şimdi bayanlar benim 42 günlü kolik bir gaz sıkkntısı var sürekli mız mız gaz damlası kyllanmama rahmen hala aynı sürekli emmek istediği için gaz sorunu birtürlü hlledemiyoruz bende uyursa biraz rahatlar die düşünüyorum ve milupanın gece cayından aldım ama daha kullanmadım aranızda kullanan varmı birde nasıl sistematikle kullandınız
şimdi bayanlar benim 42 günlü kolik bir gaz sıkkntısı var sürekli mız mız gaz damlası kyllanmama rahmen hala aynı sürekli emmek istediği için gaz sorunu birtürlü hlledemiyoruz bende uyursa biraz rahatlar die düşünüyorum ve milupanın gece cayından aldım ama daha kullanmadım aranızda kullanan varmı birde nasıl sistematikle kullandınız
Bebeğiniz cok küçük , direk çayı vermeyin , siz için . Emzirdikçe sütten geçsin . Ayrıca ben o çaydan içtim, çok zorlandım, tadı kokusu çok ağır, sakın bebeğe vermeyin
Kendiniz kimyon, rezene vs için, sütten geçsin gazına iyi gelir. Ayaklarını sıcak tutmaya çalışın, karnına ve bacaklarına gazı çıkarmaya yönelik, çok zorlamadan hafif masaj yapın (internetten bakın yöntemlere) . İnşallah faydalı olur
Oyy bebis daha çok küçükmüş ..boşver çayı falan ..ben sana bir gıda takviyesi tavsiye edeyim ,sonra sen bana dua et :) ben çok geç buldum bu ürünü ..5 ayım saç baş yolmakla geçti. .sonrasında eczaneden tavsiye üzerine bir ilaç almaya gittiğimde eczacı önerdi ,çok dua ettim ona ..
Vanilyalı ,tadı çok hoş ,üstelik ilaç değil ve sen içiyorsun ..ikili etki ,anne rahat bebis rahat ..
Valla canım ne yaparsan yap, hiçbirşey fayda etmiyor. Neler denemedim, neler yapmadım, neler yedirmedim. Hiç ama hiç biri fayda etmedi. Aksine daha kötü oluyorlar, daha da yıpranıyor yavrucuklar. Ama "Kimyon Çayı" az bi zaman olsa da fayda etmişti. Ben içiyordum, çocuğuma da geçiyordu, etleri bile buğum buğum kaldıydı bi ara :) ama tabi sonra gene aynı ??
Bebeğe verme o çayı lütfen.cok küçük daha. 4 ay kadar sürecek bu önce bunu kabul et ve rahatla senden stres geçmesin. İçtiğim suya bile kimyon at çok iyi gelecek.kendi ayaklarını da sıcak tut karnını belini.sende de gaz olmaması lazım. Bir de rezene çayı iç o da iyi gelecek. Sağlıcakla kalin