• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acemi kayinvalide

iki ay önce oğlumu evlendirdik.ne tanışma ne nişan nede evlenme aşamasında ne gelinimizle ne ailesiyle hiç sorun yaşamadık. başka bir ilde yaşıyorlar oğlumla. ben hep sıcak yaklasmama rağmen gelinimden aynı sıcaklığı hiç göremedim. saygısızlığı asla yok ama ne arama ne hatır sorma hiç yok.üzülüyorum bu duruma.siz ne dersiniz acemi k.vadeye.
zamanla olur kalbinizi temiz tutun

Siz aradığınız halde açmayıp bir de geri dönüş yapmıyorsa bu terbiyesizliktir kimse kusura bakmasın, hayatından 2 dakika ayırabilir insan.
Hiç olmazsa görgü edeptir bu, yazık. Ben lafımı esirgemem söylerim, arıyorum dönme zahmetine bile girmeme sebebin nedir derim böyle bir insanım ben, düzüm, lafı esirgemem. Gelinim olursa da en başta ona da derim eğer bana saygı göstermezsen benden de ekstra bir şey bekleme diye ki kimseyi arayıp da sormam yeter ki kendi kendine saçma trıplere girmesin.
Evlatlarımızı evlendirdik diye atacak mıyız ? Hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim.

Siz ne kadar iyi olursanız olun. Öyle insanlar varki. Acaba bende böyle sorunlar yasar mıyım? düşüncesiyle temkinli yaklaşıyor olabilir. Siz aynı tavrinizi devam ettirin. Ön yargısı kirilacaktir inşaAllah

hoş geldiniz foruma.oğlunu 16 ay önce evlendirmiş,bir kayınvalide olarak,yorum yapayım konunuza.

ilk başlarda bizim de öyleydi.şimdi ikimiz de ısındık.esela nişanlıyken hiç arayıp,sormazdı.evlenince,ilk aylar ,2-3 hafta da br,şimdi hafta da bir gün o,bir gün ben.yani sıklaştı aramalarımız.
biz aynı ilde yaşıyoruz.aramız arabayla 15 dakika kadar.15 günde bir gelirler.ben se 10 kere gitmişimdir.

ama bütün bunları bir kenara bırakırsak,saygılı,asla bir surat asıklığını görmedim.en azından,oğlumu sevdiğini,hissettiriyor bana.bu da bana yeter.

size de tavsiyem,oğlunuz mutluysa,aramadı,sormadıya takılmamanız.alışması için,ona zaman tanıyın.emin olun karşılığını alırsınız.

Sizin gibi bi kayınvalidesi olduğu için ne şanslı.
Ne kadar anlayışlı ve düşüncelisiniz :KK68:

iki ay önce oğlumu evlendirdik.ne tanışma ne nişan nede evlenme aşamasında ne gelinimizle ne ailesiyle hiç sorun yaşamadık. başka bir ilde yaşıyorlar oğlumla. ben hep sıcak yaklasmama rağmen gelinimden aynı sıcaklığı hiç göremedim. saygısızlığı asla yok ama ne arama ne hatır sorma hiç yok.üzülüyorum bu duruma.siz ne dersiniz acemi k.vadeye.

Yapısı bu der aynı şekilde devam ederim.
Ben de kayınvalideme sıcak davranamam çünkü karakter olarak herkese mesafeliyim.

Eğer bir saygısızlığı yoksa ve oğlunla mutlularsa canını sıkacak bir şey yok.

yok tek çocuk değil ablacim.bir tane daha oğlum var üniversite öğrencisi oda aynı şehirde. onu bile uyarıyorum yeni evliler sakın davet edinceye kadar gitme diye.o kadar hassas davranıyorum ama yine de biraz sıcaklık bekliyorum gelinimden
Keşke benim kaynanamda sizin gibi olsaydı gösterebilcegim en sıcakkanlı halimi gösterirdim. Maalesef çok anlayışsız ve bana hakaret eden bi kaynanam var

elimden geldiğince çok sıcak davrandım. aradım sordum hep.asla taraf olmadım oğlumla arasında beklediğim tek şey arayıp sorması arada bir.ama demek ki çok da içinden gelmiyor.neyse zamana bırakıp alınmasını bekleyeceğiz. size de üzüldüm bu arada.inşallah biter sorunlariniz

Ablacim gerekirse oglunun evine gidip kalacaksin tabi orasi senin evladinin evi.bazi seyler bastan nasil alisirsa oyle gider.aradiginiz da acmayip tekrar size donmediginde bidahaki konustugunuzda merak ediyorum neden donmuyorsun musait oldugunda de.

bende herşeyi öyle pat diye5 söyleyemiyorum canim Yüz göz oluruz diye korkuyorum .dün nasılsa beni aramış bende tlf nu evde bırakıp markete gitmiştim. gelince gördüm aradım .ama öylesine açmış ve hemen kapatma derdindekiydi anlatamam. üstelik nasılsın ıyimisin demeye yeni başlamıştım. yani belli ki isteksiz arayıp konuşmakta. üzücü ama yapacak birşey yok maalesef

bende herşeyi öyle pat diye5 söyleyemiyorum canim Yüz göz oluruz diye korkuyorum .dün nasılsa beni aramış bende tlf nu evde bırakıp markete gitmiştim. gelince gördüm aradım .ama öylesine açmış ve hemen kapatma derdindekiydi anlatamam. üstelik nasılsın ıyimisin demeye yeni başlamıştım. yani belli ki isteksiz arayıp konuşmakta. üzücü ama yapacak birşey yok maalesef
Ne olursa olsun abla zaten kimse ayila bayila aramiyor cok istekliymis gibi de gitmiyor acikcasi.ama esimizin annesi buyugumuz elbet hal hatiri aceleye getirmiycez.hele yolun basinda daha boyle mesafe olmamaliydi insallah sizin iyi niyetinizi anlayinca duzelir.

Bence oğlunuzla ilişkinize devam edin. Kabul edelimki yıllar sonra tanıdığımız ve sadece sevdiğimiz adamı doğurduğu onu büyütüp sevdiğimiz adam haline getirdiği için sevdiğimiz ve daygı duyduğumuz bir insanla hemen kan bağı gibi sevgi dolu içten bir bağ kurulamıyor. Ne kadar kızım gibi desenizde o ne kadar annem gibi desede hepimiz biliyoruz ki aynı değil. Ve aynı olmadığı için de normalde annemiz veya kızımızın yapacağı bir harekete bozulmazken onların yaptığı aynı derecede bir harekete bozulup altında bir şeyler arıyoruz.

En temizi arada fedakarlıklar olup emek harcanıp sevgi bağı kurulana kadar her hareketi sorgulamayıp iyi niyete devam etmek. Çok samimiyete gerek yok aslında. Yoksa işler sarpa sarıyor.

Walla B beletay ağırbaşlılığını takdir ediyorum oğluna ağlamamanı takdir ediyorum, ben de eşim de yoğun çalıştığımız halde kv de her isteğini her beklentisini herşeyi ama herşeyi oğluna yetiştirip vicdan yaptırtıp oğlu ile daha biz nişanlı ikenden başlayıp aramızı bozup huzurumuzu kaçırdı , onun da kızı Yok ilk geliniyim ama sümüklü tavırları ile belki ilerki yıllarda iyiye gidecek olan ilişkimizi baştan bozdu ve ondan şu an nefret ediyorum , ne kadar iyi davranma moduna girse de ona zerre güvenim Yok, sakin kalıp oğluna ağlamasaydı zaten zamanla ilerlerdi

Walla B beletay ağırbaşlılığını takdir ediyorum oğluna ağlamamanı takdir ediyorum, ben de eşim de yoğun çalıştığımız halde kv de her isteğini her beklentisini herşeyi ama herşeyi oğluna yetiştirip vicdan yaptırtıp oğlu ile daha biz nişanlı ikenden başlayıp aramızı bozup huzurumuzu kaçırdı , onun da kızı Yok ilk geliniyim ama sümüklü tavırları ile belki ilerki yıllarda iyiye gidecek olan ilişkimizi baştan bozdu ve ondan şu an nefret ediyorum , ne kadar iyi davranma moduna girse de ona zerre güvenim Yok, sakin kalıp oğluna ağlamasaydı zaten zamanla ilerlerdi
yok canım oğluma hicbisey hissettiriyorsun. çünkü önemli olan onların mutluluğu çünkü. bizimle iyi olup oğlumla kötü olacağına oğlumla araları iyi olsun düşüncesindeyim. yine de ara da birde arasa hal hatır sorsa sıcaklık gösterse çok mutlu olurum

aslında ben kendimi çok da ifade edemedim sizlere sanırım. üç kız kardeşiz hiçbirimizin kızı yok.eşim tek çocuk dolayısıyla kız yeğeni de yok.ilk evlenen benim oğlum ve aileye giren ilk gelin benim gelinim.o yüzden onu onu sarıp saçmaladık ama hiç bogmadan .düşünün ki eşimde halen gelinimizin tlf nosu bile yok.sosyal medyada gelinimiz paylaşım yapınca kardeşlerim onu beğenen hiç bir aykırılığı olmayan yorumlar yapmış. önce oğlum vasıtasıyla iltifatlar hoşlanmadigini belirtti .tamam dedik sorgulamadik yapmadık. birkaç gün sonra da hesabını kapattı oradan. düşünün yani ne kadar uzak durduğunu.

aslında ben kendimi çok da ifade edemedim sizlere sanırım. üç kız kardeşiz hiçbirimizin kızı yok.eşim tek çocuk dolayısıyla kız yeğeni de yok.ilk evlenen benim oğlum ve aileye giren ilk gelin benim gelinim.o yüzden onu onu sarıp saçmaladık ama hiç bogmadan .düşünün ki eşimde halen gelinimizin tlf nosu bile yok.sosyal medyada gelinimiz paylaşım yapınca kardeşlerim onu beğenen hiç bir aykırılığı olmayan yorumlar yapmış. önce oğlum vasıtasıyla iltifatlar hoşlanmadigini belirtti .tamam dedik sorgulamadik yapmadık. birkaç gün sonra da hesabını kapattı oradan. düşünün yani ne kadar uzak durduğunu.
Şu yazdiginizdan sonra sizi takdir ettim boşverin önyargılı yaklaşıyor herhalde zamanla düzelir emin olun siz görüştüğümüz zamanda laf sokmayin o zaman iyice bilenir hani arıyorum acmiyosun neden donmuyosun gibisinden hiç bişey olmamış gibi devam edin zamanla farkiniza varır yanlışını anlar keşke herkes sizin gibi olsa benim kv daha iki aylık evliydik esim kurban bayramı için yardıma gitti eve bi geldi benle kavga kıyamet sebepte beni ozamana kadar üç kere aramisti ikisini acmis birini acamamistim müsait degildim kontorde yoktu geri dönmek için ki haftada iki gün yanindaydik evler yakın ama esime bugüne kadar en az elli kere aradim hiç birini de açmadı ben ona ne yaptimki diye aglanmis bayram sabahi kavga ettirdi bizi bide hamileydim daha yeni bende artık hiç aramıyorum çok laf sokar o laf soktukca dahada uzaklasiyorum hee esimi uzaklaştırmam ama onun için degil esim icin ben nasıl annemsiz duramazsam esim de oyle siz sikmayin canınizi

Şu yazdiginizdan sonra sizi takdir ettim boşverin önyargılı yaklaşıyor herhalde zamanla düzelir emin olun siz görüştüğümüz zamanda laf sokmayin o zaman iyice bilenir hani arıyorum acmiyosun neden donmuyosun gibisinden hiç bişey olmamış gibi devam edin zamanla farkiniza varır yanlışını anlar keşke herkes sizin gibi olsa benim kv daha iki aylık evliydik esim kurban bayramı için yardıma gitti eve bi geldi benle kavga kıyamet sebepte beni ozamana kadar üç kere aramisti ikisini acmis birini acamamistim müsait degildim kontorde yoktu geri dönmek için ki haftada iki gün yanindaydik evler yakın ama esime bugüne kadar en az elli kere aradim hiç birini de açmadı ben ona ne yaptimki diye aglanmis bayram sabahi kavga ettirdi bizi bide hamileydim daha yeni bende artık hiç aramıyorum çok laf sokar o laf soktukca dahada uzaklasiyorum hee esimi uzaklaştırmam ama onun için degil esim icin ben nasıl annemsiz duramazsam esim de oyle siz sikmayin canınizi
teşekkürler yorumunuz için. yok laf falan sokamam ben zaten hiç.neyse zamana bırakıp bizlere alişmasini bekleyeceğiz artık.

Back
X