Acemi işi Takılarım

evet aferin sana ...teknik çalışıyorsun gözümden kaçıyor sanma..

ben zaten takı ustasıyım demiyorda öğreniyorum diyorsun..

yok tatlım ya ne ustası
inan o kadar zorlanıyorum ki bunları yaparken ömrumden ömur gidiyor, hatta arada kafam bozuluyor atıyorum kenara, sonra bir hırsla başlıyorum tekrar.. hiç birşey bilmeden uydurarak bişeyler yapmaya çalışmak gerçekten çok zor -tatlicadiarzu-

yaaa kızım hepsi çok güsel bunnarın nesine çekındın annamadım.
eline saglık vala..
var mı daa eklicin ? sipariş verebülşük mü?
resım yollasak aynından yapabülün mü,?

yaaa kızım hepsi çok güsel bunnarın nesine çekındın annamadım.
eline saglık vala..
var mı daa eklicin ? sipariş verebülşük mü?
resım yollasak aynından yapabülün mü,?

:roflol: yok tatlım sipariş almıyorum yaw bu kadar beğendiğinmi gerçekten ben pek ısınamadım daha
yaptıkça yenileri ekliyorum, sen elindekinin resmini bi yolla bakyim merak ettim, fikir olur bana delikafadulden

:roflol: yok tatlım sipariş almıyorum yaw bu kadar beğendiğinmi gerçekten ben pek ısınamadım daha
yaptıkça yenileri ekliyorum, sen elindekinin resmini bi yolla bakyim merak ettim, fikir olur bana delikafadulden

vala guseller bence begendım ben..
resım yok hazırda ama ceker eklerım buraya..
hani bu sene moda görmussundur havlu kenarı oyaları varya onları birleştiriyorlar boncuklar vs cok güsel deli saraylı kolyeleri yapıyolar..
dur ben eklicem sana resım kesin görmüşsündür

ekle ekle çok merak ettiim yaaaaa

çok beğendim.nacizane anlarım bu işten biraz.iki yıldır kursa gidiyorum ve çok severek yapıyorum takıları.yaptıkların güzel beğendiğin netten bulduğun modeller varsa paylaş anlatabileceğim modellerse yardımcı olurum.ayrıca oldukça geniş link arşivim var onlarıda paylaşırım( link vermek yasakmı bilmiyorum.)devam et takı yapmaya ...

çok teşekkur ederim beğendiğine çok sevindim. aslında bilmediğim çok şey var ve öğrenmeminde sınırı yok.. yardım teklifin için çok teşekkur ederim canım. sana döneceğimden emin ol, biraz başını ağrıtabilirim :) bu bölumde doğrudan link vermek yasak sanırım ama özelden atarsan çok memnun olurum, ufkum genişler Şeniz

pek acemi gibi gelmedi bana :jeyyar:
masallah ,isterim haa :asigim:

aa zeppcim senin gibi takı ustasının yanında tabiki acemiyim, şurda yaptıklarıma bak bide seninkilere.. zaten senin ve yeliz in yuzunden bu alengirli işlere merak saldım ya kaydirigubbakcemile3 alacağın olsun yerimsenibenyerimseniben

başladın mı kolyeye ? kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…