Acemi işi Takılarım

ya ben buna bayıldım
nasıl yapılıyor az bahsedebilir misin?
güle gle kullan iyi günlerde

teşekkurler canım, tabiki yardımcı olmaya çalışırım
9 parça misinanın 6 tanesine kum boncuk 3 tanesinede buyuk kesme boncuk diziyorsun daha sonra iki kum boncuk arasına kesme boncuklu parçayı koyup 3 grup oluşturuyorsun ve bildiğmiz saç örguden örup klipse monte ediyorsun bu kadar.

çok teşekkrü ederim canımm ya
ben anlayamamıştım onun misina olduğunu:):):)
çok muntazam duruyor
ben de haftasonu eve gidince bi deniyim
tekrar çok teşekkür ederim

çok güzel yapmışsın...bende bi ara takmıştım takı yapmaya ama seninkiler kadar güzel yapamamıştım

Ben gümüş takı tasarımı yapıyorum eşim imalatını :smiley-cool:
seni yanıma yardımcı alabilirim.:)) Emeklerine ellerine sağlık gerçekten hepsi çok şık olmuş.
Güle güle kullanın....a.s.

sahiden mi :))
seve seve gelirim.. çok teşekkurler opuyorumnanaktan

Ellerinize sağlık çook güzel olmuşlar:)hepsi birbirinden güzel. Ben asıl şunu merak ediyorum; yapmadığınız bir el sanatı varmı?Allah nazarlardan saklasın.
Bundan sonra takı tasarımlarınızı da göreceğiz demektir.

valla hiçte acemi işi değil. hepsi birbirinden güzel ve profesyonelce yapılmış takılar. tebrik ederim canım, ellerine sağlık....

cnm benim hepsi ayrı harika ellerine emeğine sağlık paylaşımın için teşekkürler iyi günlerde kullanman dileğiyle hihoyyyt

çok teşekkur ederim kızlar guzel sözleriniz için
acemi işi değil diyosunuz ya çok mutlu oluyorum, yeni heves ettim işte burdaki arkadaşların yaptıklarının yanında benimkiler çok sönuk kalıyor.. guzel malzemeler buldukça arada sırada devam ettmeyi duşunuyorum :)

agokdag özellikle uğraştım bir el sanatı yok canım, ebru yapmayı denedim harikaydı.. geliştirmeyi çok istiyorum, bakalım nasip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…