Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Ewet canm.transferim gerceklesti cok memnunum ellerinden geleninin.fazlasini yaptilar hepsinden Allah razi olsun,Rabbim yazmissa olacak artik
Canım transferin hayırlı olsun inşallah Güzel haberlerini alacağız canım. Kaç embiryo transferi oldu ve ücret ne kadar ödedin Canım? Bide ilk başta tedaviye başladığın zaman ödeme ne zaman yapılıyor yumurta toplama işlemi öncesi mi sonrası mı ne zaman para vermeye başlıyoruz tedaviyle ilgili olarak?

Saol Canim darisi basina insAllah..iki mbriyo transfer edildi.ilk basladhimizda muane ucreti aldilar toplamda 6200 tup bebek 1200 mikro cip ve arti ilaclar (2500) odedim.yumurta toplamda odedim.hepsini sonra benim.progstron yuksek cikti uzattik iki adet donemi rahim hazirlandi ilaclarla gecen hafta gebelik asisi yaptirdim 900 tl 1305 te cozme parasi odedim dunde ilaclara yani toplamda 12105 odedim

Canım dünkü ilaçlar niye o kadar pahalı tutmuş. Bide bize ilaçlar en fazla 1500 tutar dediler 2500 çok tutmuş hayırlısı olsun canım çok soru sordum ama kusura bakma ona göre kendimi maddi manevi hazırlamak için soruyorum. Embiryo dondurma olduktan sonra iki adet bekleyip transferin olması için merkeze kaç kere gittin kredi çekeceğiz ona göre uçak parasını içine koyup çekecez şehir dışından gidecez çünkü . Benim tsh sorunum vardı bütün değerlerim düzelmiş bu arada engel kalktı tedavi olamsyacaktım

Onmli degil canm sor tabiki,canim eger tanidik eczane varsa gelis fiyatina.getiriuo daha uygun tutuyo,ben ilk adet oldugumda ikinci gunu gittim.muane oldum bi ilac ve bitane igne verdiler sonra diger adettte tkrar gittim.son.adette iki kere gittim.ucuncude transferim oldu,bizde en fazla 8000 diye ayarlamistik sonra masraf cikiyo canim. Rabbim yar v yarfmcin.olsun.bi baslasan hayirlisiyla bak gerisi su gibi geciyo,

Evet canım hayırlısı olsun hakkımızda. Senin test günün ne zaman canım merakla seni takip ediyorum umut olacaksın bana canım inşaallah bebeklerin sıkı sıkı tutunmuştur

Evet canım hayırlısı olsun hakkımızda. Senin test günün ne zaman canım merakla seni takip ediyorum umut olacaksın bana canım inşaallah bebeklerin sıkı sıkı tutunmuştur
InsAllah canim benimm 13 haziran test gunum....guzel haberi insAllah sizinle.paylasirimm dua et canimm birimizden birinin duasi kabul.olur

Arkadaşlar birşey sorucam tüp bebek için em az 2 yıl evli olma zorunluluğu varmı birde 2 embriyo konması için bi şart varmı

Arkadaşlar birşey sorucam tüp bebek için em az 2 yıl evli olma zorunluluğu varmı birde 2 embriyo konması için bi şart varmı
Canimmm 1 sene hic korunmadan hamile kalmaman.lazim.diye biliyorum,ozell hastaneler sart aramaz sanmiyorum embriyo sayisi.yasa gore konuluyor

Canimmm 1 sene hic korunmadan hamile kalmaman.lazim.diye biliyorum,ozell hastaneler sart aramaz sanmiyorum embriyo sayisi.yasa gore konuluyor
Teşekkür ederim cevap için 32 yaşındayım ağustosta 1 yıl dolacak evliliğimize hiç korunmadık abim ve eşi bülent hocada tüp bebek yaptırdı 3 yaşında ikizleri var bende iki embriyo istiyorum tabi olursa yaparmı acaba

Yapar canimmm yasin normal ben 30 yasindayim.bana iki embriyo transfer etti

Merhabalar herkese yeni uye oldum cok fazla
Cozemedim ama siteyi biseler yapmaya calisiyorumbenimde 16 si gibi transferim
Olucak
Cok heycanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…