- 1 Ekim 2021
- 182
- 195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Miliemilie
-
Zaten kadın erkek fark etmez, yeni şoförlerin bir sıfır yenik başlamasının nedeni hep böyle dışarıdan eleştiren, dalga geçen insanlar.Ehliyetim var, defalarca özel ders aldım. Yaklaşık 10 gündür tek başıma trafiğe çıkıyorum. Herşey iyi gidiyordu ki bugün yaşadıklarım bütün motivasyonumu mahvetti. Arabamin freni bir anlık tutmadı, neden bilmiyorum. İyice panik oldum. El freniyle arabayı kensra çekmeye çalıştım ama yolu tikadigim için bir sürü araba korna çalmaya başladı. Gelip kızanlar oldu. Kenarda iki adam beni sırıtarak izliyordu kadın şoförüm ya. Bu durum yaklaşık 10 15 dakika sürdü. Kendimi o kadar çaresiz hissettim ki anlatamam. Biraz da utandım açıkçası tüm ilginin üzerimde olmasindan.
Daha önce bu tür bir deneyim yaşayan oldu mu? Siz olsanız ne hissederdiniz o an?
Gectigimiz ay ayni sebepten arabanin kapisini kopardim. 1 hafta serviste kaldi arac. Suan eski ozguvenim olmasada hala trafikteyim. zamanla duzelir diye dusunuyorum.Ehliyetim var, defalarca özel ders aldım. Yaklaşık 10 gündür tek başıma trafiğe çıkıyorum. Herşey iyi gidiyordu ki bugün yaşadıklarım bütün motivasyonumu mahvetti. Arabamin freni bir anlık tutmadı, neden bilmiyorum. İyice panik oldum. El freniyle arabayı kensra çekmeye çalıştım ama yolu tikadigim için bir sürü araba korna çalmaya başladı. Gelip kızanlar oldu. Kenarda iki adam beni sırıtarak izliyordu kadın şoförüm ya. Bu durum yaklaşık 10 15 dakika sürdü. Kendimi o kadar çaresiz hissettim ki anlatamam. Biraz da utandım açıkçası tüm ilginin üzerimde olmasindan.
Daha önce bu tür bir deneyim yaşayan oldu mu? Siz olsanız ne hissederdiniz o an?
Zaten kadın erkek fark etmez, yeni şoförlerin bir sıfır yenik başlamasının nedeni hep böyle dışarıdan eleştiren, dalga geçen insanlar.
Çok ayıp. Azıcık empati. Sanki o iyi kullananlar da annelerinin karnından ehliyetle doğdular
Arka camınıza çok acemiyim kusura bakmayın tarzı sevimli bir not yapıştırın bence, bence baskıyı az da olsa kaldırır üzerinizden
Önce arabayı bir servise götürün, söylediğiniz şey çok önemli. İnsan üzülür tabi ki ama kimse anasının karnında öğrenmiyor, o sırıtanlar kızanlar kim bilir ne rezillikler yaşadı. Sakın takılmayın böyle şeylere, aynen devam edin.Ehliyetim var, defalarca özel ders aldım. Yaklaşık 10 gündür tek başıma trafiğe çıkıyorum. Herşey iyi gidiyordu ki bugün yaşadıklarım bütün motivasyonumu mahvetti. Arabamin freni bir anlık tutmadı, neden bilmiyorum. İyice panik oldum. El freniyle arabayı kensra çekmeye çalıştım ama yolu tikadigim için bir sürü araba korna çalmaya başladı. Gelip kızanlar oldu. Kenarda iki adam beni sırıtarak izliyordu kadın şoförüm ya. Bu durum yaklaşık 10 15 dakika sürdü. Kendimi o kadar çaresiz hissettim ki anlatamam. Biraz da utandım açıkçası tüm ilginin üzerimde olmasindan.
Kim olsa rahatsız hisseder vazgeçmeyin ama. Her hata da bırakılsa kimse araç kullanmıyor olurdu. Kimi öküz oluyor kimi çok centilmen . Acemiyken parkta sorun yasardım. Bir keresinde yol verdim geçsinler park edeyim diye bekletmeyeyim istedim. Adam çıktı geldi hanımefendi ben size yardımcı olup öyle gideceğim dedi sağ sol vs tarif etti girdim araya. Teşekkür ettim rica etti çekti gitti. Öyle şaşırdım ki böyle insanlar da var yani .Kornayla rahatsız etmeyen , üstüne üstlük yardımcı olup , cıvımadan yoluna devam eden.Ehliyetim var, defalarca özel ders aldım. Yaklaşık 10 gündür tek başıma trafiğe çıkıyorum. Herşey iyi gidiyordu ki bugün yaşadıklarım bütün motivasyonumu mahvetti. Arabamin freni bir anlık tutmadı, neden bilmiyorum. İyice panik oldum. El freniyle arabayı kensra çekmeye çalıştım ama yolu tikadigim için bir sürü araba korna çalmaya başladı. Gelip kızanlar oldu. Kenarda iki adam beni sırıtarak izliyordu kadın şoförüm ya. Bu durum yaklaşık 10 15 dakika sürdü. Kendimi o kadar çaresiz hissettim ki anlatamam. Biraz da utandım açıkçası tüm ilginin üzerimde olmasindan.
hata yaptigin zaman sakin araba kullanmayi birakma, hemen ustune git. ara verirsen daha da urkek olursun.Ehliyetim var, defalarca özel ders aldım. Yaklaşık 10 gündür tek başıma trafiğe çıkıyorum. Herşey iyi gidiyordu ki bugün yaşadıklarım bütün motivasyonumu mahvetti. Arabamin freni bir anlık tutmadı, neden bilmiyorum. İyice panik oldum. El freniyle arabayı kensra çekmeye çalıştım ama yolu tikadigim için bir sürü araba korna çalmaya başladı. Gelip kızanlar oldu. Kenarda iki adam beni sırıtarak izliyordu kadın şoförüm ya. Bu durum yaklaşık 10 15 dakika sürdü. Kendimi o kadar çaresiz hissettim ki anlatamam. Biraz da utandım açıkçası tüm ilginin üzerimde olmasindan.
yıllar once bi arkadasım iş çıkışı beni eve bırakmak istedi,binince kemerını baglarmısın ben acemiyim dedi,binmiş bulundum arabasına ama inene kadar hatim indirdim.Hiic takmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?