- Konu Sahibi acemisirine
-
canım sen çok az yıyormussun gıbı geldı bana ama :44:
cok fazla sıkma kendını, sonra normal yemege basladıgında hoop geri alırsın.
az yedigimin bende farkindayim simdilik bi yaramazlik yok, bu böyle zayiflayana kadar gidecek :)
bakalim bende anlam veremdim belki yeni baslamis olmamin verdigi motive olsa gerek belkide beyin artik
benimle ayni fikirdeki inan canim birsey cekmiyor :) :) :)
belkide bir kandirmacak sonradan pat diye yemege basliyacagiz bilmiyorum, bede firsattan istifade ne kadar
alirsirsam az yemege o kadar alisirim beslenme degisikligine :) :)
hadi bakalim, sen diyet yapiyormusun ???
az yedigimin bende farkindayim simdilik bi yaramazlik yok, bu böyle zayiflayana kadar gidecek :)
bakalim bende anlam veremdim belki yeni baslamis olmamin verdigi motive olsa gerek belkide beyin artik
benimle ayni fikirdeki inan canim birsey cekmiyor :) :) :)
belkide bir kandirmacak sonradan pat diye yemege basliyacagiz bilmiyorum, bede firsattan istifade ne kadar
alirsirsam az yemege o kadar alisirim beslenme degisikligine :) :)
hadi bakalim, sen diyet yapiyormusun ???
sevgili acemişirine :)))))bende bi süredir düşe kalka diet yapıorum,zayıf insanlara bakıorum; senın bugün yazdıkların gibi azıcık şeylerle beslenıolar,bişicikde olmuyo onlara :))demkkı anormal bişi yok yaptıklarımızda,ben kendımde şunu farkettım benımde gözum ac mıdem dııl,ağzım boş kalmaya alışkın diiil,çareyi şöle buldum,sıvı tüketıorum,çeşit çeşit bitgi çayları war,rengarenkhep elimde onalrdan.... pc başında iken ,kitap okurken,tv izlemem çok şükür,hep bi biskwi,çıkolta,sandwç yerdım,artık kendımı sıvılara wurdum sonumz hayır gele, bide sen çok az kaldı derken neyı kasdedıosun,dietınn bı suresı mı war yoksa alışma dewresnden mı bahsedıosun ,
Az kaldi derken, aslinda yolun basindayim bunu bende biliyorum.. Ama bu söz de diger sIk kullandigim kelimeler gibi
cook hosuma gidiyor, sanki az kaldi iki gün sonra zap zayifim gibi, sanki az kaldi 2 saat sonra diyetim bitiyor gibi,
sanki az kaldi an be an bir iki saniye sonra hersey süper olacak gibi... Iyi bisi, Hergün basariya bir adim daha
yaklasiyorum, demekki az kaldi öyle degilmi :) yani hergün bir adim daha mutlu olmak icin geciyorsa,
mutlulugumuzun sonucunada coook az kaldi :) Sonucta insaallah diyetimizin bir süresi vardir dimi, yani ömür billah
zayiflamak icin diyet yapmak zorunda kalmayiz.. Yani istedigimiz forma gelince, ayni olmasada dikkat edici
beslenme sekilleriyle dikkat ederiz artik oda diyet sayilmaz :)
sanada bol basarilar diliyorum canim benim... Arada bi buralarda görüselim, seninde varsa tabii diyet günlügün
oralarada bi geleyim :) ziyaret edeyim seni...
Evet, baskalarida az yerken bisi olmuyor, hele ben az yemisim hic bisi olmaz :) bu kilo beni bir ömür
tok tutar biraksam :) :) :)
saka maka bi yanada insaallah basaracagiz, ben daha yolun basindayim ve coooooooooooook kilo vermem gerek
ama verecegim insaallah, ya sen ne kadar vermelisin???
benım yolumda azzzzcık uzun 40 kg kadarama ben çok acelecyım hızlı wermk ıstyrm,5 gunde 5 kg dıetı yaptm mesela,4.200 gr werm,şimdide az az yıyerek bi süre dewam etcem sonra o dıyetı bı kez daha yaparım felan iştee ammannn nebılııım dıet zor zanaaatttt
canim benim ben geldim.. Bugün 8. günüm :)
ve hersey yolunda hic merak etme, birde su tüketimi yapabilsem hersey daha kolay olacak ama
metabolizmamasaallah subhanallah iyi isliyo, yani yavas yavs parmaklarimin degistigini etegimin bolardigini bende
fark ediyorum ama bu hersey demek degil...
Ha gayret bak bu pazar tartilacagim ona göre, pes etmek yook...
Bakalim ne kadar vermisiz bu iki haftada..
Sonra bi iki hafta daha bi iki hafta daha aman Allah´im tam istedigim kilom...
Kendi kilom, zamaninda hosuma giden kilom... Hayali bile süper... Bu hayali, eski günleri tekrar yasamak
ikimizin elinde günlük.. Sen yazdiklarimi aklinda tutarak bende uygulayarak yine rahat bi hayata gecis
yapabiliriz...
Bu ara bugün bir tek cay ictim baska bisi cekmedi canim :) :)
ama öglen davetliyim, muhakkak orada bisiler atistiririm :)
hadi günlük is cagiriyor görüsmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?