Acı çekiyorum...

sheaf35

aşk yorgunu
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
424
5
96
İzmir
arkadaşlar belki burada acım biraz hafifler die size yazıyorum.9 aylık ilişkim 1 hafta once bitti.çok seviyoduk mutluyduk.ayrı düşmemizin tek sebebi benim gözüm yiyip bundan sonraki hayatımı bursada geçiremiceğimi anlamam.sole anlatayım ben izmirliyim ve aileme çok düşkün biriyim.izmirde kendi dukkanımızda çalışıyorum ve şartlarım çok rahat.o bursada yaşıyor oralı tum ailesi orada.ben evlenip izmirden oraya gitmek zorundaydım ama beni bekleyen zorluklar gözümü korkuttu.birincisi ailemden uzak olmak.ikincisi ev yok asgari ücret alıyor.ben orda bi işe girmem lazım hiçbilmediğim bi şehirde yeni bi iş hayatı korkuttu beni.babamda dahil olmak üzere çok pişmn olabilceğimi sen yapamazsın dedi.gerçekleri tek tek soledi.sonuç itibariyle biz biraya gelemiceğimiz ve daha fzla sonunda üzülmemek için ayrıldık.ben çok acı çekiyorum sonsuza dek aşkımı kaybettim.lütfen bana tecrübelerinizden destek verin.

Yeterince sevseydiniz bence bunlar gözünüzde büyümezdi,en güzeli unutmak bence çünkü cesaret olmadan aşk olmuyor arkadaşım...

ailen haklı hem madem izmirden kopamıyorsun o zaman en mantıklısı izmirden biriyle evlenmek şuan için üzülmen boşa çünkü sen mantıklı davranarak bitirmişsin

ailen haklı hem madem izmirden kopamıyorsun o zaman en mantıklısı izmirden biriyle evlenmek şuan için üzülmen boşa çünkü sen mantıklı davranarak bitirmişsin

babam çok haklı bide gidip dönmek istersen daha zor olur dedi çünkü beni çok iyi tanıyor ve yapamıcagımı soluyordu.sevgi maddi sıkıntılara düşünce senin dusundugun gibi olmaz diyordu.kendi elimle aşkı kaybettimn umarım en mantıklısı ve hayırlısı bu olurr

Kendini garantiye almak istiyosun bu da gayet normal.O şekilde yapamayacağını anlayıp yol yakınken dönmüşsün. İş işten geçtikten sonra anlaman kötü olurdu.Yuva yapmak kolay yıkmak çokk zor.

unutunca pişman olmayacağından eminim diyorum ya sonuçta mantıklı bir karar vermişsin

şu an yaran taze olduğu için acı çekiyorsun ama zamanla kabuk bağlayacaktır. bir süre sonra ise o yaranın yerini bile unutacaksın. Şu an yapman gereken işine ve ailene sarılmak. geçmişi düşünmemeye çalışmak. birçoğumuz buna benzer veya çok daha büyük acıları yaşadık ve yaşıyoruz. ama şükür sağlığımız yerinde. onun dışında herşey boş.

müstakbel eş adayın asgari ücretle bir işi izmirde de bulabilirdi ama sen bursa da aynı kalitede bir yaşamı bulamayabilirsin. o yüzden hayırlısı buymuş diyebiliyorum...

evet şuan ayrılıgı hazmetmeye çalışıyorum.aslında yengeç burcuyum duygularımla hareket ederim diğer faktörleri dusundugumde kalbim sıkışıyodu.umarım bu karar en doğrusudurr

Kendini garantiye almak istiyosun bu da gayet normal.O şekilde yapamayacağını anlayıp yol yakınken dönmüşsün. İş işten geçtikten sonra anlaman kötü olurdu.Yuva yapmak kolay yıkmak çokk zor.

benim için çok zor şartlar olacaktı ki ben hiç sıkıntıya gelemeyen biriyim ama seviyorum çok üzgünüm

Boş yere duygusallığa kapılıp üzülmeyin. Sonuçta göze almakta zorlandıklarınız hususunda devam edip yapamasaydınız işte o zaman karşınızdakini kandırmış ve zor duruma düşmüş olurdunuz. Yol yakınken netleştirmişsiniz,bence en doğrusu..Emin olun 3-4 ay içinde yaranız kabuk bağlayacak,hayat devam ediyor..hayat güzel..

aşk acısıyla keşke herşeyi göze alıp gitseymişim dicek duruma gelcek gibiyim ama düşününce bu karar en dogrusu sanırım.o bambaşkaydı çok zor olucakk

o izmir'e gelemez mi?

sorma ya bu konudada çok konuştuk ama o daha zor ailem bile olmaz ole şey düzenini bozup adam mı getirilir dediler.göze alıyosan düşün taşın git dedi herkes.o buraya gelse iş bulmak lazım o ztn bi sorun.sonra hemen ev tutcak kira vercek.bide tek basına ne yicek ne içicek ve birsürü şey.onceleri gelirim diyodu düşününce oda zor oldugu kendini bursaya alıştırmamı istedi (

zor olan bişeyi yapıp mantığınla karar vermişsin. düşünüp taşınmşsın sonuçta aniden verilen bi karar yok ortada. onsuzluğa da alışırsın evlenip mutsuz olmaz daha kötü

1 hafta oldu ayrılalı dedim ya ben hala orda yapabilimiyim düşünürken o silmiş atmıs hayatından beni.ayrılığın ertesi günü msnde cam açtık karşılıklı ağlaştık hatta o bnden çok agladı için parçalandı.en son 5 gun once telde konustuk yine sesi titredi konusamadı kapatcaktı telim açık ara bak beni dedi.2 gun sonra aradım musait deildi gece donmedi şimdi ara musaitim die yada msj atmadı şaşıdım.gece içtim msj attım.sen beni aklından çıkarmısın.sen beni arıcak olsan ben hr koşulda o teli açardım ama sen beni hiç sevmemişin yazdım tık yok.n oldu şimdi bole oldu anlamıyoum.uzatıp üzülmeyelim die mi.insan duramaz yaa.az oncede msnde karşılaştık dedim burda durmamızından anlamı yok yazdım.bişy demeden sildi.son olarak msjımı attım teline.sana adam gibi adamsın demiştin ama sozumu geri aldım ve sana hakkımı helal etmiyorum yazdım .hala sessiz.yani düşüncek bişy kalmadı ipler kopmuş ztn.hala onun içinin rahat olduguna inanmak gelmiyor içimden ne oldu acaba ne düşünüyo deli olcam.

merhaba,eğer gerçekten aşık olsaydın bu göze alınamaycak bir zorluk değil..ne yani kalp insan mı seçer şuralı olsun buralı olsun diye..ya izmirde oturan birini sevemezsen?ve bitirdiysen mesaj atman cok yanlış..eski erkek arkadasın unutmaya calıışyor ve sana cevap atmıyor bu çok normal çünkü zorlukları göze alamayan sensin..

oda maddi açıdan korkuyordu bence bide ben rahat biri oldugum için bu konuda sıkıntı nasıl çekeceğimi düşünüyordu.sonuçta severek ayrıldık.kaç gün ikimizde agladık istedikki adam gibi bitsin.ama su olanlara bak.bana demeseydi ara beni bak telim hep açık.her ezan sesinde ben aklına geleyim ezanlar hiç bitmz derdi bi kaçgüne. bi anda şimdi tık yok.normal mi canlarım ya

ben sizler gibi düşünemiyorum ne olursa olsun..yanlış anlaşılmasın herkesin fikrine saygım var ama çok sevseydin herşeye katlanırdın giderdin sözüne pek katılmıyorum...insan ailesini de çoook sever öyleyse onları da bırakıp gitmemesi gerekir o halde..(bu fikre göre tabii)..hem ne kadar severlerse sevsinler bir gün boşanabiliyor insanlar...ama ben hiç tüm ailesini reddeden birini görmedim...aile de kolay terkedilmiyor demek ki..ayrıca o da çook sevseydi gelirdi...erkek daha cesur davranabilirdi diye düşünüyorum...
arkadaşım,
belki bunda ne hayır olabilir ki diye düşüneceksin ama unutma ki farkında olsak ta olmasak ta herşeyde bi hayır vardır.. belki de böylesi en iyisi...ağladık demişsin,okuduğumda boğazımda birşey düğümlendi...içim acıdı... şuan mantıklı düşünemiyorsun biliyorum...annen ne diyor peki?konuştun mu hiç?anlattın mı acı çekiyorum diye?seni en iyi anlayacak kişi annen bence..nolurr üzülme daha fazla..şuan bende çok üzgünüm bende pek mantıklı düşünemiyorum ama şu kadarını söyleyeyim,az çok aynı durumdayız...seni anlıyorum...çok iyi anlıyorum...üzülme nolur.....

canım benim annem git diyor biz hep başında olmucaz filan falan ama zorluklarıda göz onune al diyor.babam ise gerçeklerden bahsediyor.çok zor durumlara düştüm yaa onuda kaybettim ztn yukarda dediğim gibi cvp bile vermiyor.ne kadar bağlıydık tertemizdik.cam açık iştee onun hali berbattı ben hele yazamadım ona bakmaktan.ama şimdi kaçgün oldu herşey darmadağın.şartlar olmadı ya dediğin gibi sevginin peşinden gidip orada mutsuz olmak var.düşünsene onun tüm ailesi orda bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…