Gelecek yıl ekim olabilir tam kesin olmamakla birlikte.
teşekkür ederim cnm yakın zamanda nişan görünüyor mu nişan düşünüoruz ama tariihi belli değil dahaaaa
Yeni haberler alması yakında iyi haberler alacak ancak belirsiz durum bir müddet daha sürebilir. İş değişikliği görünüyor. yeni bir iş ya da terfi çıktı kartlarındaç Ama güzel olacak sadece daha fazla çalışması gerekebilir. Ama daha yüksek bir gelir elde edecek.
Ayrılık mı yani eşimden mı??ben Hamburg'da yaşıtım bir hafta sonra ailemin yanına gidicem iki ay kalicam kısmetse ..öyle biayrilik mı yoksa tamamemen mı biricik evliliğim??
Kayınvalide görümce ikilisiyle başedebilecekmiyim ? Soru komik oldu ama bu aralar fena taktım da.
Yorumlayabilirseniz sevinirim.
Nişan içinde eylül ayı çıktı
2yada 3 ay kalmışşşş yaklaşmışşşş anaaaaa
med şimdiden çağırıom kız sizi beetlemlee
Eneeee noluyor buradaaaNişanlıyor muyuz seni Culomm? Konu sahibiii bende isteyebilir miyimm eğer müsaitsen? Sevgilim ve benim için, geleceğimiz için, nişan evlilik için bakabilir misin?
artık antonyo nişan sinyalleri vermeye başlamıştı zaten eylül ayı çıktı beetlemmm
gelion heeee mazeret kabul etmem
slmm
esimin is hayatiyla ilgili bakabilirmisin..
haber bekliyoruz,olacakmi:44:
ne zaman haber aliriz
bide 3 cocugum var,onlarla ilgili biseyler varmi
tesekkürler simdiden
slmm
esimin is hayatiyla ilgili bakabilirmisin..
haber bekliyoruz,olacakmi:44:
ne zaman haber aliriz
bide 3 cocugum var,onlarla ilgili biseyler varmi
tesekkürler simdiden
Canım benim ailem ile ilgili bakar mısın
özecim peki düğün hangi ayda görrünüor
Eşiniz kararlarının arkasında durmalı ve kendisini göstermekten kaçınmamlı yakın zamanda olumlu bir haber alannız olası. Bekleyiş ve gecikmeler sona eriyor. Yeni işi tam dikkat gerektiren önemli kararlar alması gerektiren bir iş olacağı için zamanını dikkatli kullanmalı iyice düşünüp taşınıp karar vermeli. Ev değişikliği yapmanız olasılık dahilinde. İş seyahatleri söz konusu.
İlk çocuğunuzun kişiliğini bulmasına yardım etmeniz gerekibilir.Onun kendisi olmasının kendi kararlarını vermesinin ne kadar önemli olduğunu gösterin zaen buna ihtiyacı var. Mümkün mertebe bu çocuğunuza baskı yapmaktan kaçının. Ona empati kurmayı, olaylara ve kişilere farklı açılardan bakması gerektiğini öğretin. Bu onun gelişimi için iyi olacak.
İkinc çocuk için ise Çok kuvvetli bir iradeye sahip bir çocuk. İktidar olmayı dizginleri elinde tutmayı seviyor. Ona merhameti öğretin affediciliğin asıl güç olduğunu. İntikam duygularını yatıştırması gerektiğini. Önüneçıkan zorlukları fırsat olarak değerlendirmesi gerektiğini anlayacak ve onun başarısı bu şeilde gerçekleşecek.
Son çocuğunuz ise hayatta bir çok karar verirp bir çok karardan dönecek. Maymun iştahlı gibi görünse de aslında o saceceruhsal anlamda tatmin olacağı bir arayış içinde olacak. Genel duygusal durumu kafa karışıklığı ve hafif depresyon olsa da onun ilerlemesini sağlayan yine bunlar olacak. Hayatta her zaman her şeyin istediği gibi gitmeyeceini ama yine de yola devam etmesi gerektiğini sabrı ve birikimi ona öğretmelisiniz. Programlı olmak en cok ihitayıcı olan bir şey.
cok tesekkür ederim..
Bide sey,imm...zahmet olmazsa is ve ev icin zaman istesem,ne zaman olacak bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?