Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Tedavide olan olacak olan herkesin Allah im yardumcisi olsun...bende kayseridr ilk tup bebegi denedik ve 6 yumurtadan hic dollenen olmadi..boyle sorunla karsilasaniniz oldu mu ..

Merhabalar hepinize bende bülent tıraşta tedavi oldum transferimin 4. Günü 11 yumurtam toplandı 5 tanesi olğundu sadece 2 si döllenebildi . Onlarda 3. Gün 6 hücreli hoca gelişimleri yavaş dedi ama yaşın genç %40-50 şansın var dedi. Bende problem yok eşimdede sadece morfoloji 3 bize mikroçipde uygulandı anlamadığım gelişimleri neden yavaş olur bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi

Tedavide olan olacak olan herkesin Allah im yardumcisi olsun...bende kayseridr ilk tup bebegi denedik ve 6 yumurtadan hic dollenen olmadi..boyle sorunla karsilasaniniz oldu mu ..
Herşeyde bir hayır vardır benimde 11 yumurtam oldu 5 olgundu 2 si döllenebildi 3. Gün embiyorsu ve 6 hücreli gelişimi yavas dedi bülent hoca ama yasın genc %40-50 sansın var dedi ama hiç umudum yok okdr yumurtadan nasıl ikisi döllenir bilmiyorum

Hayırlı olsun Can'ım tedavin.mırfoloji 3 gayet iyi tüp için.ayrıca 3.güne ulaşan embriyolar yumurta kalitesinden, 5.güne gidenler sperm kalitesinden diye duymuştum.bizde de problem morfoloji 1 di. 5.güne 2 embriyom geldi ama negatif oldu.3.yada 5.gün çok önemli değil.hayırlısı olsun inşallag

Yaş kaç bu arada 5 olgun yumurta çok iyi sayılmaz

Canim yas kac..umudunu yitirme lutfen ..cok dusuk bir ihtimal de olsa hic sorun yokken de dollenme olmayabiliyormus..calcium ionofor diye bisey uygulandi mi bilgin var mi

26 yaşındayım . Hayır bir bilgim yok. Bemin kendiliğmden oluşan bir gebeliğim oldu ama kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldım birdaha böyle yaşamaliym diye tüp bebek denedik ama bundada böyle oldu anlamadım
Kizlar Can ' im yaziyorsunuz ya bunun bir anlami var nidir
Canim yas kac..umudunu yitirme lutfen ..cok dusuk bir ihtimal de olsa hic sorun yokken de dollenme olmayabiliyormus..calcium ionofor diye bisey uygulandi mi bilgin var mi

Bizdede hic dollenme olmayinca o yontemi dediler tabii ilk deneme olunca boyle bir ihtimal dusunulmedigi icin o yontemi demediler..dollenme olmayinca dediler.. kotu bir tecrube dahakazandik ..Allah im yardimcimiz olsun..

Benimde bundan önceki tedavimde rahim kalınlığı vardı.Estrofem inşaAllah kalınlaştırır,belirli kalınlığa ulaşırsa transfer yapılacak mı

Canım hayırlı olsun,inşAllah haberlerini alırız

kuzum tüp bebege gitmeden 6 ay eşinle beslenmenize dikkat edin. hazır yogurt market yumurtası tereyagı yemyrz bız. köylerden getrtıyrm hepsini. bu ay peynırı bıle getrtcem köyden. ambalajlı hiçbir ürün yemeyin. arısıtı bal polen yyn. inciri z.yagında bekletıp tuketın. bir de nohut dna onarımı saglıyormus bol bol etsız nohut yıyın. ben bunları yapmaya basladım rabbim izin verir bizlere şifa olur tez vakıtte evlatlarımıza kavusurz

Amin canım inşaallah. Bizde elimizden geldikçe dikkatli beslenmeye çalışıyoruz. Rabbim şifa versin inşaallah canım

Arkadaslar aranizda Embriyolari biyopsiye uygun olmayip transfer yapilanlardan hamile kalan var mi?Benim suan bu asamadaymis.yarin transfer gunu.2 embriyo gelisimleri devam ederse transfer edilecek

Arkadaslar aranizda Embriyolari biyopsiye uygun olmayip transfer yapilanlardan hamile kalan var mi?Benim suan bu asamadaymis.yarin transfer gunu.2 embriyo gelisimleri devam ederse transfer edilecek
Canım senin embiryolar kaçıncı gününde transferin oldu mu merak ettim. benim de embiryolar yavaş gelişim gösterdi embiryoya biyopsi önerildi ama biyopsiye uygun şekilde bölünme olmuyor. Geriye iki embiryo kalıyor o ikisi de transfer ediliyor yani biyopsi nin amacı kalan embiryolar içinde hangisi daha iyi tutunur onu seçmek. Bizim geriye iki tane kaldığı için seçilme şansı olmuyor zaten. Senin de iki embiryo varmış neden biyopsi yapılıyor ki zaten ikisinide transfer etmiyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…