aci cekiyorum

Aliaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
63
9
98
Oncelikle bunu okuyan herkese iyi aksamlar.. benim bi derdim var kimseyle paylasamiyorum, cevremdekilerle asla paylasamam ve com aci cekiyorum..
yaklasik birbucuk ay once sevgilimden ayrildim, genelde kizlar sonradan toparlanir ama bende ters tepki yapti.. ben sonradan aci cekmeye pisman olmaya basladim.. kisaca neden ayrildigimi anlatayim: ben yurtdisinda yasiyorum, sevgilim ise yani eski sevgilim turkiyede.. onu coktan taniyodum, yakin bi akrabamizin komsusu oluyo, her sene onlari ziyarete gittigimizde goruyodum ama hic konusmuslugum olmamsti.. bu sene ise onunla cok yakinlastik, benden hoslandigini soyledi, cikma teklifi etti ve ben kabul ettim hic aksini dusunmeden.. ilk basta bende biraz ama cok az hoslanmistim ve kabul etme nedenim ise daha once hic bi erkegin bana bukadar yakin olmamasiydi, kimse daha once acilmamisti.. sonradan beni kendine asik etti.. daha once hic sevgilim olmadigi icin nasil davranacagimi falan bilmiyodum ve ona sacma sapan sorular sormaya baslamistim - kac sevgilin oldu gibi.. aramizda 6 yil yas farki var buarada, belki cehalitimden sordum ama baya kizmisti(kizmasi da soyle oldu - neden boyle bas basbasayken gereksiz konular aciyosun falan demisti) veee bu bende cokca bi suphe uyandirmisti, ki o dogrusunu yapti ama ben cok kiskanc bi insanim ogrenmek istedim.. bide gercekten iyi tanimiyodum onu.. cikmaya basladiktan 2 hafta kadar bi sure sonra ben evime yani yurtdisina donmem gerektigi icin artik gozum onun uzerinde olamadigi icin ondan facebook sifresini vermesini istedim ama o israrla vermek istemedigini soyledi.. nedeni ise daha cok erken oldugunu dusunmesiymis.. ben kendi acimdan hakli oldugumu dusunuyorum cunku eger ki hhergun gordugum biri olsa asla istemem, yalniz o orda ben burda mecbur, onu bi sekilde daha yakindan tanimam lazimdi.. vermedigi ve bazi sevmedigim tavirlari yuzunden ondan ayrilmak istedigimi soyledim ve o ogun bugundur geri hic bisey yazmadi.. ve galiba oyuzden simdi cok buyuk bi pismanlik yasiyorum.. pismanligimin nedeni onu unutamadigimdan, hani beni kayip etmekten korkmadi gibime geldi.. acaba hic sevmedi beni yalnizca sansini mi denedi diye cok dusundum.. yurtdisina gelmek icin falan.. oyleyse allah onu bildigi gibi yapsin.. oyle asik edipde birden yok olmasi cok koyuyo.. :((((

simdi ne yapmaliyim lutfen yardim edin...

Facebook şifresini vermemekte bu kadar ısrar etmesi şüpheli bi durum. Gerekli bi açıklamada yapamamış bu konuda. Sen ayrılmak istediğinde seni kazanmak için kılını bile kıpırdatmadıysa o adam seni pekte sevmiş gibi durmuyor. Hiçte pişman olma sen en iyisini yapmışın.

Facebook şifresini vermemekte bu kadar ısrar etmesi şüpheli bi durum. Gerekli bi açıklamada yapamamış bu konuda. Sen ayrılmak istediğinde seni kazanmak için kılını bile kıpırdatmadıysa o adam seni pekte sevmiş gibi durmuyor. Hiçte pişman olma sen en iyisini yapmışın.
Aynennn.. cok dogru diyosun! benim aslinda cok baska hayallerim vardi onunla tanismadan once.. ilk sevgili, ilk opusme falan cok baska olmaliydi, benim acimdan kotu bi "deneyim" oldu.. zaten turkiyeden biriyle bi gelecegimin olmasi aklimin ucundan gecmezdi.. olacagi varmis olmus diyelim.. kafam gercekten cok karisik :S yorumun icinde ayrica cok tesekkur ederim :)

Üzülmeyin sizi kaybetmiş. zararda olan o.
:)) bencede o kaybetti.. umarim cok arar benim gibisini, ararda bulamaz.. Cok isteyenim oldu, gittim en odununa asik oldum, yasak tatli gelir ya, o hesap.. Annemde kendisini tanidigi icin ondan pek hoslanmadigini biliyodum.. yorum icinde tesekkur ederim buarada.

Siz 2 haftadır tanıdığınız birine şifrenizi verir miydiniz? Kendinizi onun yerine koyun bence.. Ben olsam ben de vermezdim..
Ayrıca, zaten yurtdışına gidiyorsunuz ve sadece face'ine bakarak onu tanıyamayacağınızı veya onu yalnız internetten kontrol edemeyeceğinizi de biliyorsunuzdur.!
Peki o erkek olarak, sizden bu tarz bir talepte bulundu mu? Yurtdışında sizin de ne yapacağınız belli değil, değil mi?
Sonuçta, kadın ya da erkek.. insan bir şey yapacak olsa, her türlü yapar.. Sadece facebook ile sınırlı bir durum değil ki bu..
Diyelim ki verdi.. Belki 2 yada daha fazla hesabı vardır, size az kullandığı hesabının şifresini verir, diğerini kullanır yine..
Bu tarz şeylerle değil sevgilinizi, kimseyi kontrol edemezsiniz.. Güven olayı bambaşka bir mevzuu..!

Siz 2 haftadır tanıdığınız birine şifrenizi verir miydiniz? Kendinizi onun yerine koyun bence.. Ben olsam ben de vermezdim..
Ayrıca, zaten yurtdışına gidiyorsunuz ve sadece face'ine bakarak onu tanıyamayacağınızı veya onu yalnız internetten kontrol edemeyeceğinizi de biliyorsunuzdur.!
Peki o erkek olarak, sizden bu tarz bir talepte bulundu mu? Yurtdışında sizin de ne yapacağınız belli değil, değil mi?
Sonuçta, kadın ya da erkek.. insan bir şey yapacak olsa, her türlü yapar.. Sadece facebook ile sınırlı bir durum değil ki bu..
Diyelim ki verdi.. Belki 2 yada daha fazla hesabı vardır, size az kullandığı hesabının şifresini verir, diğerini kullanır yine..
Bu tarz şeylerle değil sevgilinizi, kimseyi kontrol edemezsiniz.. Güven olayı bambaşka bir mevzuu..!

Hayir bulunmadi, cok guveniyodu cunku, bi kac sefer beni denedi ve her seferinde durust oldugum icin cok sasiriyodu, hatta bu huyumu cok sevdigini dile getiriyodu, benden sifremi isteseydi aksini dusunmeden verirdim o da o an istemedi zaten, istememe nedeni ise verecegimi bildigindendi, hani bak sende vermiyosun diyemiyecegini bildigi icin. Ayrica benim sifresini istedigim hesap onun tek hesapiydi calisan ve mesgul biri oldugunu biliyorum telefonunu bile cok kullanmazdi, guvenmedigimden degildi aslinda.. oyle aldatma gibi seyleri asla aklimdan bile gecirmedim ama yalnizca bende bulunmasini istedim - birazda arkadasimin gazina geldim o dedi iste diye, bide nasil tepki verecegini gormek istedim.. yorum icin tekkurler buarada.. :)

Şifresini istemeniz doğru olmamış bence iki hafta az bir süreç ben de vermezdim ne münasebet..

suçun büyüğü sizde zaten baştan güvenmediğiniz biriyle ilişki neden,niye versin ki şifresini.

görende 2 haftalık değil 6-7 senelik sevgilisiniz sanar.

Oncelikle bunu okuyan herkese iyi aksamlar.. benim bi derdim var kimseyle paylasamiyorum, cevremdekilerle asla paylasamam ve com aci cekiyorum..
yaklasik birbucuk ay once sevgilimden ayrildim, genelde kizlar sonradan toparlanir ama bende ters tepki yapti.. ben sonradan aci cekmeye pisman olmaya basladim.. kisaca neden ayrildigimi anlatayim: ben yurtdisinda yasiyorum, sevgilim ise yani eski sevgilim turkiyede.. onu coktan taniyodum, yakin bi akrabamizin komsusu oluyo, her sene onlari ziyarete gittigimizde goruyodum ama hic konusmuslugum olmamsti.. bu sene ise onunla cok yakinlastik, benden hoslandigini soyledi, cikma teklifi etti ve ben kabul ettim hic aksini dusunmeden.. ilk basta bende biraz ama cok az hoslanmistim ve kabul etme nedenim ise daha once hic bi erkegin bana bukadar yakin olmamasiydi, kimse daha once acilmamisti.. sonradan beni kendine asik etti.. daha once hic sevgilim olmadigi icin nasil davranacagimi falan bilmiyodum ve ona sacma sapan sorular sormaya baslamistim - kac sevgilin oldu gibi.. aramizda 6 yil yas farki var buarada, belki cehalitimden sordum ama baya kizmisti(kizmasi da soyle oldu - neden boyle bas basbasayken gereksiz konular aciyosun falan demisti) veee bu bende cokca bi suphe uyandirmisti, ki o dogrusunu yapti ama ben cok kiskanc bi insanim ogrenmek istedim.. bide gercekten iyi tanimiyodum onu.. cikmaya basladiktan 2 hafta kadar bi sure sonra ben evime yani yurtdisina donmem gerektigi icin artik gozum onun uzerinde olamadigi icin ondan facebook sifresini vermesini istedim ama o israrla vermek istemedigini soyledi.. nedeni ise daha cok erken oldugunu dusunmesiymis.. ben kendi acimdan hakli oldugumu dusunuyorum cunku eger ki hhergun gordugum biri olsa asla istemem, yalniz o orda ben burda mecbur, onu bi sekilde daha yakindan tanimam lazimdi.. vermedigi ve bazi sevmedigim tavirlari yuzunden ondan ayrilmak istedigimi soyledim ve o ogun bugundur geri hic bisey yazmadi.. ve galiba oyuzden simdi cok buyuk bi pismanlik yasiyorum.. pismanligimin nedeni onu unutamadigimdan, hani beni kayip etmekten korkmadi gibime geldi.. acaba hic sevmedi beni yalnizca sansini mi denedi diye cok dusundum.. yurtdisina gelmek icin falan.. oyleyse allah onu bildigi gibi yapsin.. oyle asik edipde birden yok olmasi cok koyuyo.. :KK43:(((

Yaşınızın çok küçük olduğunu düşünüyorum ve cidden ilişkiler anlamında çok tecrübesizsiniz. Size yapılan ters bir hareket yokken ah ediyorsunuz bir de adama. Farkındaysanız ilişkiyi bitiren taraf sizsiniz ama onun kendisine aşık edip yok olduğunu falan söylüyorsunuz.
Ayrıca size facebook şifresini verse ne olacak ki? Çok rahatlıkla sahte bir facebook hesabı açıp bir kaç arkadaşını ekleyip sonra da onun şifresini de verebilirdi. Ya da size facebook mesajlarını ve geçmişini temizledikten sonra şifresini verir ve daha sonra kendisine yeni bir tane açardı. Her şeyden geçtim sizi aldatacak adam facebook olmadan da her türlü aldatırdı. Facebook şifresini bilmenin bir olayı yok yani.
Neyse bu sizin için bir tecrübe olmuş. Bence bir daha bu kadar uzaktan bir ilişki denemeyin. Bu herkese göre değil. Bana göre değil misal.

Bu konuda kaba olabilirim ama facebook şifresini istemen senin haddin değil.

Çok safsın gerçekten.

Yahu çocuk seni daha tanımıyor.
Sen onu tanımıyorsun.
Hiçbir şey otumamış.
Bence sevgili olunsa, her şey süper gitse de şifreler istenip işin cılkını çıkarmamalı da neyse hadi onu geçiyorum.

Bak sana tavsiye o zaman.madem tecrübesizsin..
Hemen böyle çıkıntılık yapma, höt höt muhabbet etme hoşlandığın bir erkekle kouşunca.
Önce zaman tanı. Oldu bittiye getirme.
Haddini aşma. Sıkma, boğma.
Bir insanı facebook üstünden tanıyabileceğine inanmayı bırak.
Bu tarz takipler can sıkar sadece. Hele ki uzaktaysan içine kurt düşer.
Ne gerek var özel alanına girmeye?
Eğer sen ona süre verip işi ilerletseydin, yavaş yavaş gitseydin, belki de senden öyle etkilenir ve sana öyle bağlanırdı ki kendi isteğiyle şifreyi verirdi.
Bu ne acele? Bu ne güvensizlik? Nasıl bir saflık anlamıyorum.
İşini bileceksin biraz.
Korkutup kaçırmışsın çocuğu.
Ben de onun yerinde olsam aynı şeyi yapardım.
Böyle çocuksu tavırlara tahammül etmezdim.

Hayir bulunmadi, cok guveniyodu cunku, bi kac sefer beni denedi ve her seferinde durust oldugum icin cok sasiriyodu, hatta bu huyumu cok sevdigini dile getiriyodu, benden sifremi isteseydi aksini dusunmeden verirdim o da o an istemedi zaten, istememe nedeni ise verecegimi bildigindendi, hani bak sende vermiyosun diyemiyecegini bildigi icin. Ayrica benim sifresini istedigim hesap onun tek hesapiydi calisan ve mesgul biri oldugunu biliyorum telefonunu bile cok kullanmazdi, guvenmedigimden degildi aslinda.. oyle aldatma gibi seyleri asla aklimdan bile gecirmedim ama yalnizca bende bulunmasini istedim - birazda arkadasimin gazina geldim o dedi iste diye, bide nasil tepki verecegini gormek istedim.. yorum icin tekkurler buarada.. :)
abatmışsın biraz ergence olmuş şifre istemek k.bakma da
2 haftalık tanıdığım birine bende şifremi vermem
sen şimdiden böyleysen ileride ne olursun diye de düşünmüştür bence...

Yaşınızın çok küçük olduğunu düşünüyorum ve cidden ilişkiler anlamında çok tecrübesizsiniz. Size yapılan ters bir hareket yokken ah ediyorsunuz bir de adama. Farkındaysanız ilişkiyi bitiren taraf sizsiniz ama onun kendisine aşık edip yok olduğunu falan söylüyorsunuz.
Ayrıca size facebook şifresini verse ne olacak ki? Çok rahatlıkla sahte bir facebook hesabı açıp bir kaç arkadaşını ekleyip sonra da onun şifresini de verebilirdi. Ya da size facebook mesajlarını ve geçmişini temizledikten sonra şifresini verir ve daha sonra kendisine yeni bir tane açardı. Her şeyden geçtim sizi aldatacak adam facebook olmadan da her türlü aldatırdı. Facebook şifresini bilmenin bir olayı yok yani.
Neyse bu sizin için bir tecrübe olmuş. Bence bir daha bu kadar uzaktan bir ilişki denemeyin. Bu herkese göre değil. Bana göre değil misal.
19 yasindayim.. ben bitirdim evet, zaten bilerek ve isteyerek oldu basta biraz ve galiba bu yuzden buyuk pismanlik yasiyorum.. ders aldim bidaha hic bisey icin acele etmiyecem.. ben ona asik oldugumu iliski bittikten sonra anladim. Kesinlikle! bana gore hic degilmis, basta mesafelerin muhim olmadigini dusundum ama ozluyosun iste, hemde fazla fazla..

Bu konuda kaba olabilirim ama facebook şifresini istemen senin haddin değil.

Çok safsın gerçekten.

Yahu çocuk seni daha tanımıyor.
Sen onu tanımıyorsun.
Hiçbir şey otumamış.
Bence sevgili olunsa, her şey süper gitse de şifreler istenip işin cılkını çıkarmamalı da neyse hadi onu geçiyorum.

Bak sana tavsiye o zaman.madem tecrübesizsin..
Hemen böyle çıkıntılık yapma, höt höt muhabbet etme hoşlandığın bir erkekle kouşunca.
Önce zaman tanı. Oldu bittiye getirme.
Haddini aşma. Sıkma, boğma.
Bir insanı facebook üstünden tanıyabileceğine inanmayı bırak.
Bu tarz takipler can sıkar sadece. Hele ki uzaktaysan içine kurt düşer.
Ne gerek var özel alanına girmeye?
Eğer sen ona süre verip işi ilerletseydin, yavaş yavaş gitseydin, belki de senden öyle etkilenir ve sana öyle bağlanırdı ki kendi isteğiyle şifreyi verirdi.
Bu ne acele? Bu ne güvensizlik? Nasıl bir saflık anlamıyorum.
İşini bileceksin biraz.
Korkutup kaçırmışsın çocuğu.
Ben de onun yerinde olsam aynı şeyi yapardım.
Böyle çocuksu tavırlara tahammül etmezdim.

bizimkisi biraz hizli gelisti.. ilk basta zaten annemden istemislerdi beni annesi annemle konusmustu, tabi annem vermedi bana sormadi bile ne dusundugumu yasimdan dolayi.. sonucta evlensek onu yurtdisina hemen goturemezdim.. zaten kendisi yasinin artik geldigini ve evlenmek istedigini soyledi, o sekilde de ben korktum.. biraz acele etti hemen nisan falan olsun dedi, ben istemedim anneme nasil aciklayacaktim hemen .. aslinda tam benim davranacagim sekli anlattin, yavas yavas olmaliydi hersey ama arkadasimin etkisi cok oldu davranisimda o an ben ben degildim gercekten..

abatmışsın biraz ergence olmuş şifre istemek k.bakma da
2 haftalık tanıdığım birine bende şifremi vermem
sen şimdiden böyleysen ileride ne olursun diye de düşünmüştür bence...
Aslinda kiskaninca icten ice kisanirim disa asla vurmam ama ona karsi baya bi disa vurdum. gerci bu kiskanclik disi bisey oldu.. yasimdan daha olgun davramdigimi soylerler hep o an neden oyle yaptim bilmiyorum, belkide onun oyle tepki vermiyecegini dusundum veya beni kayip etmek istemedigini, bi sekilde gonlumu kazanmaya calisacagini dusundum..

Sevmisse geri doner bunlar cok fazla buyutelecek seyler degil sevmk icinde gerci iki hafta da yetmiyor
Egeer aklinin bir kosesinde yer edinmisseniz geri donecektr

yaklasik birbucuk ay once sevgilimden ayrildim, genelde kizlar sonradan toparlanir ama bende ters tepki yapti.. ben sonradan aci cekmeye pisman olmaya basladim.. kisaca neden ayrildigimi anlatayim: ben yurtdisinda yasiyorum, sevgilim ise yani eski sevgilim turkiyede.. onu coktan taniyodum, yakin bi akrabamizin komsusu oluyo, her sene onlari ziyarete gittigimizde goruyodum ama hic konusmuslugum olmamsti.. bu sene ise onunla cok yakinlastik, benden hoslandigini soyledi, cikma teklifi etti ve ben kabul ettim hic aksini dusunmeden.. ilk basta bende biraz ama cok az hoslanmistim ve kabul etme nedenim ise daha once hic bi erkegin bana bukadar yakin olmamasiydi, kimse daha once acilmamisti.. sonradan beni kendine asik etti.. daha once hic sevgilim olmadigi icin nasil davranacagimi falan bilmiyodum ve ona sacma sapan sorular sormaya baslamistim - kac sevgilin oldu gibi.. aramizda 6 yil yas farki var buarada, belki cehalitimden sordum ama baya kizmisti(kizmasi da soyle oldu - neden boyle bas basbasayken gereksiz konular aciyosun falan demisti) veee bu bende cokca bi suphe uyandirmisti, ki o dogrusunu yapti ama ben cok kiskanc bi insanim ogrenmek istedim.. bide gercekten iyi tanimiyodum onu.. cikmaya basladiktan 2 hafta kadar bi sure sonra ben evime yani yurtdisina donmem gerektigi icin artik gozum onun uzerinde olamadigi icin ondan facebook sifresini vermesini istedim ama o israrla vermek istemedigini soyledi.. nedeni ise daha cok erken oldugunu dusunmesiymis.. ben kendi acimdan hakli oldugumu dusunuyorum cunku eger ki hhergun gordugum biri olsa asla istemem, yalniz o orda ben burda mecbur, onu bi sekilde daha yakindan tanimam lazimdi.. vermedigi ve bazi sevmedigim tavirlari yuzunden ondan ayrilmak istedigimi soyledim ve o ogun bugundur geri hic bisey yazmadi.. ve galiba oyuzden simdi cok buyuk bi pismanlik yasiyorum.. pismanligimin nedeni onu unutamadigimdan, hani beni kayip etmekten korkmadi gibime geldi.. acaba hic sevmedi beni yalnizca sansini mi denedi diye cok dusundum.. yurtdisina gelmek icin falan.. oyleyse allah onu bildigi gibi yapsin.. oyle asik edipde birden yok olmasi cok koyuyo.. :KK43:(((

üzülmenin nedeni
sen ayrılalım dediğinde karşında pişman ve ısrarcı birini bulamadığından olmuş
hırs yani bir nevi
ve geçer

diğer konudada evet çok aceleci davranmışsın
ama şu da varki
uzak mesafeli bir ilişki yürütmek için temel şart şudur
İTİMAT GÜVEN VE AŞK

itimat ve güven için yeterince zamanınız olmamış
aşk konusundada belliki net bir aşk yoktu aranızda

bu nedenle çok ta üzülme
şöyle düşün
TANIMAYA ÇALIŞTINIZ AMA YÜRÜMEDİ

bizimkisi biraz hizli gelisti.. ilk basta zaten annemden istemislerdi beni annesi annemle konusmustu, tabi annem vermedi bana sormadi bile ne dusundugumu yasimdan dolayi.. sonucta evlensek onu yurtdisina hemen goturemezdim.. zaten kendisi yasinin artik geldigini ve evlenmek istedigini soyledi, o sekilde de ben korktum.. biraz acele etti hemen nisan falan olsun dedi, ben istemedim anneme nasil aciklayacaktim hemen .. aslinda tam benim davranacagim sekli anlattin, yavas yavas olmaliydi hersey ama arkadasimin etkisi cok oldu davranisimda o an ben ben degildim gercekten..

Bu cocuk kesinlikle pasport icin evleniyordu. 2 haftalik iliskide nisan/evlilik ne demek ya?

Cocuk bakti, annen karsi geliyor, sende onu biraz zorluyorsun, hemen nisan, dügün fikrine atlamadin, feysi bahane olarak kullanip birakti seni. Daha kolay bir av bekliyor simdi.

Sana tavsiyem asla türkiyeden biri ile evlenme. Evet istisnalar var fakat cogu erkek ancak pasport icin evlenir. Sonucta Tr'de hem is imkanlari, saglik... derken hic avrupa gibi degil tabiki.

Ve bu yasta sakin dügün nisan islerini düsünme. Okulunu bitir, isini eline al, gez toz, ve ondan sonra dogru kisiyi buldugunda böyle seyleri düsünürsün :)

Sevmisse geri doner bunlar cok fazla buyutelecek seyler degil sevmk icinde gerci iki hafta da yetmiyor
Egeer aklinin bir kosesinde yer edinmisseniz geri donecektr
o iki hafta onunla gecirdigim surec aslinda hergun goruyodum.. onun disinda ben buraya dondukten bi ikihafta falan yazistik gorusemedigimizden.. hayirli olacaksa ikimiz icinde geri donsun, ben cok isterim.. birazda kucuk yastan beri baba sevgisine muhtac kaldigim icin bi erkekten bu kadar sevgiye acim galiba..

Back
X