Ne güzel saygılıymış,fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler böylesi daha iyi bence çok sıkı fıkı olmaya gerek yokiki ay önce oğlumu evlendirdik.ne tanışma ne nişan nede evlenme aşamasında ne gelinimizle ne ailesiyle hiç sorun yaşamadık. başka bir ilde yaşıyorlar oğlumla. ben hep sıcak yaklasmama rağmen gelinimden aynı sıcaklığı hiç göremedim. saygısızlığı asla yok ama ne arama ne hatır sorma hiç yok.üzülüyorum bu duruma.siz ne dersiniz acemi k.vadeye.
Kabullenin ,sizi yok sayiyor ,eger tek cocugunuzsa oglunuzla iletisimi koparmayin ,
Bir beklentiye girmeyin gelininizle ilgili
yok tek çocuk değil ablacim.bir tane daha oğlum var üniversite öğrencisi oda aynı şehirde. onu bile uyarıyorum yeni evliler sakın davet edinceye kadar gitme diye.o kadar hassas davranıyorum ama yine de biraz sıcaklık bekliyorum gelinimden
Siz arayin madem o da sizden mi adım bekliyor acaba?yok tek çocuk değil ablacim.bir tane daha oğlum var üniversite öğrencisi oda aynı şehirde. onu bile uyarıyorum yeni evliler sakın davet edinceye kadar gitme diye.o kadar hassas davranıyorum ama yine de biraz sıcaklık bekliyorum gelinimden
teşekkür ederim cevabınız için canim.haklısınız tabii ki saygı daha önemli .beklentiyi düsüreyimDerim ki en güzeli bu ablacigim hiç kendinizi uzmeyin
Saygısı tamamsa sevgisi veya sıcaklığı hiç önemli değil
Mesafe iyidir mesafe güzeldir mesafe candir :)
nişanliyken aradım sık olmasa da ama baktım ki o aramıyor. benİnan o da diyordur bak annen hiç araniyor diye. Valla Gelinleri anlamak çok zor
tabii ki ablacim hep diyorum ara sor git diye gelinimizin ailesi onlara daha yakın bir şehir deler zaten.ara sıra gidebiliyorum. gelinimiz bekarken şimdi evli olduğu şehirde yaşıyordu. biz oğlumuzun yanına gittiğimizde de yine ne arar ne sorardi.oğluma bunu hiç gündeme getirmedik kendisi düşünsün diye ama değişen birşey yok henuzBi durun yahu daha iki ay olmuş birbirinize ısınmamışsınız ki sıcaklık olsun. Bi de oğlunuz kv sini arayıp soruyor mu acep yani siz bunu tembih ediyor musunuz ona çok merak ediyorum. Beni yanlış anlamayın yarama parmak bastınız da azıcık
inşallah öyledir canim buraya geldiği zaman sıcak bir yaklaşım oluyor ama dönünce aramak yok.ben aradığım zamanda tlf na cevap vermiyor bazen bilemiyorum ama enteresanSiz arayin madem o da sizden mi adım bekliyor acaba?
İlk zamanlar olur bunlar.normal.
olabilir tabii ki.inşallah alisir bize zamanla canimGelininiz yapi olarak da biraz mesafeli ve gec isinan bir insan olabilir mi? Kisisel almayin yani, huyu boyledir. Ben de kayinvalidemi severim ama aramam mesela, kendi annemi bile aramam onlar arar genelde, telefonda uzun konusmayi da sevmediğim icin nasilsin iyimisin fasliyla birlikte en fazla 5 dk sonra kapatiriz.
Gelininiz yapi olarak da biraz mesafeli ve gec isinan bir insan olabilir mi? Kisisel almayin yani, huyu boyledir. Ben de kayinvalidemi severim ama aramam mesela, kendi annemi bile aramam onlar arar genelde, telefonda uzun konusmayi da sevmediğim icin nasilsin iyimisin fasliyla birlikte en fazla 5 dk sonra kapatiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?