- Konu Sahibi acemisirine
-
acemişirine kolay gelsin, bende bugün diyetime devam ediyorum ve motive olmaya ihtiyacım var. 1 hafta sıkı bir diyet uygulayıp öbür hafta deli gibi yemekten
vücudum kendini şaşırdı.2 aydır da 54 kilonun altına düşemedim hedefim 46 olmak ve bu sefer pes etmiycem. haydi bakalım!!!
evet cnm bu defa pes etmek yoközellikle ilk 10 kilo yu çok kolay atacağına inanıyorum ben senin. üstünden bir yük kalkmış gibi olacak. çok kilo vermesi gereken tanıdıklarımda hep öyle oldu. ondan sonra motivasyonun daha da artar. bende az önce yürüdüm 200 kalori yaktım. şimdide peynirli salatamı yicem ohh
evet cnm bu defa pes etmek yoközellikle ilk 10 kilo yu çok kolay atacağına inanıyorum ben senin. üstünden bir yük kalkmış gibi olacak. çok kilo vermesi gereken tanıdıklarımda hep öyle oldu. ondan sonra motivasyonun daha da artar. bende az önce yürüdüm 200 kalori yaktım. şimdide peynirli salatamı yicem ohh
evet pes etmek yok bu defaaaa
gazamiz mubarek ola
kaç gündür yazıcam yazıcam deyip yazamıyorum.
yazılarını büyük bir zevkle okuyorum. o kadar içten yazıyorsun ki, sanki yanıbaşımda durmuş bana anlatıyormuşsun gibi hissediyorum .
ve en büyük destekçilerinden biriyim.
azmine hayran kaldım. başaracağına da adım gibi eminim.
ben de yarın diyetisyene gidiyorum inşallah. perşembeden itibaren an be an ne yedim ne içtim, kilom kaç oldu, neler hissediyorum paylaşacağım.. senin gibi...
strese girdiğimde çok yiyesim geliyor.. sevgilimle kavga ettim dediğin için aklıma geldi.. sende de var mı bu duygu? nasıl baş ediyorsun?
Acemişirine merhaba, neler yıyorsun merak ettim. dun ve bugun yazdıklarını okudumda salata yogurt salatalık ve uzum gordum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?