acemi kayinvalide

Bu sitede bazi gelinlerimiz var gerçi biz diye sahiplenmis oldum ama Allah vermesin, k.validesi canım dese canın çıksın modunda takılıyorlar.

Sizin gelinde k.valide düşmanı olabilir mi belki acaba
evet bir de o var.sanırım benim gelinimde de ilk zamanlar o önyargı vardı.zamanla,beni tanıdıkça,daha bir farklı davranmaya başladı.

yok canım aynı şehirde degiliz
Sicakliktan kastiniz nedir? Belki onyargili biridir.
sicaklik derken en azından özel gunlerde aramak ki birkaç gün önce de. günümdü ne aradi ne kutladı. nişanliykende bayramlarda bile alamazdı ki biz ailesini düzenli olarak arardik

evet bir de o var.sanırım benim gelinimde de ilk zamanlar o önyargı vardı.zamanla,beni tanıdıkça,daha bir farklı davranmaya başladı.
ön yargı var mı bilemiyorum tabii.ama hiç tatsızlık yaşamadık ailesi ve kendisiyle sanırım zamana ihtiyacı var

Ben de aramam hiç bir özel günde. Kandil, Doğum günü vs
Onlarda beni aramaz
Bayramda ararım eğer başka şehirdeysem
Yüz yüze geldiğimide konuşuruz sorun yok yani

Yeni evliler huyunuzu suyunuzu zamanla öğrenwceksiniz. O da acemi gelin. Oğlunuz mutluysa hiç önemli değil yani sizi aramaması

bu biraz abartılıymış.yani özel günlerde,bayramlarda aramaması.
ama sanırım,oğlunuz bu konuda,tatlı bir otorite uygulayamıyor.yani;"canım annemleri aradın mı bugün bayram diyebilir.ya da ben arıyorum,gel sende bir merhaba de demesi gerekir".yani oğlunuz da biraz suç olabilir.

bilemiyorum ki canım benim.şaşırdım kaldım o kadar da hassasiyet gösteriyoruz ailecek ama asamadigimiz bir mesafe var en başından. saygısızlık asla yok .çok tok gözlü b
Kabullenin ,sizi yok sayiyor ,eger tek cocugunuzsa oglunuzla iletisimi koparmayin ,
Bir beklentiye girmeyin gelininizle ilgili
neden yok saysın. bunu anlayamıyorum işte. Neden yapar bir gelin bunu.

biz oglumuza hiç şikayetçi olmadık o konularda araları açılmasın diye .oğlumda bizden farklı bir şehirde çalıştı ve çok yoğun çalışıyordu Dr kendisi.

Ayip etmis tabi ama kurcalamayin bence. Insanin icinde olacak. Allah duzgun inaanlarla karsilasmak nasip etsin. Bu isler cok zor. Ama kucuk bir tavsiyem var. Biraz siz de tavir koyun madem ozel gunlerde falan. Sizdeki ani degisimden illa rahatsiz olacaklar. O zaman soylersiniz bana davranildigi gibi davraniyorum diye. Belki ne yaptiklarinin farkina varirlar.

haklisiniz

biz oglumuza hiç şikayetçi olmadık o konularda araları açılmasın diye .oğlumda bizden farklı bir şehirde çalıştı ve çok yoğun çalışıyordu Dr kendisi.

yok oğlunuza siz şikayet etmeyin zaten,bu çok yanlış olur.kendisi fartederse,yani ediyordur zannediyorum.mesela bayramlarda aramadığını farketmez mi?
neyse,dediğim gibi,takılmayın ben burada gelinlerin konularını okuya okuya,kendime çeki düzen verdim.nasıl davranmam gerektiği konusunda,faydası oluyor,size de tavsiye ederim.

haklısınız sanırım kızım olmadığı için gelinimle öyle bir ilişkim olsun istemistim

Kardesimin esiyle annem anne kiz olmak istedi, ben gorumce olarak kizkardes olmak istedim. Sonucta anneme kaynanalik bana gorumcelik yapti Oyle ben iyi niyetliyim, herkes oyledir gibi bir sey yok.

haklısınız sanırım kızım olmadığı için gelinimle öyle bir ilişkim olsun istemistim
benim de kızım yok.hatta başka çocuğum yok.kız evlat nasıl olur bilmiyorum.ama şunu düşünüyorum,insanlar kızlarıyla bie tartışıyor,anlaşamıyorlar.öyleyse,bizim de anlaşamadığımız noktalar illaki olacak.önemli olan,seviyeyi korumak.

Sabredin. Cizginizi hic bozmayin derim.

nişanlı iken biz bir şehirde gelin başka bir şehirdeydi canim.oğlum gelinime yakın 2 saat uzakta bir şehirde Dr luk yapıyordu ve genç olduğu için bayramlarva nöbetçi oluyordu. yani gelinimizin bizi arayıp aramadigini bilmiyordu ve bizde aramıyor demedik hiç. evlenince aynı şehirde yaşamaya basladilar

ayakta alkislamak istedigim ender kayinvalidelerdensiniz turkiyedeki kotu tum kayinvalideleri toplayip seminer vermeniz gerekir

şimdi anladım.o zaman, zaman tanıyacaksınız.yavaş yavaş öğrenecekler.genç onlar,bir müddet sonra,alışır.

O da abartmış biraz.Bayramda da aranmaz mı? Ay bilemedim.

Kaynana adayı olarak susuyorum.Kınamıyorum. Olur böyle şeyler diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…