canlarımmm aradı konustuk akşam 10 gibi.içim azıcık olsada rahatladı yaaa.sesi çok kotuydu aglamamak için sıktı ama yinee ben konusunca durduramadı seni bu yüzden aramak istemiyorum aglamamak için dedi(( biz artık bittik büyüsü bozuldu bir araya gelemicez işte dedi.ben hala 10 dk da bir cebimden tel cıkarıp bakıyom dedi.sana hersabah yine gunaydın aşkım hadi kalk beni sev yazmak istiyorum dedi....ama ben seni son kezde olsa görücem heran bekle beni dedi.işte bolee kızlar offff yaa diyemedim ki ben seninle herşeye her sıkıntıya varımm diyemedim yaaa ((( ama bu gece rahat uyucam beni sildi attı die ödüm kopuyodu. bide arkadası bana yazdı teli kapattıktan sonraa cnyt sana zeki mürenden kutupta yaz gibiyi şarkısını gönderiyormus dedi şaşıdım :) şimdi kaç defa dinledim bilmiyoum
kıyamam yaaaacüneyt sana şarkı armağan ediyomuş
bir güneşe birde sana bakamam bir ateşi birde elini tutamam.bir nefessiz birde sensiz yaşamam..... bozkırda gül gibi özledim seni..
bana armagan etmiş evet canım yaa :))
ben olsam elbet birgün buluşacağız ı armağan ederdimallahm yaaaaa :2: ooof off
bak bu dediğin hiç aklıma gelmemiştii.evt birgün buluscaz biz yaa görücem dünya gözüyle birkez daha( sende ne var ne yok pekii =???neler hissediyosun
inşallaaah görürsünben onu en son kandilde gördüm yüzü kıpkırmızıydı ve hiç öyle görmemiştim...konuşmadık bakmadı bile ya varlığımdan rahatsız oldu ya da morali accayip bozuktu :85: ama ciddi bişey olduğuna eminim.......sanırım beni görmek bile istemiyo
ne hissettiğime gelince... unutup herşeyin düzelmesini istiyorum ama yasını tutmak daha çok işime geliyor.. aklımdan çıksın istemiyorum ben... eskisi kadar yaşayamıyorum hayaliyle önceden bi an bile çıkmazdı aklımdan hiççç ama hiççç çıkmazdı... zaman onu benden çalacak galiba
yaa varyaa sözler boş inanki insan ne isterse onu düşünüyorr.kendi dünyamızda kendi kendimize direniyoruz işte yaa
ilk zamanlar istesemde istemesemde düşünüyodumama unut dediklerinde içimden kendi kendime düşünüyodum..ben onu unutmak istemedeim ki hiç...hala da istemiyorum..ama ilk zaman ki gibi değil işte bi tarafım soğudu bi tarafım hala ondan yana...aklım kalbimle çelişip duruyoo
dedim yaa
zaman onu benden çalacak galiba..
sende mi yengeç burcuydun
ah biz yengeçler yaa en ağlak hassas geçmişine baglı burç :)) çay kova galibaa.ben 11 temmuz dogdum sen ??
sheaf cnm okurken cok mutlu oldum yasarkının sozlerıde cok guzel ıkınzede kıyamam aglamaklı oluşu falan onunda senı en az snn kadar sevıp ozledgnn gostergesı bu gece sıl gozyaslarını
gördüm kuşum cevap bile yazdımm çook teşekkür ettimmmm bu aradaaadiğer topikte yazmıştı gördüm :) bu arada bak estetikle ilgili konu açmısın orayada yazdım görmedin sanım .tesadufe bak bende 2 kez oldum
sheaf cnm okurken cok mutlu oldum yasarkının sozlerıde cok guzel ıkınzede kıyamam aglamaklı oluşu falan onunda senı en az snn kadar sevıp ozledgnn gostergesı bu gece sıl gozyaslarını
ay kızlar ne tesadufkı bende cook estetık olmak ıstıyorum
burnumu begnmıyorum pek ama snra dıyorum ya yuzumede yakışıyor
bide işin gunah boyutu benı dusunduruyor.hee ama ıstermıyım hokka burun ...e tabıısı
ben nefes alamıyodum bi de çok tuhaf şeyler söylüyolardı(hayal gücü geniş adam napsın) oldum çook güzel oldu ama gtgide tuhaflaşıyoo eylülde doktorum bi el atıcak burnuşumaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?