- 24 Haziran 2016
- 202
- 158
- 33
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #2.301
TEŞEKKÜRLER, BENDE AĞUSTOS AYINDA İLK MUAYENEMİ OLACAĞIM, DİLERİM İŞLERİMİZ RAST GİDER:)
Canım selam tedavin hayırlı olsun. Bende perşembe günü tedaviye başladım. Bugün kontrolüm vardı iğnelere devam ediyorum çatlamama iğnesi olmaya başladın mı sen orgatulan... gonal f ile orgatulan ikisi de kendi belirlediğimiz aynı saatte aynı anda vuruluyor dimi. Yani sen kullanmaya başladıysan aynı zamanda mı vuruluyorsun. Rahime çizik atma duydum banada önerdi Dr % 5 kadar şansı arttırıyor canım embiryonun tutunması için. Ben istemedim maddi gücümüz yetmiyor ona. Mikro çip bize de uygulanacak en iyi Sperm i seçiyor makine iyi yöntem yaniKızlar bende bir haftalık igneyle tedaviye basladim cuma günü gidicem yumurtalarının büyüklüklerine bakılacak uygunsa patlatma ignem vurulacak ... bide Bülent bey bize microcip uygulamayacağız size dedi çok uzuldum sayımiz yetersiz... ama şükür dedim yinede canlı var ya olmasaydi.. birde bana rahme kesik atma yöntemini deneyecek bir bilgim yok onun hakkında duydunuz mu hic
Canım hadi bakalım hayırlısı olsun dualarım sizlerleCanım selam tedavin hayırlı olsun. Bende perşembe günü tedaviye başladım. Bugün kontrolüm vardı iğnelere devam ediyorum çatlamama iğnesi olmaya başladın mı sen orgatulan... gonal f ile orgatulan ikisi de kendi belirlediğimiz aynı saatte aynı anda vuruluyor dimi. Yani sen kullanmaya başladıysan aynı zamanda mı vuruluyorsun. Rahime çizik atma duydum banada önerdi Dr % 5 kadar şansı arttırıyor canım embiryonun tutunması için. Ben istemedim maddi gücümüz yetmiyor ona. Mikro çip bize de uygulanacak en iyi Sperm i seçiyor makine iyi yöntem yani
Canım ben sadece göbeğinden bir tane iğne vuruldum cuma günü 1 haftalık iğne die gecio biz uzakta olunca onu önerdi doktorumuz ... gidince bakacaklar yumurtalar istenilen boyutta ise catlatma iğnesi verecekmis ... şöyle bi sıkıntı var ki maalesef uçağımız iptal oldu Konya da uçuşlar iptal darbe girişimi yuzunden... hızlı trenle gelicez sanırım Pendik hastahaneyekacsaat acaba bilen var mı ...Canım selam tedavin hayırlı olsun. Bende perşembe günü tedaviye başladım. Bugün kontrolüm vardı iğnelere devam ediyorum çatlamama iğnesi olmaya başladın mı sen orgatulan... gonal f ile orgatulan ikisi de kendi belirlediğimiz aynı saatte aynı anda vuruluyor dimi. Yani sen kullanmaya başladıysan aynı zamanda mı vuruluyorsun. Rahime çizik atma duydum banada önerdi Dr % 5 kadar şansı arttırıyor canım embiryonun tutunması için. Ben istemedim maddi gücümüz yetmiyor ona. Mikro çip bize de uygulanacak en iyi Sperm i seçiyor makine iyi yöntem yani
Amin canım benim allah razı olsun Insaalah... sen ne yapıyorsun Ne var ne yokCanım hadi bakalım hayırlısı olsun dualarım sizlerle
Anladım canım pendik anadolu tarafında bizim uçak anadolu tarafina inmişti biz avrupa tarafina 4. Levent otobüsüne bindik 4. Leventtede metro var ya da dolmuş hemen hastane içinde inmiştik 1 saat 20 dk ya hastanede olmuştuk. Yol durumuna göre değişiyor canım trafik yoksa daha erken de gelirsinizCanım ben sadece göbeğinden bir tane iğne vuruldum cuma günü 1 haftalık iğne die gecio biz uzakta olunca onu önerdi doktorumuz ... gidince bakacaklar yumurtalar istenilen boyutta ise catlatma iğnesi verecekmis ... şöyle bi sıkıntı var ki maalesef uçağımız iptal oldu Konya da uçuşlar iptal darbe girişimi yuzunden... hızlı trenle gelicez sanırım Pendik hastahaneyekacsaat acaba bilen var mı ...
Şansınıza bu zamana denk geldi barış koyalım bebeklerinin isminiAnladım canım pendik anadolu tarafında bizim uçak anadolu tarafina inmişti biz avrupa tarafina 4. Levent otobüsüne bindik 4. Leventtede metro var ya da dolmuş hemen hastane içinde inmiştik 1 saat 20 dk ya hastanede olmuştuk. Yol durumuna göre değişiyor canım trafik yoksa daha erken de gelirsiniz
Evet canım şansa bizde tedaviye başladığımız gün İstanbul karıştı korktuk dışarı çıkamayacaz karışacak ortalık diye ama şükür ortam sakin şimdilik. Yüzde 5 diye biliyorum ben bi doktor dedi ama hangisiydi artık benim de rahim filmi temiz çıktı iğnelerin 6. Günü bugün bakalım şimdilik iyi gidiyor. Senin kaç yumurtan var canımŞansınıza bu zamana denk geldi barış koyalım bebeklerinin ismini
Canım sana cizik yönteminin %5 artırdığını kim söyledi... o yöntem neredeyse dondurmaya beraber 5 bin artırıp maliyeti vazgeçmem mi bende bilmiyorum
Daha kontrol yapılmadı bakalım cuma günü gorucez canim... histereskopi tıkanıklık yapışıklık içincekiliomus cnm bizde bsy çıkmadı sadece cizik atmak içi deneyecek doktor sanırım ama o baya maliyetli şans bu kadar azsa bende vazgeçtim su anEvet canım şansa bizde tedaviye başladığımız gün İstanbul karıştı korktuk dışarı çıkamayacaz karışacak ortalık diye ama şükür ortam sakin şimdilik. Yüzde 5 diye biliyorum ben bi doktor dedi ama hangisiydi artık benim de rahim filmi temiz çıktı iğnelerin 6. Günü bugün bakalım şimdilik iyi gidiyor. Senin kaç yumurtan var canım
Valla canım maliyeti çok yüksek uygun olsa yüzde 5 te olsa denemek isterim genetik yaptırmak isterim her bir yontem eklendikce şans artıyor maddi gücümüz yetmiyor bugün dedim hemşire ye vazgeçtik maddiyattan dolayi tamam dediDaha kontrol yapılmadı bakalım cuma günü gorucez canim... histereskopi tıkanıklık yapışıklık içincekiliomus cnm bizde bsy çıkmadı sadece cizik atmak içi deneyecek doktor sanırım ama o baya maliyetli şans bu kadar azsa bende vazgeçtim su an
Genetik fiyati ne kadar peki cnm biliyo musun ?Valla canım maliyeti çok yüksek uygun olsa yüzde 5 te olsa denemek isterim genetik yaptırmak isterim her bir yontem eklendikce şans artıyor maddi gücümüz yetmiyor bugün dedim hemşire ye vazgeçtik maddiyattan dolayi tamam dedi
Canım ben napim biraz daha geçsin bana kalsa başlayacağına eşim borc cbitmeden olmaz diyor bi fırsat bulayim gidip gorusecegim nasıl kontrollerde fazla bekletiyorlarmi sen neler yaptiracaksin hangi işlemleri iptal ettin ilk izlenimlerin nasılAmin canım benim allah razı olsun Insaalah... sen ne yapıyorsun Ne var ne yok
Canım genetik embiryo başına 400 $ biyopsi ücreti de 1300 tl çok pahalı diye bunu istemedik ama bu yöntem çok iyi ve başarıyı baya etkiliyorGenetik fiyati ne kadar peki cnm biliyo musun ?
E canim histereskopi de pahali 2750 lira bida dondurmasi var 1300 4bin lira tutuo eger bunda sans daha fazlaysa bunu deneml daha mantikli degil mi sence ?Canım genetik embiryo başına 400 $ biyopsi ücreti de 1300 tl çok pahalı diye bunu istemedik ama bu yöntem çok iyi ve başarıyı baya etkiliyor
Sizin sorun ne canim ?Canım ben napim biraz daha geçsin bana kalsa başlayacağına eşim borc cbitmeden olmaz diyor bi fırsat bulayim gidip gorusecegim nasıl kontrollerde fazla bekletiyorlarmi sen neler yaptiracaksin hangi işlemleri iptal ettin ilk izlenimlerin nasıl
Bizim de borç vardı bitmesini bekledik biraz kalınca kredi çekip az kalan borcu kapatıp geri kalan parayı işte tüp bebeğe kullanıyoruz. Yani tedavi olmak için kredi çektik. histereskopi olacaktım onu iptal ettik canım çok pahalı diye. şimdilik izlenimler güzel çok beklemiyorum randevu saatinde gidince 5 10 dk ya kadar muayenemi olmuyorum canım inşaallah hep bu şekilde gider valla bu son tedavim belki de Rabbim inşallah nasip etsin. .. inşallah seninde tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olur canımCanım ben napim biraz daha geçsin bana kalsa başlayacağına eşim borc cbitmeden olmaz diyor bi fırsat bulayim gidip gorusecegim nasıl kontrollerde fazla bekletiyorlarmi sen neler yaptiracaksin hangi işlemleri iptal ettin ilk izlenimlerin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?