Acemi bir sofor olmak

Miliemilie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
148
167
53
35
Ehliyetim var, defalarca özel ders aldım. Yaklaşık 10 gündür tek başıma trafiğe çıkıyorum. Herşey iyi gidiyordu ki bugün yaşadıklarım bütün motivasyonumu mahvetti. Arabamin freni bir anlık tutmadı, neden bilmiyorum. İyice panik oldum. El freniyle arabayı kensra çekmeye çalıştım ama yolu tikadigim için bir sürü araba korna çalmaya başladı. Gelip kızanlar oldu. Kenarda iki adam beni sırıtarak izliyordu kadın şoförüm ya. Bu durum yaklaşık 10 15 dakika sürdü. Kendimi o kadar çaresiz hissettim ki anlatamam. Biraz da utandım açıkçası tüm ilginin üzerimde olmasindan.
Daha önce bu tür bir deneyim yaşayan oldu mu? Siz olsanız ne hissederdiniz o an?

Erkek söförlerde heyecan veya kaza yapıyor bunda gülünecek hiçbirsey yok.Bu kötü bir tecrübe olmuş ama üzülmeyin eliniz alışmadigi için panik olmanız normal kullanmaya devam edin.Ben yaşamadım böyle birşey çünkü araba deneyimim olmadı ama yasasaydimda pek önemsemedim herkesin başına gelir çünkü.

O an sıkılmanız, utanmanız çok normal ama ben bu gibi durumları hemen geride bırakarak atlatıyorum.

Aman ya bir daha nerede görecekler beni geçti gitti boşver mantığı...

Siz de kafaya takıp motivasyonunuzu düşürmeyin.

Ama frenin tutukluk yapması çok ciddi bir sorun. Hızlı gidiyor olabilirdiniz. Aracınızın bakımlarını aksatmayın.

Fren tutmadı dıye okuyunca kaza yaptınız sandım
Sizi bidaha nerde görüp tanıyacaklar

Herkesin başına geliyor komik bir anı olarak kalacak bir süre sonra

Bende otoparkta camları açık unutmuşum kediler uyumuş içinde
Bigünde kapıyı açık bırakıp baya aralıklı bırakıp markete alışverişe gitmişim geldim bir baktım kapı açıkgörenler olduysa kim bilir ne dediler

Umrunuzda olmasin. Herkesin başına gelir

Yarin ilk iş baktıracağım . Belki de benden kaynakliydi ama ne yapmış olabilirim bilmiyorum

Of deli gibi akan trafikte en önde kırmızı ışıkta asla arabayı kaldiramadigim gün geldi aklıma. Allah'ım yer tam olarak ne zaman yarılır da içine girerim diye bekliyordum çok makul hisler. Trafikte kadın olmak zor acemi şoför bir kadın olmaksa tam bir kabus.

Malesef

Ben aldırmıyorum çalan çalsın kornasini gülen gülsün bana da gülüyorlar benim için oncelik can
Dun de ben kaldırıma çıktım yanlışlıkla insan falan yoktu zaten ara sokakti gulmuslerdir belki ama benim için önemli olan orda bir cana zarar gelmemesi

Hiç bozmayın morelinizi sizlik bi durum yok sonuçta araçla ilgili sıkıntı olmuş olabilir usta şöförlerin başına da gelebilecek şey sıkmayın canınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…