- 8 Şubat 2019
- 148
- 167
- 53
- 35
- Konu Sahibi Miliemilie
-
Arac otomatik, gazı hiç denemedim hızlanmasın diyeKim olsa rahatsız hisseder vazgeçmeyin ama. Her hata da bırakılsa kimse araç kullanmıyor olurdu. Kimi öküz oluyor kimi çok centilmen . Acemiyken parkta sorun yasardım. Bir keresinde yol verdim geçsinler park edeyim diye bekletmeyeyim istedim. Adam çıktı geldi hanımefendi ben size yardımcı olup öyle gideceğim dedi sağ sol vs tarif etti girdim araya. Teşekkür ettim rica etti çekti gitti. Öyle şaşırdım ki böyle insanlar da var yani .Kornayla rahatsız etmeyen , üstüne üstlük yardımcı olup , cıvımadan yoluna devam eden.
Araç stop etmiş olabilir mi? Gaz pedalı çalıştı mı kenara çekmeye çalıştığınızda.Stop ederse fren tutmaz.
CoEhliyetim var, defalarca özel ders aldım. Yaklaşık 10 gündür tek başıma trafiğe çıkıyorum. Herşey iyi gidiyordu ki bugün yaşadıklarım bütün motivasyonumu mahvetti. Arabamin freni bir anlık tutmadı, neden bilmiyorum. İyice panik oldum. El freniyle arabayı kensra çekmeye çalıştım ama yolu tikadigim için bir sürü araba korna çalmaya başladı. Gelip kızanlar oldu. Kenarda iki adam beni sırıtarak izliyordu kadın şoförüm ya. Bu durum yaklaşık 10 15 dakika sürdü. Kendimi o kadar çaresiz hissettim ki anlatamam. Biraz da utandım açıkçası tüm ilginin üzerimde olmasindan.
Daha önce bu tür bir deneyim yaşayan oldu mu? Siz olsanız ne hissederdiniz o an?
Bir zamanlar herkes acemiydi insallah birdaha boyle bir durumla karsilasmazsiniz ama egerki karsilasirsaniz sakince 4luleri yakip durdurun arabayi biraz kafanizi toplayin yolunuza oyle devam edin millet gulecek rezil olacam diye hata ustune hata yaparsiniz kimin ne dedigi ne yaptigi umrunuzda olmasin sakin olun sadece ama en kisa zamanda arabanizi bir servise gosterin bu sekilde kullanmayin...Ehliyetim var, defalarca özel ders aldım. Yaklaşık 10 gündür tek başıma trafiğe çıkıyorum. Herşey iyi gidiyordu ki bugün yaşadıklarım bütün motivasyonumu mahvetti. Arabamin freni bir anlık tutmadı, neden bilmiyorum. İyice panik oldum. El freniyle arabayı kensra çekmeye çalıştım ama yolu tikadigim için bir sürü araba korna çalmaya başladı. Gelip kızanlar oldu. Kenarda iki adam beni sırıtarak izliyordu kadın şoförüm ya. Bu durum yaklaşık 10 15 dakika sürdü. Kendimi o kadar çaresiz hissettim ki anlatamam. Biraz da utandım açıkçası tüm ilginin üzerimde olmasindan.
Daha önce bu tür bir deneyim yaşayan oldu mu? Siz olsanız ne hissederdiniz o an?
Kediyi ezip de takmamak nedir bu nasıl insanlikyıllar once bi arkadasım iş çıkışı beni eve bırakmak istedi,binince kemerını baglarmısın ben acemiyim dedi,binmiş bulundum arabasına ama inene kadar hatim indirdim.mavi beledıye otobüslerine surttu polis aracına arkadan yavasca vurdu,kediyi ezdi,trafigi tıkadı ama sizin gibi hiiiiç takmadı. kulakları çınlasın canım arkadasım şimdi maşallah atom karınca usta şoför oldu.Yani demem o ki konu sahibi zamanla herkes usta oluyor lutfen canınızı sıkmayın sızde.
ilk zamanlarda arabanın el frenini çekmeden 10 km yol gitmiştim, benzinlikte durup görevliye arabadan koku geliyor dedim, çocukta sırıtarak "el frenini çekmemişsiniz balatalar kokuyor" demişti. üzerinden rahat 6-7 sene geçti. hala aktif araç kullanıyorum. ufak çaplı kazada yaptım. en en en tecrübeli şöfor bile hata yapabilir. hız yapma dikkatli git zamanla geçiyorEhliyetim var, defalarca özel ders aldım. Yaklaşık 10 gündür tek başıma trafiğe çıkıyorum. Herşey iyi gidiyordu ki bugün yaşadıklarım bütün motivasyonumu mahvetti. Arabamin freni bir anlık tutmadı, neden bilmiyorum. İyice panik oldum. El freniyle arabayı kensra çekmeye çalıştım ama yolu tikadigim için bir sürü araba korna çalmaya başladı. Gelip kızanlar oldu. Kenarda iki adam beni sırıtarak izliyordu kadın şoförüm ya. Bu durum yaklaşık 10 15 dakika sürdü. Kendimi o kadar çaresiz hissettim ki anlatamam. Biraz da utandım açıkçası tüm ilginin üzerimde olmasindan.
Utanmayın yahu..Ehliyetim var, defalarca özel ders aldım. Yaklaşık 10 gündür tek başıma trafiğe çıkıyorum. Herşey iyi gidiyordu ki bugün yaşadıklarım bütün motivasyonumu mahvetti. Arabamin freni bir anlık tutmadı, neden bilmiyorum. İyice panik oldum. El freniyle arabayı kensra çekmeye çalıştım ama yolu tikadigim için bir sürü araba korna çalmaya başladı. Gelip kızanlar oldu. Kenarda iki adam beni sırıtarak izliyordu kadın şoförüm ya. Bu durum yaklaşık 10 15 dakika sürdü. Kendimi o kadar çaresiz hissettim ki anlatamam. Biraz da utandım açıkçası tüm ilginin üzerimde olmasindan.
Freni tutmayan aracı el freniyle durdurmak kesinlikle acemi işi, hız azıcık yüksek olsa hakimiyeti kaybedip büyük kaza yapardı konu sahibi.Freni tutmayan arabayı el freni ile kenara çekmek baya ustaca bir iş. Dediğiniz kadar acemi olsanız panik olur çakardınız bir yere. Hiç canınızı sıkmayın. Arabaya bi baktırın
Geçenlerde aynısını gördüm ya.Utanmayın yahu..
Millet o kadar umursamaz ki yolun ortasına park edip bakkala giriyor ki sizin arabanızın freni tutmamış..
Yok kimsenin malı değil haksız işgal etmediğiniz sürece her türlü bekleyebilir bekletebilirsiniz.
Usta şoförde olsanız merak etmeyin kadın olduğunuz için üstünüze çok gelecekler ama bu sizi pişirecek..
Ben araba ile trafiğe çıktığım ilk gün sanayide bir arabaya sürtmüştüm :))))
Biraz motivasyonum bozulmuştu ama sonra aman ilk sürten ben miyim millet durduk yere kaza bile yapıyor dedim devam ettim..
Şimdi yoluma çıkmaya çalışan patavatsızların önüne kırıyorum aracı..
Bayanım ya çoğunlukla benden beklemiyorlar ve şaşırıyorlar...
Sakın utanmayın ve vazgeçmeyin yollar hepimizin
Tüm kadın şoförler için geçerli değil ama bazıları trafik onların etrafinda dönsün istiyor.Geçenlerde aynısını gördüm ya.
Kadın yolun ortasına bıraktı arabayı gitti alışveriş yaptı geldi.
E kardeşim hemen yan tarafa park etsene arkadakiler seni mi bekleyecek.
Ne acayip insanlar var.
Çok var ya daracık yolda kaldırıma bir metre mesafe var nerdeyse arabayı park edip gidiyorlar ..Geçenlerde aynısını gördüm ya.
Kadın yolun ortasına bıraktı arabayı gitti alışveriş yaptı geldi.
E kardeşim hemen yan tarafa park etsene arkadakiler seni mi bekleyecek.
Ne acayip insanlar var.
Sıkışık trafikteFreni tutmayan aracı el freniyle durdurmak kesinlikle acemi işi, hız azıcık yüksek olsa hakimiyeti kaybedip büyük kaza yapardı konu sahibi.
Otobanda gitmiyormuş anladığım kadarıyla. Ben max 30-40 gibi bir hız düşündüm sıkışık trafik falan deyinceFreni tutmayan aracı el freniyle durdurmak kesinlikle acemi işi, hız azıcık yüksek olsa hakimiyeti kaybedip büyük kaza yapardı konu sahibi.
Orda bile doğru olan gazdan ayağı çekip emniyet şeridine geçip aracı mümkünse kendiliğinden durdurmaya çalışmak. Spin atar el freniyle.Sıkışık trafikte
Otobanda gitmiyormuş anladığım kadarıyla. Ben max 30-40 gibi bir hız düşündüm sıkışık trafik falan deyince
Kadın derken hakaret manasinda demedim canım tabi ki erkekte yapar erkeklerde çok saçma salak şeyler yapıyor trafikte.Tüm kadın şoförler için geçerli değil ama bazıları trafik onların etrafinda dönsün istiyor.
Amin gerçekten aminÇok var ya daracık yolda kaldırıma bir metre mesafe var nerdeyse arabayı park edip gidiyorlar ..
Tabi millet geçemiyor yavaşlıyor mecbur ve trafik tıkanıyor..
Öyle düşüncesizler ki..
Yolda kalan yeni şoförlere yükleneceklerine herkes biraz daha dikkatli olsa ve insan haklarına riayet etse hepimiz mutlu mutlu yaşayıp gideceğiz ama ne yazık ki olmuyor..
Rabbim selamet versin hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?