Acı çekiyorum ve bilin istiyorum

Senin çok şükür sağlıklı bir oğlun var,onda da ne kadar olumsuzluk yaşamıştın haksız mıyım? Şimdi aynı güzelliği neden bir kere daha yaşamayasın,hayırlısıyla yine olacak inş. Şöyle yapabilirdin ama bak,madem doktor da 3 ay beklemiş keşke sen de 3 ay geçmesini bekleseydin.Egeye sonra söylerdin,işyerindekilere çevreye filan.

Koltuk ne alaka onu anlamadım? Umarım hamilelik konusunda hayırlısı olur bu arada ama çok karışık anlatmışsın sıkıcı geldi tamamını okuyamadım

O kadar çok istiyorum ki bunu birde demişmiyim kayınvalidem ümreye gitti belki bana dua eder durumlar değişir diyorum . Oğlumda okulda söylemiş bir arkadasının annesi bana içli köfte yapmış bir sürü eve bırakmışlar şimdi ama belki şifa olur diyorum herseyden bişi bekliyorum ne bilim cok su içeyim çok yeemk yiyeyim en azından gelişemiyorsa gelişssin diyorum . Cumartesı kontrol olacak canım o yuzden dr yarında test yaptırmamı ısteyecek benden

Meseleleri birbirinden ayırt etmen gerekir bence. Ayrıca çok çözümsüz kaldığını düşündüğün şeyleri halletmek belki de o kadar zor değildir ve bazı şeyleri zamana bırakmak en iyisidir. Ben de şuanda zor bir süreçten geçiyorum, ama diyorum ki benim elimden gelen çok birşey yok, Allahım sen çözüme kavuştur.
Konunla alakalı şunları söyleyebilirim:
1. Oda değişikliğini erteleyebilirsin. Zaten sağlıklı bir hamilelik olursa yakın zaman içinde bir eşya değişimine gideceksin. Çok takılma , gerekirse odanın ört kapısını...
2. Anladığım kadarıyla oğluna çocuk meselesini açtın, o da olgunlukla kabul etti. Şimdi hamileleik birşekilde sonlanırsa ona bunu nasıl anlatayım diye düşünüyorsun. Öncelikle sanırım oğlunun bu kadar olgun şekilde kardeşi kabulleneceğini düşünmedin (eğer yanlış anlamadıysam) . Olumsuz giderse nasıl açıklayayım derdine düşme, onu da kabullenecektir.
3. Bak sen diyorsun plansız gebeliklerim oldu, oğlan bu plansızlıklar sonucunda mı olmuştu? Ayrıntılı anlattığın bir konu vardı ama net hatırlayamadım. Planlı gebeliğinde ise olumsuz şeyler olabilir. Yani senin müdahale edebileceğin bir durum yok. Ben de yakın zamanda ikiz bebeklerimi düşürdüm, benimkilerde artmıyordu düzenli şekilde. Ama olacaksa olacak ki senin sarılıp acını unutacağın evladın var. Biz de o da yok... :))
4. Bizimkine bu haberi birini vermesi gerekiyor derken eşini mi kast ediyorsun? Merak etme zaten anlıyordur. Anlamasa bile doktorun, annen felan anlatır yani. Çok kötü durumlar değil inan bana...

Vel hasılı kelam, bunca zorluklar seni çaresiz bırakıyor gibi düşünüyorsun, ama inan bana hepsi gelip geçiyor ve unutma ki yeni sorunlar da kapıda. Neden, çünkü insanız , ve insan sürekli bir imtihanın içinde. Şimdi sağlıklısın, güçlüsün, evaldın , eşin ve mutlu bir yuvan var. Olumsuz şeyler de olacaktır ama hepsi gelip geçer. Hayat hep iyi şeyler getirmez ki, zebralar gibi hayat bir tarafı beyaz, sonra siyah sonra kocaaamaaan beyaz....

Aslında bır cok yerı yanlıs anlamıssın ama olsun , sanada gecmıs olsun ınsallah en kısa surede hayırlısıyla Allah kucagını doldurur. Ben cocukları cok sevıyorum ve ne kadar cok ıstenebılecegını bılıyorum. Insallah hepımız ıcın butun ınsanlık ıcın guneslı guzel gunler gelsın

İlk mesajını okuyarak yorum yapmıştım, dur ben bi daha okuyayım...

Biraz kafa dagitacagin rutininin dışına çıkacağın biseylere ihtiyacın olabilir.Bir kahve sohbeti biraz alışveriş ...mekan değişikliği yanlız kalip elindekileri sukurle düşünmek eski fotolara bakmak
Herşey yoluna girecek emin ol
Belki koltuklar tekrar güzel görünecek :)))

Dua edip oğluna sarılmaktan başka çaren yok herşey olacağına varıyor sen istersen bütün gün yat nasibinde yoksa olmuyo
Allahtan senin sarılıp teselli olabileceğin bi oğlun var

Yarın başka bi gün olacak diyorum her gün belki yarın olur bilmiyorum

kesinlikle biraz sakinleşmen gerektiğini düşünüyorum.

verdiğin kan örnekleri hep aynı saatlerde mi alındı?

mide bulantın var mı? doktoruna ne kadar güveniyorsun.

deniz mi koyacaktın adını?

kesinlikle biraz sakinleşmen gerektiğini düşünüyorum.

verdiğin kan örnekleri hep aynı saatlerde mi alındı?

mide bulantın var mı? doktoruna ne kadar güveniyorsun.

deniz mi koyacaktın adını?
Yok hepsi aynı saatlerde verilmedi ama ona gore hesapladılar sadece bu 1731 ıle 2667 aynı saatlerde verildi.
Doktora şuanda güveniyorum ama sonuc ne olursa olsun başka yerlerede gideceğim.
Midem bulanmıyor ara ara bulancak gibi oluyor o kadar
Deniz koyacaktım adını .

canım hayırlı haber öyle hemen duyurulmaz derler.. nazardan sakının kendinizi..

ege ye de şöyle 3-4 aylık olmasını beklemelisin söylemek için..

9 aylık bir bekleyiş çocuklar için çok uzun zaten..

dua ediyorum inşallah sağlıklı bir bebektir ve kucağına almak nasip olur

Zaten bulantı 8 den sonra başlıyor.
Ben sağlıklı bir şekilde kucağına alacağına inanıyorum.
Hani çok yiyorum çok su içiyorum diyorsun ya o henüz senden beslenmiyor ama psikolojiden etkileniyor. Çünkü hormonlar direk kanda.
Olumlu dusun
Bebeğin ne kadar güçlü ve güzel bir annesi olduğunu bilsin. Sen mutlu olunca onun da yuzunun guldugunu dusun. Çekersen ben Ya Mubdi çekmiştim Esma ul hüsna.

Hamilelerin duası kabul olurmuş derler belkide herşey güzel gidecek kim bilir
Niyeyse yazılanlardan sonra şuanda kendimi yine çok umutlu hissediyorum

Çekerim çekmem mi

Allah kabul etsin inşallah

İnşallah canım çok teşekkür ederim

canım şuan senin yediklerinden beslenmiyor birazdaha büyümesi gerekiyor..

o koltuklar senin ve ailenin sağlığı yerinde olduğu zaman yine cıvıl cıvıl görünecek evinize neşe katacak.. herşeyin başı sağlık..

bende aşılama tüp bebek maceralarından sonra bebek sahibi olabildim.. tüp bebekle olmadı vazgeçtim artık dediğim anda geldi çocuklarım.. herşey zamanını bekliyor inan.. bolca dua et..

allahın 'ya hay' ismi yaratan can veren anlamında.. bolca oku.. herşey güzel olacak iyi düşün iyi olsun..

bugün egenin doğumgününü kutlayın neşeyle böyle hatırlama çocuğun doğumgününü..ileride kardeşininkiyle beraber kutlayacaksınız inşallah

İki gebelik yasamis ama anne olamamış bir kadın olarak şu an sizi çok iyi anlıyorum. Umarim iyi haberler alirsiniz ama kismet olmazsa bile alışıyor insan. Alışıyorda bir de her sorana tekrar tekrar anlatıyor bile

Cumartesı progesteron testi yaptırmıstı doktor 8.7 cıkmsıtı
dun yıne bakıldı ona ne anlama gelıyor bılmıyorum ama 7.2 cıkmıs deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…