acemi kayinvalide

Ben bu sitede öyle şeyler okudun kv ler için valla insan öcü sanıp korkar =))
Genç kızlarımız maalesef mesafe koymakla kabalığı birbirine karıştırıyorlar
Ön yargılarda var , aman uzak dur, karıştırma, yüzgöz olma, kv ni terbiye et falan =))
Evlenince bir buldumcukluk durumu oluyor, benim evim, benim kocam adam sanki ağaç kovuğundan çıktı =))
Bu durumlarda oğlunuzun tutumu çok önemli, öncelikle kendisi eşine örnek olacak, kendisi onun ailesini arayıp soracak. Şikayet etmeyin tabi oğlunuza ama siteminizi fark ettirin. Benim yaşım 40, eşiminde benimde ebeveynlerimiz rahmetli oldu, o kadar çok isterdim ki yanımızda bir büyük olsun, hatta ailede dedeler, nineler bile olsun. Anneannemi de altı ay önce kaybettik öyle tuhaf bir duygu ki sanki çocukluğum öldü, aile kavramı bitti gibi oldu. Bunun değerini insan biraz yaşı geçince anlıyor, bence beklentiniz çok değil ama oğlunuzun ve gelininizin bunu anlaması için biraz zamana ihtiyaç olabilir.

Mesafeli olmaya çalışıyo dur oda bence böylesi daha iyi siz sıcak davrandıkça oda eğilir bide ayrı şehir den dolayı da soğukluk vardr

Bence de zamanla daha gelişir ilişkiler, siz sıkmadan her konuda yanında olduğunuzu hissettirin, karışmayın ama destek olun, daha çok yeniler, birbirlerine alışsınlar sonra gelin zamanla sizede alışır

Yaa ne güzel bir kv.
Ben sürekli ararım kv mi.
O iyidir bende iyi.yaşım 35 kv 65.
Benimde oğlum var gelinimle arkadaş olmak isterim.
Şuan anneleri çok iyi anlıyorum.çok zor evlat yetiştirmek.kv oğlunu doğurmuş,okutmuş,meslek sahibi yapmış daha ne olsun.eşini seviyosan saygı duymak zorundasın.bu arada benim kv fettandır ama bende cazgır olduğum için bana ona yaklaşır.çokta iyi anlaşırız maşallah:)))

Sizi tanımıyor ki doğru duzgun, oğlunuzu sevmiş. Yani yapmacık bir şey aramak zorunda olduğun için aramak. Eğer yakın olmak istiyorsanız, siz arayın, kendinizi sevdirin. Mesafeyi tercih ettiği açık. Siz hamle yapmazsanız, öylece kalacak.

Kayınvalidem annem gibidir..Bir şey için seslendim diyelim efendim annem der efendim can der.. Apartman bize ait daireler karşılıklı.. Her an beraberiz.. Artık o kadar alıştım ki ona.. O olmadığında sıkılıyorum.. Her şey karşılıklı biraz da.. Sizin gelininiz henüz iki aylık evli ve sizi tanımıyor sizi tanıdıkça nasıl ince ve duyarlı bir anne olduğunuzu anlayacaktır.. İyi bir kayınvalide olacaksınız acemilik geçer:)

Bir sorun bakalım yavrum, kızım bir şeye ihtiyacın var mı diye? Ya da evliliğe alıştın mi, bir sıkıntın var mı gibisinden duygularına ulaşmaya çalışın. O sizden illa ki cekiniyordur; yakınlık istiyorsanız kayınvalide değil, anne olduğunuzu kanıtlayın. Ondan sonra aramazsa dert edersiniz. Durup dururken ne diye arasın kızcağız? Empati yapın; siz gelin oldunuz ama o hiç kayınvalide olmadi.

Mesafe iyidir biraz sicaklik istiyorsunuz ama bazilarinin karakteri oyle.

Çekiniyordur aramaya. Doğru düzgün aramadıysa bende çekiniyordum çok. Zaten aramamda hala. Bende soğuk nevalr oda soğuk nevale saygılı saygılı takılıyoruz. Samimeyet olmaması iyi. Saygı yeterli. Evine gidince surat asmıyorsa önemli olan bu.ben anne dicem diye soğuk terler dönüyordum :) bazı kv istiyor sıcak olsun diye ama yapısı öyledir belki. Aileden kaynaklıda olabilir. Bence çocuğunuzla anlaşsın mutlu olsun yeter. Ben hala kayınpedrimle bile telfnda zor konuşurum. Yani şekil a da olduğu gibi bazı insan yapı olarak soğuk oluyor. Siz adım atmazsanız atmaz. Bizim ailede sıcaklık yoktu napalım :)
Ama kayınvalediceğimin asla telefonunu açmamzlık yapmadım. Bayramda aramamda giderim. Öyle telefkndam bayram kutlamayada alışık değilim. Zaten sizin gibi kayınvalidem beni arasaydı bende arardım. Ama arayınca açmaz bile bazen. Bir küser aylarca. İnsan birşey demeye korkuyor konuşurken aman küsmesin diye. :) ama bayramda falan aramaması çok kötü. Eşimle konuşmuyordu bir sefer, tabi benlede konuşmaz ona küstümü. Tabi telefonları açmıyor.doğum gününde çiçekle, böyle süslü kekli kalpli sepetler var onlardan gönderdim. Soğuğum ama öküz değilim şükür. Okadarda değil. Bayramda özel günde aramamak çok yanlış

Son düzenleme:
yahu daha balayinda sayilirlar hemen kv lige baslamissiniz aramak zorunda degil ki sizi insan kendi annesini aramiyor nedir bu kv lerin aranma meraki anlamadim gitti biz kv ile birbirimizi hic sevmedigimiz halde aramadin diye kavga gerginlik cikarmaya calisir saygi varsa gerisi gereksiz bence sonucta sizle degil oglunuzla evlendi

Bunca yıldır Kk da ilk defa konu açan kayınvalideye rastladım saygılar ablacım

Kendimden örnek verecek olursam ben de ilk zamanlar aramadım pek daha doğrusu arayamadım aramam gerekir mi, arasam ne konuşurum gibisinden çekiniyordum. Kv beni arıyordu hep. Normal havadan sudan bugün ne yemek yaptın vs bunları konuştuk. Sonra gide gele, beraber zaman geçire geçire bir samimiyet ve konuşacak konular ortak noktalar oluştu. Ben de aramaya başladım.10- 15 günde bir görüşüyoruz. Bu arada kv ile ayrı şehirlerdeyiz ve de normal bir ilişkimiz var ondan ya da benden yana olumsuz br durum yaşamadık. Beraber zaman geçirmeyi seviyorum. Bunlar hemen öyle 2 ayda olmadı tabii ilk başlarda yabancılama oluyor. Hemen aramasını beklemeyin daha evliliğe alışma aşamasındadır sudan çıkmış balık gibi oluyor insan...

Aynı sorun bnm kayınvalidem ve kayınperimdede var ayni sitede oturuyoruz gergin yanlarına gitmemi istiyorlar saygısızlık yapmıyorum ama karşı tarafıda anlamak gerekir Yen'i evliler evlerine birbirlerine ısınsınlar gezsinler tozsunlar diye bakılmalı bence zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir ama siz YÖK beni aramıyor niye beni aramıyor beni sevmiyor mulara girerseniz yada oldu ki bir hata yapıp oğlunuzada bunu yansıtırsanız iste ozaman huzursuzluklar başlar şahsen bnmkilrr öyle yaptı ve evliliğim ilk zamanları çok kötü geçti artık aramakta istemiyorum sadece gerektiği için arıyorum soruyorum gidiyorum bakıyorum tabi bunu onlara anlatmıyorum ama bnm içimde hep bir yara olarak kalıcaktır siz siz olun büyüklüğünüzü gösterin ve bunlatı sorun yapmayın illaki arıyacaktır daha çok yenisiniz hata bir büyük olarak arayın basılınız bir ihtiyaçsınız varmı dediğinizde bile Gönüller feth edilmiş olur emin olun .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…