yok kızlar msj atmıcam surunsun eşşek...benımde elbet bır kozum var:82: cok sınır oldugu sevmedgı yakışıklı bi arkadaşım vardı onunda ıcınde bulundgu arkdş grubumla en yakn zamanda toplanıp face e resmımızı profil cakayım dıyorumhatta twite nereye olursa heryere
yok kızlar msj atmıcam surunsun eşşek...benımde elbet bır kozum var:82: cok sınır oldugu sevmedgı yakışıklı bi arkadaşım vardı onunda ıcınde bulundgu arkdş grubumla en yakn zamanda toplanıp face e resmımızı profil cakayım dıyorumhatta twite nereye olursa heryere
haha cnm gtgde tuhaflasıyo ne demek ya
bencede çak bi resim mutlu pozlarr :)) bu arada canım bende burnumdan olmam sebebim nefes alamamdı ve hala maalesef agzımdan alıyom gecelerii
canlar ben yatıyom iş var yarın.konusalım yinee.öpüyorum sizi
hehe bakıcam tatlım o işe el atıcam şimdi tatil zamanı toplanamayız ama okul acılmadan once buluşalım goruselm tklfı gelır
canım gecmş olsun inşllh duzelrsn o agzdan nfs alma cok gcık bısey.bnmkının hıc oyle bı durumu yok masallah dev gibi bayada oksıjen tuketıyorum
canlar ben yatıyom iş var yarın.konusalım yinee.öpüyorum sizi
porti cok fenasınbendemi kandırsam bızımklerı dıcem ama bızımkler cın gıbı yemezler valla bıde benı hıc oyle uyurken gormedıler
umarım senn burun ısınde hallolur sorunsuz canım
varmı gelışmeler sheaff
İnsallah gelirde bir yuzyuze görusur koklasr sarlrsnzz...yuzyuze grusmk
Cok farkli gercekten ..arayip knsmnzda guzel hic yoktan
İyidir:) mutlu oldum senin adina cnm:)
Mevlanaya demişler aşka uçarsan kanadın yanar. mevlana da demiş aşka uçmazsan kanat neye yarar.. ona dönmüş Bu.. insanın gerçek aşkını Bulması kolay değildir.. Bulduysan o kanatları kıracaksın gerekirse ama aşkına uçacaksın.. aşk risktir cesarettir.. keşke dememek için herşeyi yap.. yok hala olmuyosa öyle Bırak..
Düşünme Bunları. sen vazgeçmeye çaliştikça daha çook Bağlanırsın.. ortada imkansız Bi aşk falan yok hemen karamsar olma.. orta yol Bulunur Bi şekilde çözülür.. millet ne aşklar yaşiyor imkansız uçsuz Bucaksız.. şükret haline.. tamam mantık da önemli ama zaten Bu adam senin mantiğina hiç yatmamiş olsa kafalarınız uyuşmamış olsa sevmezdin.. akışına Bırak.. ayrılmalıyım diye şartlandırma kendini daha çok Bağlanırsın hiç vazgeçemezsin.. çıkmaza sokma.. herşey olacağina varir nasıl olsa.. Birazda kısmet Böyle şeyler, Bırak Bildiği giBi gelsin hayat... Bitmicek dersin düğünden önce Biter (Benimki giBi ) Asla yapamam ayrılalıyım Bitmeli hiç Başlamamalıydı sonumuz yok dersin Bırakamazsın (şuanki ilişkim giBi) Ben de Bıraktım, hayat yönlendirsin Biraz da Beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?