Hahahayok ben onu da disarida agirlayacam. Bizde boyle.
:) bursaya ugra seni iskendere gotureyimben en iyisi antebe gideyim
Uyelerin cogu disarida yemege bozulunca aksi fikrimi belirtmek istedim.
Sevgilishapee oncelikle hediyelerin cok ince dusunulmus bana verilse memnun olurdum.
Herkes imkanlari dahilinde misafirlerini agirlar ben disariya da davet edilsem eve de cagirilsam hosuma gider.
Beni evine cagirmadi diye art niyet dusunmem. Ilk olarak esinizin kardesine seni nisanlinla yemege cikarmayi planliyorum, nisanlina teklif goturecegim diyebilirsiniz.
Hangi gunu tayin ettiyseniz kiza bir teklifte bulunun, isterseniz yemekteyken soylersiniz evde misafir agirlamanin sizi zorladigini.
Yemek sonrasi kahveleri evde icelim mi diye teklifte de bulunabilirsiniz. Elti de kk hatunlarigibiyse en azindan telafisi olmus olur.
Iyi ve sevimli görünme çabam hiç yok canım..ancak sonra sosyalleşeyim iyi gelin olayım diye sızlanma net ol
Ben direk eşimin kardeşiyle konuşim dil mi.
O zaten benim yemeğe misafir almadığımı biliyor.
Hani onları almayıp
Daha sonra başkalarını ağırlamak gibi bir durum söz konusu olmayacak.
Yazdıklarına katılıyorum herkesin tarzı farklı sonuçta.
He yaEvet kardeşle konuş.
Yok ben anlamıyorum.
Herkes bozulurum yazmış ama ne alaka ya? Eve yemeğe çağırmakla değer vermek niye aynı kefeye konuluyor. Çağırmak zorunda degilsiniz ki?
Cagirsan bile yemek olmak zorunda değil.
Ben bütün misafirlerimi yemeğe çağırıyorum. Seni de anlıyorum.
Biri beni dışarı çağırsa bozulmam. Yani o bozulma hakkı nerden geliyor :)
Yemeğe cagirmamak için çok geçerli bir sebebin olması da gerekmez.!
Niye zorundalik gibi davranildi anlam veremedim :)
Senin onu dışarı davet etmen onu değersiz gördüğünle alakalı bir durum değil. Bunu bilip anlarsa aranızda hiç sorun olmaz.
Nişanlısı anlatsın. Çok absürt bir durum da değil.
Aklıma takılan bikaç bişey var. Şimdi bizde eve misafir de gelse, birilerini dışarıda da ağırlasak yemek varsa alkol de oluyor. Doğal olarak o sofra muhabbeti üç dört saat sürüyor. Alkol olmadan yemek yemek yarım saat, zorlasan zorlasan bi saat. Eee sonra ne yapıyorsunuz? Valla merakımdan soruyorum. Hadi evde olsa çaydı kahveydi tatlıydı süre uzar. Ama dışarda olunca ne yapılıyor?
hediyeler güzel..
ama ben eve yemeğe davet etmiyorum kimseyi derseniz ben bozulurum:))
ha bozulup tavır almam kendi kendime bozulurum o ayrı:)
şimdi bu kardeş ya evlendikten sonra daha sık görüşürsünüz muhtemelen her seferinde dışarıda mı ağarlayacaksınız insanları ?
Hayır canım tabi ki öyle bir şey yok.
Sadece yemeğe almıyorum yoksa akşam çaya
Kahveye gelenler oluyor :)
Yemeğe de zaten her ay elti davet etmiyeceğim için
sıkıntı yok o konuda.
Neden hiç yemeğe davet etmiyorsunuz kimseyi anlayamadım bu zamana kadar eşiniz ailesi ve kendi aileniz dahil olmak üzere herkesi dışarı mı çağırdınız Ramazan iftarları da dahil olmak üzere.. İlginç. Bence eve almanız lazım daha sıcak samimi bir ortam yani o sizi evine çağıracakmış çünkü yemek mi bilmiyorsunuz o kadar anlayamadım önünde sonunda eve de misafir almak zorunda kalacaksınız evlenince bu böyle yani siz yemek öğrenmeye bakın bence. Yemeğe alamıyorsanız hiç olmazsa akşam çayına alın börek kek falan yapın yanına bilemedim. Dışarda o ortamda sohbet etmek istemeyebilirler kalabalıkta ev gibisi var mı aynı şekilde karşılık vermek lazım hiçbir zaman kendi ağırlamanızın yerini tutmaz.
He ya
Bir de millet baya bi atarlanmis,kadini bulsalar dovecekler niye cagirmiyon ulan diye
Halbuki eve cagirinca aynen sunlar oluyor;Biz bir çok insan agırladık dışarıda.
Yemeği zaten sohbet ede ede yiyoruz.
Yemek sonrası çay, kahve yada alkol kim ne kullanıyorsa
içiyor. Arkasından tatlı, en son meyva geliyor.
Yani 3 saati falan buluyor..
Çocuklar da genellikle oyun odasında oynuyor oluyor.
Sizin aileniz değil kayinpeder, kayinvalide falan da gelecek sandım. Sadece sizseniz mesele değil. Ama ailesi mi ağırlayacak sizi yoksa eltiniz mi? Aile ağırlayacaksa onları da davet etmek gerekir diye düşünüyorum. Eltiniz kendi evinde ağırlayacaksa aileye gerek yok.
Kız tek yaşıyor ailesi olmayacak galiba..
Yada olacak mı, ay onu hiç sormadım ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?