aa zeppcim senin gibi takı ustasının yanında tabiki acemiyim, şurda yaptıklarıma bak bide seninkilere.. zaten senin ve yeliz in yuzunden bu alengirli işlere merak saldım ya kaydirigubbakcemile3 alacağın olsun yerimsenibenyerimseniben
selma son eklediğin lilaya bittim selmaaaa selmaaaaa ölümü ye bana da yap nan ne olur bide ilk başta ki siyah varya onun içinde ye ölümü tamam mı kardeş isterim valla isteyenin 1 vermeyinin 2 bacım yırrtım yüzümü istedim yüdden bana da yap selma pul boncuk el emeği kargo vs ne masraf varsa hallederim paciii:asigim: eee o kadar da ayrıcalığımız olsun nan yap işte delüüü garııı
valla iyi ki acemi işi takılar...kaydirigubbakcemile3 bunun profesyonelini düşünemiyorumsengözlerimebaksanab
ellerinize sağlık yine muhteşem olmuş... :asigim:
Hiç acemice değil gayet hoş olmuş..Ben de malzeme telaşındayım, bekliyorum ekleyeceğim yeni modeller..Bakınırken bu bileklik hoşuma gitti..Yeşil bilekliğin tarifini bekliyorum kısa zamanda..
Ellerinize sağlık..Kolaylıklar diliyorum.
sersoyy harikasın yaa harikaa..ne hoş şeler yapmışsın yine tatlım yaa.. elerine emeğine sağlık alkisalkisalkis
Sersoy79 bence takıların harika..hiçde acemi işi falan değil..kendine haksızlık etme canım ...ellerine sağlık......
kolyeyi yapmaya başladım kızlar.. inşallah yuzum kara çıkmaz
ooo başlamışsın hadi bakalım kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?