arkadaşlar inanın çoğu şey çook gereksiz,ayrıca ihtiyaç oldukça alınabilir bence boşuna kendinizi zorlamaya gerek yok.
Anakucağı çok uzun süre kullanılan bişey değil ama gerçekten benim çok işme yaramıştı,kendi kayıp inene kadar kullandık pahalı birşeye gerek yok,biberon gerekirse diye cam ufak ebatlı birşey öneririm zaten anne sütü alıcak kullanılmıyo,bez en önemlisi nerdeyse çoğu markayı denedim prıma öneririm,çıt çıtlı badiler,pijamalar,çorplar örme küçük yelekler 1-2 battaniye,ince kundaklar var onlar çok kullanışlı.
Arkadaşlar özellikle bu bebek ürünlerinde yağlar,kremler.losyonlar,ıslak mendiller çok sağlıklı değiller ve gereksizler benim tavsiyem en gereklileri yeteri kadar kullanmak,ben oğluma sadece saç vücut şampuanı ve bir pişik kremi kullanıyorum inanın yeterli ıslak mendilleri kullanınca görceksiniz pişik yapıyorlar mümkün olduğu kadar yıkayın yada sudan geçirip kıllanın,yada ıslak pamukla silin çok fark ediyo özellikle bişey paylaşıcam pahalı pişik kremleri yerine ARKO nun klasik küçük tüpte yeşil bir kremi var mutlaka bilirsiniz çok ta ucuz birşey pişik için birebir birkere kullanmak bile çok fark ediyo,marketlerde var pahalı kremlerin yapamadığını yapıyo tavsiye ediyorum.
Birde ben ençok göğüs ucu kullandım yine sade pahalı olmayan birşeydi,kullanılıp denenen şeyler itercih edin bence birde göğüs yarası için mutlaka bdem yağı,aklıma gelenler bunlar arkadaşlar sorusu olan özelden mesaj atsın yarrdımcı olurm.