acemi kayinvalide

beletay

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
115
68
13
57
iki ay önce oğlumu evlendirdik.ne tanışma ne nişan nede evlenme aşamasında ne gelinimizle ne ailesiyle hiç sorun yaşamadık. başka bir ilde yaşıyorlar oğlumla. ben hep sıcak yaklasmama rağmen gelinimden aynı sıcaklığı hiç göremedim. saygısızlığı asla yok ama ne arama ne hatır sorma hiç yok.üzülüyorum bu duruma.siz ne dersiniz acemi k.vadeye.

Ne güzel saygılıymış,fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler böylesi daha iyi bence çok sıkı fıkı olmaya gerek yok

Kabullenin ,sizi yok sayiyor ,eger tek cocugunuzsa oglunuzla iletisimi koparmayin ,
Bir beklentiye girmeyin gelininizle ilgili

yok tek çocuk değil ablacim.bir tane daha oğlum var üniversite öğrencisi oda aynı şehirde. onu bile uyarıyorum yeni evliler sakın davet edinceye kadar gitme diye.o kadar hassas davranıyorum ama yine de biraz sıcaklık bekliyorum gelinimden

İnan o da diyordur bak annen hiç araniyor diye. Valla Gelinleri anlamak çok zor

Gelininiz yapi olarak da biraz mesafeli ve gec isinan bir insan olabilir mi? Kisisel almayin yani, huyu boyledir. Ben de kayinvalidemi severim ama aramam mesela, kendi annemi bile aramam onlar arar genelde, telefonda uzun konusmayi da sevmediğim icin nasilsin iyimisin fasliyla birlikte en fazla 5 dk sonra kapatiriz.

Siz arayin madem o da sizden mi adım bekliyor acaba?

İlk zamanlar olur bunlar.normal.

Derim ki en güzeli bu ablacigim hiç kendinizi uzmeyin

Saygısı tamamsa sevgisi veya sıcaklığı hiç önemli değil

Mesafe iyidir mesafe güzeldir mesafe candir :)
teşekkür ederim cevabınız için canim.haklısınız tabii ki saygı daha önemli .beklentiyi düsüreyim
İnan o da diyordur bak annen hiç araniyor diye. Valla Gelinleri anlamak çok zor
nişanliyken aradım sık olmasa da ama baktım ki o aramıyor. ben
tabii ki ablacim hep diyorum ara sor git diye gelinimizin ailesi onlara daha yakın bir şehir deler zaten.ara sıra gidebiliyorum. gelinimiz bekarken şimdi evli olduğu şehirde yaşıyordu. biz oğlumuzun yanına gittiğimizde de yine ne arar ne sorardi.oğluma bunu hiç gündeme getirmedik kendisi düşünsün diye ama değişen birşey yok henuz

Sicakliktan kastiniz nedir? Belki onyargili biridir.

Allah izin verdiği bu evlilik devam ettiği sürece birbirinizi tanıyacaksınız.(inşallah mutlu bi evlilikleri olur sorunsuz)Birbirinizin huylarına alışırsınız.Bir gelin olarak bence de mesafe iyi.

Sonra bak oğlunu kayırdı bak beni ayrı tuttu.Bunu sırf oğlu için yapıyo beni hiçe sayıyor diye kendi kendimizi dolduruyoruz gelinler olarak.Bence de haklı gibiyiz.Mesafeli olunursa sorun olmaz sanki.Ben ilk zamanlar aradım.Bikaç gün aramayınca hayırdır moduna girdi kv.Günlük özet ister gibi hali vardı.Arada arıyorum.Oğlu hastalanınca onu ayrı beni ayrı arıyor.Sanki mikrobu ben enjekte ediyorum çocuğa

hoş geldiniz foruma.oğlunu 16 ay önce evlendirmiş,bir kayınvalide olarak,yorum yapayım konunuza.

ilk başlarda bizim de öyleydi.şimdi ikimiz de ısındık.esela nişanlıyken hiç arayıp,sormazdı.evlenince,ilk aylar ,2-3 hafta da br,şimdi hafta da bir gün o,bir gün ben.yani sıklaştı aramalarımız.
biz aynı ilde yaşıyoruz.aramız arabayla 15 dakika kadar.15 günde bir gelirler.ben se 10 kere gitmişimdir.

ama bütün bunları bir kenara bırakırsak,saygılı,asla bir surat asıklığını görmedim.en azından,oğlumu sevdiğini,hissettiriyor bana.bu da bana yeter.

size de tavsiyem,oğlunuz mutluysa,aramadı,sormadıya takılmamanız.alışması için,ona zaman tanıyın.emin olun karşılığını alırsınız.

Zamanla sizin aileye alışacaktır. Git gel oldukça samimiyet artar. Böylesi en güzeli. Oğlunuzu sizden uak tutmaya çalıştığını düşünmüyorsanız dert etmeyin. Bir de çalışıyorsa gelininiz İnan'ın hali kalmıyor olabilir.
Bayramlar tatiller yakınlaşmak için fırsattır. Onlar size gelmeden arayıp Ne pişireyim akşama diye sorabilirsin, ne hazırlık yapayım gibi. Oğlumun sevdiği yemeği biliyorum, senin de yiyeceğin bir şeyler olsun istedim falan
Gelince de iki muhabbet falan arada buzlar erir.

Tabi kesinlikle oğlum eskiden her gün arardı, artık aramıyor biz aramasına alışmışız gibi laf sokmalar olmamalı

olabilir tabii ki.inşallah alisir bize zamanla canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…