- Konu Sahibi acemisirine
-
hoşgeldin. dediğin gibi başlangıcını merakla bekliyoruz o zaman. yarın normalde listen ne önce onu paylaş sonra yediklerini. bizde listeye ve yediklerine göre yorum yapalım.
ben 27
evliydim ayrildim ama suan görüsmekteyiz tekrar,,,bakalim.....
Madem böyle bir karar vermişsin öncelikle tebrikler Bende sana yardımcı olmak istedim Ben 1 ay önce Dukan diyetini uygulamaya başladım ve 1 ayda tam 8.5 kilo verdim.Aynı diyete teyzem de benimle beraber başladı O da tam 10 kilo verdi(Başlarken 105 kilo idi) Son derece etkili bir diyet Kesinlikle tavsiye ediyorumKesin kararimi verdim yarin basliyorum, insaallah gün be gün ne yapiyorum nasil yaptim, dogrulari eksikleri
kacamaklari burada paylasiyorum, artik ceki düzen vermenin vakti geldide geciyor..
Bi yerde dur demesini bilmek gerek ve kararlarin üstünde sabit sekilde durulmali...
165 boyundayim ve 110 kg
Her nedenden olursa olsun aldik iste, tabii hastaliktan dolayi idi ama ne demisler, hersey bi bahane,
simdi verebilmesinide bilmek gerek..
GÖRELIM MEVLAM NEYLER;
NEYLERSE GÜZEL EYLER...
motive eden, azmimi artiracak sözlerinizi esirgememeniz dilegimle...
ISTEYEN HERKESE BASARILAR
-HERSEY KAFADA BASLAR KAFADA BITER-
Madem böyle bir karar vermişsin öncelikle tebrikler Bende sana yardımcı olmak istedim Ben 1 ay önce Dukan diyetini uygulamaya başladım ve 1 ayda tam 8.5 kilo verdim.Aynı diyete teyzem de benimle beraber başladı O da tam 10 kilo verdi(Başlarken 105 kilo idi) Son derece etkili bir diyet Kesinlikle tavsiye ediyorum
tesekkür ederim tavsiyene, herseye acigim inan bana :) YETERKI YILMIYAYIM VE BU KARARDA DURAYIM,
valla diyetin seklini semalini, yani icerigini bana gönderirsen cook sevinirim yaaaa :)
Ben kararlı olacağına inanıyorum hatta kararlı olmanı bekliyorum Çünkü daha ne kadar bu kilo olayının esiri olmaya devam edeceğiniz Buna artık dur demenin zamanı geldi Öyle değil mi? Aşağıdaki adresten tüm detaylara ulaşabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz.html
bende yarın zayıflamak için çalışmalara başlıyorum canmmm ne tesadüüüüüf
çok güzel her şey evet..ben de 1.58 boyundaym kilom 86..hedefim 30 kilo vermek ama tabiki uzun vadede..
umarım başarabilirimmmm..çok heyecanlıyıııımmm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?