Acemi tarot

canim benimm cok tesekkur ederim

Ayrılık mı yani eşimden mı??ben Hamburg'da yaşıtım bir hafta sonra ailemin yanına gidicem iki ay kalicam kısmetse ..öyle biayrilik mı yoksa tamamemen mı biricik evliliğim??

Umarım tamamen değildir. Dediğim gibi tarotta acemiyim kartları tam yorumlayamayabiliyorum. Endişelenmenize gerek yok.

Son düzenleme:
Kayınvalide görümce ikilisiyle başedebilecekmiyim ? Soru komik oldu ama bu aralar fena taktım da.
Yorumlayabilirseniz sevinirim.

Kafa karışıklığı ve kendini kurban gibi görme eğilimde olman olası ancak kendine güvenmeli ve harekete geçmelisin. Bu rahatsız edici ortamda bulunmak zorunda olmadığını fark etmen yeterli. Kendini dinlemeli kendine zaman ayırmalı daha çokmaneviyata yönelmelisin bu halde kendini keşfetmen ilgi alanlarını keşfetmen ve enerjini doğru yönlere kanalize etmen daha kolay olacak. Sen arka arkaya başarılar elde ettikce dışarıda kalanlar sana sadece imrenerek bkacaklar.

özecim peki düğün hangi ayda görrünüor

2yada 3 ay kalmışşşş yaklaşmışşşş anaaaaa

med şimdiden çağırıom kız sizi beetlemlee

Eneeee noluyor buradaaa Nişanlıyor muyuz seni Culomm? Konu sahibiii bende isteyebilir miyimm eğer müsaitsen? Sevgilim ve benim için, geleceğimiz için, nişan evlilik için bakabilir misin?

tarot baktırmayı çoooooooooooooooooooooook istiyoruumm :))
özelden mesaj attım canım hakkımda bilgilendirdim seni bakarsan çok sevinirim :))

Eneeee noluyor buradaaa Nişanlıyor muyuz seni Culomm? Konu sahibiii bende isteyebilir miyimm eğer müsaitsen? Sevgilim ve benim için, geleceğimiz için, nişan evlilik için bakabilir misin?

artık antonyo nişan sinyalleri vermeye başlamıştı zaten eylül ayı çıktı beetlemmm

gelion heeee mazeret kabul etmem

slmm
esimin is hayatiyla ilgili bakabilirmisin..
haber bekliyoruz,olacakmi:44:
ne zaman haber aliriz

bide 3 cocugum var,onlarla ilgili biseyler varmi

tesekkürler simdiden

Eşiniz kararlarının arkasında durmalı ve kendisini göstermekten kaçınmamlı yakın zamanda olumlu bir haber alannız olası. Bekleyiş ve gecikmeler sona eriyor. Yeni işi tam dikkat gerektiren önemli kararlar alması gerektiren bir iş olacağı için zamanını dikkatli kullanmalı iyice düşünüp taşınıp karar vermeli. Ev değişikliği yapmanız olasılık dahilinde. İş seyahatleri söz konusu.

İlk çocuğunuzun kişiliğini bulmasına yardım etmeniz gerekibilir.Onun kendisi olmasının kendi kararlarını vermesinin ne kadar önemli olduğunu gösterin zaen buna ihtiyacı var. Mümkün mertebe bu çocuğunuza baskı yapmaktan kaçının. Ona empati kurmayı, olaylara ve kişilere farklı açılardan bakması gerektiğini öğretin. Bu onun gelişimi için iyi olacak.

İkinc çocuk için ise Çok kuvvetli bir iradeye sahip bir çocuk. İktidar olmayı dizginleri elinde tutmayı seviyor. Ona merhameti öğretin affediciliğin asıl güç olduğunu. İntikam duygularını yatıştırması gerektiğini. Önüneçıkan zorlukları fırsat olarak değerlendirmesi gerektiğini anlayacak ve onun başarısı bu şeilde gerçekleşecek.

Son çocuğunuz ise hayatta bir çok karar verirp bir çok karardan dönecek. Maymun iştahlı gibi görünse de aslında o saceceruhsal anlamda tatmin olacağı bir arayış içinde olacak. Genel duygusal durumu kafa karışıklığı ve hafif depresyon olsa da onun ilerlemesini sağlayan yine bunlar olacak. Hayatta her zaman her şeyin istediği gibi gitmeyeceini ama yine de yola devam etmesi gerektiğini sabrı ve birikimi ona öğretmelisiniz. Programlı olmak en cok ihitayıcı olan bir şey.

slmm
esimin is hayatiyla ilgili bakabilirmisin..
haber bekliyoruz,olacakmi:44:
ne zaman haber aliriz

bide 3 cocugum var,onlarla ilgili biseyler varmi

tesekkürler simdiden

Eşiniz kararlarının arkasında durmalı ve kendisini göstermekten kaçınmamlı yakın zamanda olumlu bir haber alannız olası. Bekleyiş ve gecikmeler sona eriyor. Yeni işi tam dikkat gerektiren önemli kararlar alması gerektiren bir iş olacağı için zamanını dikkatli kullanmalı iyice düşünüp taşınıp karar vermeli. Ev değişikliği yapmanız olasılık dahilinde. İş seyahatleri söz konusu.

İlk çocuğunuzun kişiliğini bulmasına yardım etmeniz gerekibilir.Onun kendisi olmasının kendi kararlarını vermesinin ne kadar önemli olduğunu gösterin zaen buna ihtiyacı var. Mümkün mertebe bu çocuğunuza baskı yapmaktan kaçının. Ona empati kurmayı, olaylara ve kişilere farklı açılardan bakması gerektiğini öğretin. Bu onun gelişimi için iyi olacak.

İkinc çocuk için ise Çok kuvvetli bir iradeye sahip bir çocuk. İktidar olmayı dizginleri elinde tutmayı seviyor. Ona merhameti öğretin affediciliğin asıl güç olduğunu. İntikam duygularını yatıştırması gerektiğini. Önüneçıkan zorlukları fırsat olarak değerlendirmesi gerektiğini anlayacak ve onun başarısı bu şeilde gerçekleşecek.

Son çocuğunuz ise hayatta bir çok karar verirp bir çok karardan dönecek. Maymun iştahlı gibi görünse de aslında o saceceruhsal anlamda tatmin olacağı bir arayış içinde olacak. Genel duygusal durumu kafa karışıklığı ve hafif depresyon olsa da onun ilerlemesini sağlayan yine bunlar olacak. Hayatta her zaman her şeyin istediği gibi gitmeyeceini ama yine de yola devam etmesi gerektiğini sabrı ve birikimi ona öğretmelisiniz. Programlı olmak en cok ihitayıcı olan bir şey.

cok tesekkür ederim..
Bide sey,imm...zahmet olmazsa is ve ev icin zaman istesem,ne zaman olacak bunlar

Son düzenleme:
cnm biraz cok oldum ama benim aşk ve evlilik hangi ay gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…