- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi Prensess12
Eşiniz ne iş yapıyor ki maaşını yüksek sanıyorlar? Açık açık konuşmadığınız sürece istemeye devam ederler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle sanki mecburlarmış gibi bi davırlar bişiler ihtiyacları olur zor durumda olurlar o zaman zaten kimse sorun etmez cebinde ne varsa verir ama sen 3 gönder sen 5 gönder her ay beni besleyin böyle bi dünya da yokAllah yardımcınız olsun ne deyim. Erkek evladı geleceğin sigortası olarak büyütüyorlar o yüzden bu sorunlar ben Kp en büyük oğlunu para göndermiyor diye evlatlıktan reddetti şimdi onun adını kimse ağzına alamıyor her gün beddua ediyor oğluna. ..kendi evladına
En son biyerde patlak verir dusersiniz bu gidisle.hem esin sana nie sen konus babamla dio.cok ayip kendisi bozmuyo kendini seni bozuyoBuna geri kafalılık diyorum ben ya başka açıklaması yok . Buradaki evi oradan yönetmek istiyor
Geçen ay birkaç gün ek işte çalışmıştı 500 lira gönderdi ama diğer günler göndermiyoruz konuşmasınlar benim için daha iyi hep küs kalsınlar fakat benim kayınpeder boyuna beddua eder ben bedduadan korkuyorum
Herşey beklenir sinsilerBence sizi geri döndürüp olmuyor böyle birlikte oturalım demeniz için taktik uyguluyor
Bak bunu belki yaparE-devletten kocanın hizmet dökümünü al.
Kredi borcunuz varsa bankaya yatırdığınız paraların dökümünü al.
Ev masrafları varsa daha böyle fiş olur mutfak masrafı olur, faturalarınız olur hepsini tek tek göster.
Bir de bir kağıda bak gelen maaş - masraflarımız = kalan para da bu diye yaz.
Belki o zaman anlarlar sen birşey söyleme ailesine sen kötü olursun.
Ama sen verme bunları kocan gitsin babasına al bak desin maaşıma inanmıyorsunuz alın kendiniz görün.
Bak bunu belki yapar![]()