el kızı olarak görmüyorum ben gelinimizin canim .ailemize katılan yeni bir birey olarak görüyorum .bizim anlayışımız böyle tabii ki siz farklı düşünüyor olabilirsiniz.bende vıcık vıcık bir ilişki meraklısı değilim ama bayramda ve özel günlerde aranmayi beklemek büyük de bir beklenti değil sanirim
Ben bu sitede öyle şeyler okudun kv ler için valla insan öcü sanıp korkar =))
Genç kızlarımız maalesef mesafe koymakla kabalığı birbirine karıştırıyorlar
Ön yargılarda var , aman uzak dur, karıştırma, yüzgöz olma, kv ni terbiye et falan =))
Evlenince bir buldumcukluk durumu oluyor, benim evim, benim kocam adam sanki ağaç kovuğundan çıktı =))
Bu durumlarda oğlunuzun tutumu çok önemli, öncelikle kendisi eşine örnek olacak, kendisi onun ailesini arayıp soracak. Şikayet etmeyin tabi oğlunuza ama siteminizi fark ettirin. Benim yaşım 40, eşiminde benimde ebeveynlerimiz rahmetli oldu, o kadar çok isterdim ki yanımızda bir büyük olsun, hatta ailede dedeler, nineler bile olsun. Anneannemi de altı ay önce kaybettik öyle tuhaf bir duygu ki sanki çocukluğum öldü, aile kavramı bitti gibi oldu. Bunun değerini insan biraz yaşı geçince anlıyor, bence beklentiniz çok değil ama oğlunuzun ve gelininizin bunu anlaması için biraz zamana ihtiyaç olabilir.