- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #2.441
Herşeyde bir hayır vardır benimde 11 yumurtam oldu 5 olgundu 2 si döllenebildi 3. Gün embiyorsu ve 6 hücreli gelişimi yavas dedi bülent hoca ama yasın genc %40-50 sansın var dedi ama hiç umudum yok okdr yumurtadan nasıl ikisi döllenir bilmiyorumTedavide olan olacak olan herkesin Allah im yardumcisi olsun...bende kayseridr ilk tup bebegi denedik ve 6 yumurtadan hic dollenen olmadi..boyle sorunla karsilasaniniz oldu mu ..
Hayırlı olsun Can'ım tedavin.mırfoloji 3 gayet iyi tüp için.ayrıca 3.güne ulaşan embriyolar yumurta kalitesinden, 5.güne gidenler sperm kalitesinden diye duymuştum.bizde de problem morfoloji 1 di. 5.güne 2 embriyom geldi ama negatif oldu.3.yada 5.gün çok önemli değil.hayırlısı olsun inşallagMerhabalar hepinize bende bülent tıraşta tedavi oldum transferimin 4. Günü 11 yumurtam toplandı 5 tanesi olğundu sadece 2 si döllenebildi . Onlarda 3. Gün 6 hücreli hoca gelişimleri yavaş dedi ama yaşın genç %40-50 şansın var dedi. Bende problem yok eşimdede sadece morfoloji 3 bize mikroçipde uygulandı anlamadığım gelişimleri neden yavaş olur bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi
Yaş kaç bu arada 5 olgun yumurta çok iyi sayılmazHerşeyde bir hayır vardır benimde 11 yumurtam oldu 5 olgundu 2 si döllenebildi 3. Gün embiyorsu ve 6 hücreli gelişimi yavas dedi bülent hoca ama yasın genc %40-50 sansın var dedi ama hiç umudum yok okdr yumurtadan nasıl ikisi döllenir bilmiyorum
Yaş kaç bu arada 5 olgun yumurta çok iyi sayılmaz
Yaşım 26[/QUOTE
Kizlar Can ' im yaziyorsunuz ya bunun bir anlami var nidir
Canim yas kac..umudunu yitirme lutfen ..cok dusuk bir ihtimal de olsa hic sorun yokken de dollenme olmayabiliyormus..calcium ionofor diye bisey uygulandi mi bilgin var miHerşeyde bir hayır vardır benimde 11 yumurtam oldu 5 olgundu 2 si döllenebildi 3. Gün embiyorsu ve 6 hücreli gelişimi yavas dedi bülent hoca ama yasın genc %40-50 sansın var dedi ama hiç umudum yok okdr yumurtadan nasıl ikisi döllenir bilmiyorum
Canim yaxilirdi simdi o sekilde giruyorum merak etmistim sagol canimNezakaten yazılan bir cümledir. Sıcaklık , yakınlık hissi verendir.
Kizlar Can ' im yaziyorsunuz ya bunun bir anlami var nidir
Canim yas kac..umudunu yitirme lutfen ..cok dusuk bir ihtimal de olsa hic sorun yokken de dollenme olmayabiliyormus..calcium ionofor diye bisey uygulandi mi bilgin var mi
Benimde bundan önceki tedavimde rahim kalınlığı vardı.Estrofem inşaAllah kalınlaştırır,belirli kalınlığa ulaşırsa transfer yapılacak mıArkadaşlar içinizde endometrium kalınlaşma sorunu yaşayan varm?endometrium kalınlığım şuan 6.4 civarı kalinlasmiyor.bulent hoca salı gününe kadar estrofem e devam dedi.ne olacak bilmiyorum.transfer surecindeyim.nisanda histeroskopi olmuştum sonrasındaki rahim filmi temiz çıkmıştı.ayni sorunu yaşayan ve cozebilen varmı?
Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin.
Canım hayırlı olsun,inşAllah haberlerini alırızMerhabalar hepinize bende bülent tıraşta tedavi oldum transferimin 4. Günü 11 yumurtam toplandı 5 tanesi olğundu sadece 2 si döllenebildi . Onlarda 3. Gün 6 hücreli hoca gelişimleri yavaş dedi ama yaşın genç %40-50 şansın var dedi. Bende problem yok eşimdede sadece morfoloji 3 bize mikroçipde uygulandı anlamadığım gelişimleri neden yavaş olur bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi
Güzel haberlerini alırızCanım hayırlı olsun,inşAllah haberlerini alırız
kuzum tüp bebege gitmeden 6 ay eşinle beslenmenize dikkat edin. hazır yogurt market yumurtası tereyagı yemyrz bız. köylerden getrtıyrm hepsini. bu ay peynırı bıle getrtcem köyden. ambalajlı hiçbir ürün yemeyin. arısıtı bal polen yyn. inciri z.yagında bekletıp tuketın. bir de nohut dna onarımı saglıyormus bol bol etsız nohut yıyın. ben bunları yapmaya basladım rabbim izin verir bizlere şifa olur tez vakıtte evlatlarımıza kavusurzGeçmiş olsun canım sizin de embiryo gelişimleri iyi olmuyor galiba bizim de orta kalite oluyor. Çaresi var mı yok mu henüz bi bilgi bulamadım ama Bahçeciden bi dr yok dedi çaresi allahım yardım etsin çaresiz dert vermesin
Amin canım inşaallah. Bizde elimizden geldikçe dikkatli beslenmeye çalışıyoruz. Rabbim şifa versin inşaallah canımkuzum tüp bebege gitmeden 6 ay eşinle beslenmenize dikkat edin. hazır yogurt market yumurtası tereyagı yemyrz bız. köylerden getrtıyrm hepsini. bu ay peynırı bıle getrtcem köyden. ambalajlı hiçbir ürün yemeyin. arısıtı bal polen yyn. inciri z.yagında bekletıp tuketın. bir de nohut dna onarımı saglıyormus bol bol etsız nohut yıyın. ben bunları yapmaya basladım rabbim izin verir bizlere şifa olur tez vakıtte evlatlarımıza kavusurz
Canım senin embiryolar kaçıncı gününde transferin oldu mu merak ettim. benim de embiryolar yavaş gelişim gösterdi embiryoya biyopsi önerildi ama biyopsiye uygun şekilde bölünme olmuyor. Geriye iki embiryo kalıyor o ikisi de transfer ediliyor yani biyopsi nin amacı kalan embiryolar içinde hangisi daha iyi tutunur onu seçmek. Bizim geriye iki tane kaldığı için seçilme şansı olmuyor zaten. Senin de iki embiryo varmış neden biyopsi yapılıyor ki zaten ikisinide transfer etmiyorlar mıArkadaslar aranizda Embriyolari biyopsiye uygun olmayip transfer yapilanlardan hamile kalan var mi?Benim suan bu asamadaymis.yarin transfer gunu.2 embriyo gelisimleri devam ederse transfer edilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?