- Konu Sahibi Miliemilie
-
Bunun bi de kadın şoför park ederken sırıtarak izleme versiyonu vardır, her seferinde o izleyenleri arabayla sıkıştırıp aa pardon acemiyim diyesim gelir.. ki artık acemi değilim.Ehliyetim var, defalarca özel ders aldım. Yaklaşık 10 gündür tek başıma trafiğe çıkıyorum. Herşey iyi gidiyordu ki bugün yaşadıklarım bütün motivasyonumu mahvetti. Arabamin freni bir anlık tutmadı, neden bilmiyorum. İyice panik oldum. El freniyle arabayı kensra çekmeye çalıştım ama yolu tikadigim için bir sürü araba korna çalmaya başladı. Gelip kızanlar oldu. Kenarda iki adam beni sırıtarak izliyordu kadın şoförüm ya. Bu durum yaklaşık 10 15 dakika sürdü. Kendimi o kadar çaresiz hissettim ki anlatamam. Biraz da utandım açıkçası tüm ilginin üzerimde olmasindan.
Daha önce bu tür bir deneyim yaşayan oldu mu? Siz olsanız ne hissederdiniz o an?
ilk zamanlarımdı, tek yön yolda bayanım diye karşı tarafın yol hakkı olmamasına rağmen beni sıkıştırdı. Bende panik yapıp direksiyonu yana kırdım orada boşluk vardı sığarım sandım ve sonuç kahveye girdim. Can ve mal hasarı-kaybı yok, zaten ara yolda ne kadar hızla gidilebilir.Ehliyetim var, defalarca özel ders aldım. Yaklaşık 10 gündür tek başıma trafiğe çıkıyorum. Herşey iyi gidiyordu ki bugün yaşadıklarım bütün motivasyonumu mahvetti. Arabamin freni bir anlık tutmadı, neden bilmiyorum. İyice panik oldum. El freniyle arabayı kensra çekmeye çalıştım ama yolu tikadigim için bir sürü araba korna çalmaya başladı. Gelip kızanlar oldu. Kenarda iki adam beni sırıtarak izliyordu kadın şoförüm ya. Bu durum yaklaşık 10 15 dakika sürdü. Kendimi o kadar çaresiz hissettim ki anlatamam. Biraz da utandım açıkçası tüm ilginin üzerimde olmasindan.
Daha önce bu tür bir deneyim yaşayan oldu mu? Siz olsanız ne hissederdiniz o an?
Ne yapmak gerekir böyle bir durumda?Freni tutmayan aracı el freniyle durdurmak kesinlikle acemi işi, hız azıcık yüksek olsa hakimiyeti kaybedip büyük kaza yapardı konu sahibi.
Yok eğimliydi, kendi haline birakamazdimOrda bile doğru olan gazdan ayağı çekip emniyet şeridine geçip aracı mümkünse kendiliğinden durdurmaya çalışmak. Spin atar el freniyle.
Utanmayın yahu..
Millet o kadar umursamaz ki yolun ortasına park edip bakkala giriyor ki sizin arabanızın freni tutmamış..
Yok kimsenin malı değil haksız işgal etmediğiniz sürece her türlü bekleyebilir bekletebilirsiniz.
Usta şoförde olsanız merak etmeyin kadın olduğunuz için üstünüze çok gelecekler ama bu sizi pişirecek..
Ben araba ile trafiğe çıktığım ilk gün sanayide bir arabaya sürtmüştüm :))))
Biraz motivasyonum bozulmuştu ama sonra aman ilk sürten ben miyim millet durduk yere kaza bile yapıyor dedim devam ettim..
Şimdi yoluma çıkmaya çalışan patavatsızların önüne kırıyorum aracı..
Bayanım ya çoğunlukla benden beklemiyorlar ve şaşırıyorlar...
Sakın utanmayın ve vazgeçmeyin yollar hepimizin
Ne yapmak gerekir böyle bir durumda?
Yok eğimliydi, kendi haline birakamazdim
Yok zaten ustalar vardı aracın yanında :)))Sürtünce nezaketen aracın üstüne numaranızı bıraksanız iyi olur. Yeni taşındığım sokakta arabaya sürte sürte kapıyı göçerttiler bir Allah’ın kulu da kusura bakma zararı neyse karşılarım demedi.
Ben ilk kullanmaya başladığımda park ederken arabaya sürttüm zararı neyse sahibine ulaşıp karşıladım. Biraz empati yapmalı insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?