çok olmadı geçin karşısına, ben saksı değilimm!!! en çok beni arayacaksın!! en çok benii diye bağırın..
İlahiiiiiiiii ay çok güldüm çok yaşayın
İlahiiiiiiiii ay çok güldüm çok yaşayın
Zorla yazdırıyorlar insana..
devam et gulmeye tatmın olacagın yer burası degıl hanfendı
devam edin gulmeye kendı egonuzu tatmın edecegınız yer burası degıl hanımefendı bana yazılan elestırıler nekadarda hosunuza gıdıyor..tebrıkler
gecmis olsun oncelikle.
Ama anladigim kadariyla alcaklik kompleksin var. Herseyin icinde olmak istiyorsun herkes seni sevsin istiyorsun ve zorluyorsun insanlari. Insanlar senden sogumuslardir buyuk ihtimalle. SEni bazi iyi ozelliklerin icin seviyolardir ama bunalmislardir bence bu piskopat tavirlarindan. Sen normal davrandigini dusunebilirsin ama icindeki hisleri, insanlar farkediyolar bunu hic unutma. Biraz kendi kendine kalmani tavsiye ederim. Insanlarin seni aramasina seninle herseyi paylasmasina ihtiyacimn yok. Bunu unutma. Insanlari da rahat birakmis olursun bu sure icinde. ve eninde sonunda olaylar duzelir, ve kendi istekleri ile yanina gelirler seninle paylasimda bulunurlar.
Boyle gidersen insanlarin mecburen iliski kurmak zounda kaldiklari cekilmez biri olup cikarsin haberin olsun.
arkadasin demek seninle konusmak istemiyor ki mesaj yaziyor. Ona uyuz olacaginiza kendinizdeki kusurlari tespit edip onu duzeltmeye bakin. Niyetim polemik deyil, ama gercektende kendine gelmen lazim diye dusundugum icin gelebilecek tepkilere ragmen yazdim. Sonucta yardim icin konu aciyorsun deyil mi ?
zorla yazdırmıyorum kendını secımnız okumak ve cvp vermek klavye delıkansı arkadaslar var cok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?