cnm biraz cok oldum ama benim aşk ve evlilik hangi ay gibi görünüyor
aşk ekim
gelecek yıl temmuz evlilik.
iş mart ayı görünüyor
şubat ay ev değişikliği olacak
Canım ev yapabilecek miyiz,bu sene yeni evimize taşınabilecek miyiz:44:Ailenle ilgili olarak bir soru sorarsan daha sağlıklı bir bakım olur canım.
canım benim çok teşekkür ederim yüreğine sağlık.Düşüncesizce verilmiş bir karar yüzünden aranızda beklenmedik bir anlaşmazlık söz konusu. Bu kişiye oldukça aşk dolusun. Yani sadece masum bir sevgi değil fiziksel bir çekimde var ranızda. Beklentin güzel bir yuva mutlu bir aile olmanız yönünde. Aksi durum sadakatsizlik seni korkutuyor. Sen daha ciddi br ilişkide olmayı umut ediyor ve öyle davranıyorsun. Partnerin ilişkinin şu an ki halinden memnun. Genel olarak adım atmamasına sebep geçmişte yaşanan bazı olaylar. Sana mı güvenmiyor kendine mi bilmiyorum ama seninle birlikte olmak konusunda kararsız. Hakkında daha fazla sey öğrenmek istior.
canım benim çok teşekkür ederim yüreğine sağlık.
beklemeli mi sence yoksa herkes kendi yolunu mu çizmeli karar veremiyorum sevgisinden emin olamıyorum?
Üç seneye yakın bir birlikteliğim var.
Erkek arkadaşım ve kendimle ilgili gelişmeleri konu alan bir kart açabilir misin banada hı (=
Sonunda evlilik var mı ?
Okul durumum ne olacak ?
İş mi görünüyor kariyer mi ?
Şimdiden teşekkür ederim..
özelden gönderdim canım.çok sağol bu arada.kolay gelsin :)
Eneeee noluyor buradaaaNişanlıyor muyuz seni Culomm? Konu sahibiii bende isteyebilir miyimm eğer müsaitsen? Sevgilim ve benim için, geleceğimiz için, nişan evlilik için bakabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?