Senin çok şükür sağlıklı bir oğlun var,onda da ne kadar olumsuzluk yaşamıştın haksız mıyım? Şimdi aynı güzelliği neden bir kere daha yaşamayasın,hayırlısıyla yine olacak inş. Şöyle yapabilirdin ama bak,madem doktor da 3 ay beklemiş keşke sen de 3 ay geçmesini bekleseydin.Egeye sonra söylerdin,işyerindekilere çevreye filan.Ama ceyz bu sekılde hamıle kalmakta hıc bısey yokkı gebe kalmak sorun degıl onemlı olan devamı bunu bana tup bebek doktorum soyledı, cunku benı tebrık etmemıstı 3 ay gecene kadar .Neyse sıkıntı degıl yazdıgın benım ıcın suanda hamıleuyım ama zerre kadar hamılelıgın tadına varamıyorum o hazzı bana vermıyor ıcınde oldugum durum
Koltuk ne alaka onu anlamadım? Umarım hamilelik konusunda hayırlısı olur bu arada ama çok karışık anlatmışsın sıkıcı geldi tamamını okuyamadımBundan bir kaç ay evvel aslında çokta aciliyeti olmayan ama artık kesinliklede beğenmediğim koltuk takımlarını değiştirirken Eşime, ayyyy aşkımm çok mutlu olucam düşünsene ne kadar ferah cıvıl cıvıl olacak diye onu ikna etmiştim.
Bu sabah yine o odadaydım , işe gitmeden evvel mutlaka girdiğim baktığım bir iki kurcaladığım bir yer orası benim için ayrıca cok yogunum öyle çokta oturacak vaktim yok buara yaptığım tek şey zaten uyumak .
Fark ettim ki odanın bana kattığı hiçte bişey yok , ne ekstra bir mutluluk nede öfke.
Oğlumun kardeşine hamileyim yani o öyle zannediyor , ona bu haberi verirken içim titremişti en başta aşırı bi tepkı vermedi ama günler günler gecince dersler bittikten sonra koyun koyuna otururken aramızdaki diğer kişiyede laf atmadan olmuyordu.
18 gündür ayrıca bugün oğlumun doğum günü birde onu dün gece rüyamda ormanda kaybolmuş gördüm ve bulamıyordum. Uyandığımda acayip mutsuzdum , uyanalı çok oldu ama hala böyle hissediyorum .
6+2 günlük hamileyim ama tam olarak neye hamile olduğum bilinmiyor ancak netleşen bişey var ki kan testlerine göre (%60 yükseliyor ) sağlıklı bir hamilelik değil bu.Üstelik dış gebelik ihtimalide yüksek ama boş gebelik veya gelişimi durmuş bişide olabilirmiş.
Başıma ne geldi henüz bilmiyorum ama bundan öncekileri biliyorum.
3 Tüp bebek denemesi modern ve alternatif tıpla beraber süre gelen bir süreç, sonra korunurken gerçekten korunurken ve henüz evli değilken ve evlenme ihtimalimiz bile yokken hamile kalışım , sonra bir daha korunurken hamile kalışım ve 4 aylık ölü doğum . Hepsini unuttum kısmen en azından artık burnumun direği sızlamıyor bunları birine anlatırken şimdi peki nasıl unutucam ? Yinemi 10 gün sonra bişey olmamış gibi devam edicem
Ne yapcam ? Nasıl yapcam , nereye gitcem .
Ayrıca birinin bizimkine bu olumsuzluğu haber vermesi gerekiyor ,daha öncedende vermiştim.
Hem çok üzülüyorum , hemde sıkıldım artık yeter diyip bütün bu kaderi değiştirmek istiyorum,
sizin gibi bir coğunuz gibi normal üremek , içim bozulmadan 9 ay gecirmek istiyorum , isteyemezmiyim ?
Ayrıca bu bebeği bütün bedenim kalbim organlarım istiyor ne yapayım?
O kadar çok istiyorum ki bunu birde demişmiyim kayınvalidem ümreye gitti belki bana dua eder durumlar değişir diyorum . Oğlumda okulda söylemiş bir arkadasının annesi bana içli köfte yapmış bir sürü eve bırakmışlar şimdi ama belki şifa olur diyorum herseyden bişi bekliyorum ne bilim cok su içeyim çok yeemk yiyeyim en azından gelişemiyorsa gelişssin diyorum . Cumartesı kontrol olacak canım o yuzden dr yarında test yaptırmamı ısteyecek bendenIlacina basla ve kan testi yaptirma 3-5 gun bekle kanaman olmazsa ultrasonda baktir. Vucut bu canim neyi ne zaman uretiyor salgiliyor bilemeyiz. Tamam cok cok havasina girme ama heptende karamsar olma. Sabret dua et ve bekle su anda tam sonuca varilmis bi durum yok aksine ben cok vahim oldugunu dusunmuyorum insallah yanilmam. Insallah doktorun yanilir oyle diyelim. Arayan olursada esim fazla heyecan yapmis tam kesinlesmedi filan dersin sadecw suphe ediyorum gebelikten dersin.
Aslında bır cok yerı yanlıs anlamıssın ama olsun , sanada gecmıs olsun ınsallah en kısa surede hayırlısıyla Allah kucagını doldurur. Ben cocukları cok sevıyorum ve ne kadar cok ıstenebılecegını bılıyorum. Insallah hepımız ıcın butun ınsanlık ıcın guneslı guzel gunler gelsınMeseleleri birbirinden ayırt etmen gerekir bence. Ayrıca çok çözümsüz kaldığını düşündüğün şeyleri halletmek belki de o kadar zor değildir ve bazı şeyleri zamana bırakmak en iyisidir. Ben de şuanda zor bir süreçten geçiyorum, ama diyorum ki benim elimden gelen çok birşey yok, Allahım sen çözüme kavuştur.
Konunla alakalı şunları söyleyebilirim:
1. Oda değişikliğini erteleyebilirsin. Zaten sağlıklı bir hamilelik olursa yakın zaman içinde bir eşya değişimine gideceksin. Çok takılma , gerekirse odanın ört kapısını...
2. Anladığım kadarıyla oğluna çocuk meselesini açtın, o da olgunlukla kabul etti. Şimdi hamileleik birşekilde sonlanırsa ona bunu nasıl anlatayım diye düşünüyorsun. Öncelikle sanırım oğlunun bu kadar olgun şekilde kardeşi kabulleneceğini düşünmedin (eğer yanlış anlamadıysam) . Olumsuz giderse nasıl açıklayayım derdine düşme, onu da kabullenecektir.
3. Bak sen diyorsun plansız gebeliklerim oldu, oğlan bu plansızlıklar sonucunda mı olmuştu? Ayrıntılı anlattığın bir konu vardı ama net hatırlayamadım. Planlı gebeliğinde ise olumsuz şeyler olabilir. Yani senin müdahale edebileceğin bir durum yok. Ben de yakın zamanda ikiz bebeklerimi düşürdüm, benimkilerde artmıyordu düzenli şekilde. Ama olacaksa olacak ki senin sarılıp acını unutacağın evladın var. Biz de o da yok... :))
4. Bizimkine bu haberi birini vermesi gerekiyor derken eşini mi kast ediyorsun? Merak etme zaten anlıyordur. Anlamasa bile doktorun, annen felan anlatır yani. Çok kötü durumlar değil inan bana...
Vel hasılı kelam, bunca zorluklar seni çaresiz bırakıyor gibi düşünüyorsun, ama inan bana hepsi gelip geçiyor ve unutma ki yeni sorunlar da kapıda. Neden, çünkü insanız , ve insan sürekli bir imtihanın içinde. Şimdi sağlıklısın, güçlüsün, evaldın , eşin ve mutlu bir yuvan var. Olumsuz şeyler de olacaktır ama hepsi gelip geçer. Hayat hep iyi şeyler getirmez ki, zebralar gibi hayat bir tarafı beyaz, sonra siyah sonra kocaaamaaan beyaz....
Aslında bır cok yerı yanlıs anlamıssın ama olsun , sanada gecmıs olsun ınsallah en kısa surede hayırlısıyla Allah kucagını doldurur. Ben cocukları cok sevıyorum ve ne kadar cok ıstenebılecegını bılıyorum. Insallah hepımız ıcın butun ınsanlık ıcın guneslı guzel gunler gelsın
Biraz kafa dagitacagin rutininin dışına çıkacağın biseylere ihtiyacın olabilir.Bir kahve sohbeti biraz alışveriş ...mekan değişikliği yanlız kalip elindekileri sukurle düşünmek eski fotolara bakmak
Herşey yoluna girecek emin ol
Belki koltuklar tekrar güzel görünecek :)))
Yok hepsi aynı saatlerde verilmedi ama ona gore hesapladılar sadece bu 1731 ıle 2667 aynı saatlerde verildi.kesinlikle biraz sakinleşmen gerektiğini düşünüyorum.
verdiğin kan örnekleri hep aynı saatlerde mi alındı?
mide bulantın var mı? doktoruna ne kadar güveniyorsun.
deniz mi koyacaktın adını?
Gecen sefer tesaduf dediler inandık benım gen tarama sonucum var bende bı sıkıntı yok , eşiminkine bakılmalı ayrıca benım rahım ıcınde bısı olabılır tuplerde olabılır oyle cok arastırmalıyız kı heh desınler bu sebebsız olunca cok zor. zart dıye hamıle kalıyorum devamı yok böyle olunca insanlar sanıyorkı erkekte sorun yok nasılsa hamıle bırakıyor.
Zaten esım herkese duyurdu cok asırı ofkelıyım sımdı bır suru ıtham vah vahların arasında kalıcam . Hayır cok umurumda degıl ancak ne gerek var destek olmayanların bır kelımesını bıle duymak ıstemıyorum
aglayacak omuz ıstıyorum suanda
Zaten bulantı 8 den sonra başlıyor.Yok hepsi aynı saatlerde verilmedi ama ona gore hesapladılar sadece bu 1731 ıle 2667 aynı saatlerde verildi.
Doktora şuanda güveniyorum ama sonuc ne olursa olsun başka yerlerede gideceğim.
Midem bulanmıyor ara ara bulancak gibi oluyor o kadar
Deniz koyacaktım adını .
Hamilelerin duası kabul olurmuş derler belkide herşey güzel gidecek kim bilirZaten bulantı 8 den sonra başlıyor.
Ben sağlıklı bir şekilde kucağına alacağına inanıyorum.
Hani çok yiyorum çok su içiyorum diyorsun ya o henüz senden beslenmiyor ama psikolojiden etkileniyor. Çünkü hormonlar direk kanda.
Mesajı düzenledim canım bir daha bakar misin. Mutlu anneler mutlu bebekler. Ben senin için dua edeceğim.Hamilelerin duası kabul olurmuş derler belkide herşey güzel gidecek kim bilir
Niyeyse yazılanlardan sonra şuanda kendimi yine çok umutlu hissediyorum
Çekerim çekmem miZaten bulantı 8 den sonra başlıyor.
Ben sağlıklı bir şekilde kucağına alacağına inanıyorum.
Hani çok yiyorum çok su içiyorum diyorsun ya o henüz senden beslenmiyor ama psikolojiden etkileniyor. Çünkü hormonlar direk kanda.
Olumlu dusun
Bebeğin ne kadar güçlü ve güzel bir annesi olduğunu bilsin. Sen mutlu olunca onun da yuzunun guldugunu dusun. Çekersen ben Ya Mubdi çekmiştim Esma ul hüsna.
İnşallah canım çok teşekkür ederimcanım hayırlı haber öyle hemen duyurulmaz derler.. nazardan sakının kendinizi..
ege ye de şöyle 3-4 aylık olmasını beklemelisin söylemek için..
9 aylık bir bekleyiş çocuklar için çok uzun zaten..
dua ediyorum inşallah sağlıklı bir bebektir ve kucağına almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?