- 25 Şubat 2015
- 408
- 121
- 33
- 37
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #2.481
Ayse hanımda ettı neslıhan hanımda ettı. mıcrochıp yontemı erkek sperm verdıgınde onun ıcınden bır tabaka varmıs en kalıtesını suzuyormus en kalıtelı spermlerle yumurtalar dollenıyormus. Havuz yontemıde , bırden fazla yumurta toplama ıslemı oluyor olusan embrıolar 3gun donduruluyor bır ay ara verılıp adetınle 2. defa tedavı goruyorusn tekrar yumurta toplamı ıslemı oluyor havuz yontemıde bu oluyor sonra dondurulmuslarıda cozuyorlar 5.gune artık kaçı gelırse kalıtelı kendını deforma etmeyen onları transfer edıyorlar.mıcrochıp ne işe yarıyor? havuz yöntemini de ilkkez duydum. ayşe hocamı seni muayene ediyor ?
Ayse hanımda ettı neslıhan hanımda ettı. mıcrochıp yontemı erkek sperm verdıgınde onun ıcınden bır tabaka varmıs en kalıtesını suzuyormus en kalıtelı spermlerle yumurtalar dollenıyormus. Havuz yontemıde , bırden fazla yumurta toplama ıslemı oluyor olusan embrıolar 3gun donduruluyor bır ay ara verılıp adetınle 2. defa tedavı goruyorusn tekrar yumurta toplamı ıslemı oluyor havuz yontemıde bu oluyor sonra dondurulmuslarıda cozuyorlar 5.gune artık kaçı gelırse kalıtelı kendını deforma etmeyen onları transfer edıyorlar.
heyecanla bekliyorum kan sonucunu inşallah katlayacak canimbende de çok işe yaramadı her ikiside benimde 9.4 çıktı. bu sabah ikinciyi verdim. bakalım hiç umudum yok ama bekliyorum işte
Merhaba canım iyi olmaya çalışıyorum sende ne var ne yok. Valla canım yasemin hanim embiryolara biyopsi yapılacak dedi yani test istemediler. Bizim embiryolar biyopsi yapılcak duruma gelmiyor zaten o yüzden canım şimdilik bi gelişme yok yani 3. Tüp Bebek tedavisi ve sonuç yine aynı en iyi merkeze geldik Ama yine embiryolar yavaş gelişim gösterdi mikro çip de Çare etmedi o yüzden tekrar tüp bebek tedavisi şimdilik düşünmüyoruz
sonuç düştü caım. yani gebe değilimheyecanla bekliyorum kan sonucunu inşallah katlayacak canim
genetıge gıdsede bırsey ıfade etmyıor demek. acıbademde 400usd embrıyo basına alıyorlar. 1200tl mıcrochıp dedı.ılk muaneneyı çarsamba olmustum ptesı 2. gıttım ptesıden berı kan verıyorum dun çatlatma ıgnesını vurdum bugun bos gectı. acıbademde bır arkd cok guzel yazmıs tedavı ıslem surecını aynen onun yazdıgı gıbı bır ıslem sırası var. ıslemlerı bulent hoca yapıyor transferdı vs ıslemlerı ama kontrollerı ayse hanımla neslıhan hanım yapıyor 4defa muayene oldum bulent hocayı goremedım. 3ayse hanım 1 neslıhan hnm muayene ettı bır sıkıntı oldugunda doktora ulaşamıyorsun hemsıreyı arıyorsun.yaklasımları guzel ama guler yuzlu hepsı. bekleme surecı var doktoru beklyıorsun sonra hemsırenın ılaç aktarmasını beklıyorsun. ben suan ıcın bırsye dıyemem sana gel yada gelme dıye ama zaten yurt dısından sehır dısından heryerden gelen var cok kalabalık merkez. kımı cok memnun kımı tam bır hayal kırıklıgı dıyor.ben baska merkez gormedıgım ıcın ılk acıbademı tercıh ettım ılk deneme heryerde tutmayabılır bu sefer aynı sekılde degılde havuz yontemı, hısteroskobı farklı secenekler sundugu ıcın tercıh ettım.2ve 3de de olmazsa farklı merkez bakarım fulyada bahcecı olabılır.benım arkd orda muyane oluyor doktora whatsaptan yazıyor ıstedıgınde arıyor ben hemsıre ıle muhatabım o dokrorla. ama sole bırseyde var bulent bey gercekten ısını cok ıyı bılıyor ona guvenıyorum. yogun oldugu ıcın yetısemyıor ve asıstanları devreye gırıyor her muayenede senle ılgılı doktopra bılgı verıyor oda ona gore ılaç dozunu ayarlıyor dıger ıslemlerı kendısı yapıyor.
Gecmis olsun canimsonuç düştü caım. yani gebe değilim
Canım zamanı var demekki biraz dinlen çok yıpratıcı bir süreç biliyorum kolay değil bende memorialde randevu aldım ön gorusme için hayırlısı bakalimsonuç düştü caım. yani gebe değilim
Canım zamanı var demekki biraz dinlen çok yıpratıcı bir süreç biliyorum kolay değil bende memorialde randevu aldım ön gorusme için hayırlısı bakalim
Canım bahçesiyle hiç gorusmedim fiyatlari nasıl bilmiyorum yoğunluk nasıl bilmiyorumAmin canım, hakkında hayırlısı olsun seninde. bahçeci kliniğinde de ön görüşme ücretsiz bilgin olsun
Canım bahçesiyle hiç gorusmedim fiyatlari nasıl bilmiyorum yoğunluk nasıl bilmiyorum
Anladım canım haftaya çarşamba bakalım nasıl geçecek eğer düşük varsa yada herhangi bir operasyon geçirmişse hsg tekrar istiyor ama zamanı geçti bu ay cektiremem acaba iletimi atsam randevuyuvalideta65 .!.:Canım fiyatları ilk tüp bebek için 6.250-TL, heryerde hemen hemen aynı. orası da kalabılık bir merkez.
evet bende bu konuda rahatsızım. ozellıkler bulent bey dıyorum bır bakıyorum ayse hanım gelıyor muayeneye. yarın yumurta toplamayı yapacak bakalım kaç tane cıkacak opu dan sorna bıle doktoru goremyıorum ıslemı yapıp gıdıyor :) uyanmısım odadayım doktor yok :)İşte bende bundan rahatsızım. Bülent hoca beni muayene etmezken başkasının etti muayene göre nasıl ilaç verebiliyor. Ayşe hocaya güvenmiyormu ilaç tozları için. veya doktorlar neden kendileri karar veremiyor. bende de Bülent hocaya mail attım. okundu bilgisi geldi ama hiçççççç dönüş yapılmadı. ben dene doktorumula görüşmemeyeyim. neden hemşireler. beni bu durum çok rahatsız etti. benim dondurulmuş embriyo transferi olacaktı ve bunları çok önemsememiştim fakat sıfır bir tüp bebekte bunlar önemli bence. kafan rahat olmalı, doktor sana güven vermeli. memorialdeki doktorumda watsaptanda yazsam mailde atsam mutlaka akşamda olsa dönüyordu. ama onlar mailime dönmedi. acıbademin sürekli yeni teknikler deneği doğru. memorialde bu kadar çok yenilik yok. veya benim tedavimde böyle şeylere gerek olmadı.
hakkımızda hayırlısı artık. bende uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum.
Aynen canım zaman tanıdık bakalım rabbim inşaallah normal yolla nasip eder. Dedigin gibi Allah yardımcımız olsun her türlü maddi manevi yıprandik valla bide insanlar yoruyor. Artık kafam eğiliyor bazen yine sorular sorulacak diye kaçmak için bazen kafamı egiyorum çok zor bir durumMerhaba canim.
Siz endometrial ko-kultur'u denedinizmi ? Bu embryo kalitesi icin faydali olan bir teknik olabilirmis diye okudum.
Birde sitoplazmik transfer diye yeni birsey arastiriyolarmis.
Sizin durumda bu iki teknik belki faydali olabilir ?
Ben 5 basarisiz tupbebek transferi yaptim (toplam 9 embryo transfer edildi ve hic biri tutmadi). Inan yasadiklarini cok iyi anliyorum.
Kendinize bir zaman taniyip biraz dinlenmeniz cok normal. Ama ayni zamanda acibademde farkli hastanelelre irtibata girip sorular sorabilirsin.
Turkiye oteki ulkelere cok ilerde bu konularda. Ben fransada farkini goruyorum, burda ngs yasak mesela.
Allah sabir ve guc versin hepimize canim
Bugün Neslihan Hanım aradı,dün mail ile fiyatları sormuştum.Uzun ve ilgili bir konuşma oldu.Sorular sordu,dinledi,açıklama yaptı...
Haftaya randevu aldık ve görüşmeye gideceğim.
1 yılı aşkın çikolata kisti tedavisi görüyorum ve hiç korunmasız ilişki olmadı.Doktorum aşılama demişti ama tatile gidecekmiş,yarıda kalır diye öbür ay gel dedi.Benimde uzadıkça kafam karışıyor ve araşırma hastanesine gittim dün.Aşılamayla zaman kaybedersin,direkt tüp bebek yaptırmalısın dedi.O da Acıbadem Maslak önerisinde bulundu...
Kafam böyle karışıkken Neslihan hanımla konuştuktan sonra kendimi iyi hissetmeye başlamıştım kiiiiii,bu kezde olumsuz yorumları gördüm...
O kadar parayı rahat çıkaramayacağız ve eğer olumsuz olursa zaten takıntılı ve olumsuz bir insanım,çok kötü olurum ben...
Neslihan hanım çok ilgili konuşuyor. Onun o konuşması beni de ikna etmişti. Kendisini hiç görmedim. Ama sana tavsiyem bir kaç merkezden fikir alman. Ortamına bakman. İçine sinen bir yer olunca tüp bebeğe başlaman.
Herşey gönlünce olsun canım :)
Siz devam ediyor musunuz oraya,yoksa başka bir yere mi başlayacaksınız?
Bu kadar ünlü olmak da kötü sanırım,belki yoğunluktan ilgisizlik,gözden kaçan şeyler oluyor demekki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?