- 9 Ekim 2015
- 39
- 20
- 8
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #2.461
Canim bugun transferim oldu.5 tane dondurulmus 3.gun embriyolardan 2 tanesi 5 gune gelmisti.hal boyle olunca genetik olmadi.bugun gelisimleri daha iyiymis blastokist embriyo olmuslar.Canım senin embiryolar kaçıncı gününde transferin oldu mu merak ettim. benim de embiryolar yavaş gelişim gösterdi embiryoya biyopsi önerildi ama biyopsiye uygun şekilde bölünme olmuyor. Geriye iki embiryo kalıyor o ikisi de transfer ediliyor yani biyopsi nin amacı kalan embiryolar içinde hangisi daha iyi tutunur onu seçmek. Bizim geriye iki tane kaldığı için seçilme şansı olmuyor zaten. Senin de iki embiryo varmış neden biyopsi yapılıyor ki zaten ikisinide transfer etmiyorlar mı
Canım senin embiryolar kaçıncı gününde transferin oldu mu merak ettim. benim de embiryolar yavaş gelişim gösterdi embiryoya biyopsi önerildi ama biyopsiye uygun şekilde bölünme olmuyor. Geriye iki embiryo kalıyor o ikisi de transfer ediliyor yani biyopsi nin amacı kalan embiryolar içinde hangisi daha iyi tutunur onu seçmek. Bizim geriye iki tane kaldığı için seçilme şansı olmuyor zaten. Senin de iki embiryo varmış neden biyopsi yapılıyor ki zaten ikisinide transfer etmiyorlar mı
Merhaba canım iyi olmaya çalışıyorum sende ne var ne yok. Valla canım yasemin hanim embiryolara biyopsi yapılacak dedi yani test istemediler. Bizim embiryolar biyopsi yapılcak duruma gelmiyor zaten o yüzden canım şimdilik bi gelişme yok yani 3. Tüp Bebek tedavisi ve sonuç yine aynı en iyi merkeze geldik Ama yine embiryolar yavaş gelişim gösterdi mikro çip de Çare etmedi o yüzden tekrar tüp bebek tedavisi şimdilik düşünmüyoruzMerhaba canim nasilsin? istenen ek testleri yaptirdinizmi?
Her ne kadar zor olsada, arastirmaya devam edip pes etmemek lazim.
Allahim hepimize bu gucu versin insallah ve hepimizin yuzunu guldurur insallah.
canım merhaba inan bende şaşırdım nereye gidecegimi benimde 3 negatif tupbebek denemem var 4.acibademde dusunuyorum ama bir yandan da memorialin formunu takip ediyorum acaba oradamı başlasam diye canım sen bir saat beklemissin benim 3 saat bekledugim oldu beterin beteri var bizim sokağa atacak paramız yok maalesef yaş geçtikçe şansımız düşüyor.canim 9 dedin hcg iki katı artmadımı peki Allah hepimize kolaylık versin sabır versin bu da bir sınav
Canım neden olumsuz düşünüyorsun ikiye katlarsa sorun yok demektir ya tyttuysa peki ve sen olumsuz olarak etkilediysen yapma ben özel bir üniversite has.yaptirdim memoriale bile ikincide üçüncü denemede indirim yaparken biz üç tüp bebeği de her seferinde zamli tariflerden yaptirdik.yarın vericem tekrar kanı ama hiç umudum yok. Sen daha önce hangi merkeze gitmiştin
Canım neden olumsuz düşünüyorsun ikiye katlarsa sorun yok demektir ya tyttuysa peki ve sen olumsuz olarak etkilediysen yapma ben özel bir üniversite has.yaptirdim memoriale bile ikincide üçüncü denemede indirim yaparken biz üç tüp bebeği de her seferinde zamli tariflerden yaptirdik.
Canım serum tedavisi derken biraz açar mısın ve doğurganlık aşısı sana yapildimi? Kan pıhtılaşma suyla ilgili tahlil var Onu yaptirdinmi? Memorialin nasıl peki yoğunluk yönünden kontrollerde uzun sure bekliyormusun ben sabahın korunde kontrole gidiyor ardında kostur kostur şehrin birucundaki işime gidiyordum sitres topu oluyordum oysaki sitrese girmememiz gerekiyordu
Canım serum tedavisi derken biraz açar mısın ve doğurganlık aşısı sana yapildimi? Kan pıhtılaşma suyla ilgili tahlil var Onu yaptirdinmi? Memorialin nasıl peki yoğunluk yönünden kontrollerde uzun sure bekliyormusun ben sabahın korunde kontrole gidiyor ardında kostur kostur şehrin birucundaki işime gidiyordum sitres topu oluyordum oysaki sitrese girmememiz gerekiyordu
Canım peki memorialde ne diyorlar 4dusuk için ayrıca ikilemdede kaldım memorialin acibademmiMemorialde çok beklemiyorsun. doktor randevuları 08:30 başlıyor. hatta ben çalıyorum diye benim doktorum erken geliyordu ben 08:30 olmadan çıkıyordum hastaneden. sadece çok yoğun bir günde gittiğimde maksimum yarım saat bekledim. Acıbademde boş zamanda bile yarım saat bir saat arası beklemen gerekiyor. önce doktoru bekliyorsun sonra hemşirenin seni çağırmasını bekliyorsun. işe yetişmem lazım diyince de çağrıcaklar bekleyin diyolar,
serumu duymamıstım ama acıbademde ben dogurganlık asısı oldum pek bır etkısını goremedım acıkcası 0,01 cıktı hamılelık testım 2. denememde yaptırmayacagım ası falan sırkettekı arkd aynı anda tedavı olduk. o bahcecıye gıttı ben acıbademe o hıcbırsey yapmadı hatta ılaçlarını bıle duzensız kullandı bense sanıyesı sanıyesıne ılaçlarımı aldım sonuc mu o hamıle ben ıkıncıyı ugrasıyorum.adetin belli gününde rahim içine bir doğurganlık aşısı diye bir sıvı enjekte ediyorlar. transfer günüde transferden sonra koldan bir serum veriyorlar. serumun amacı embriyo dışardan vücuda konuluyor. vücut dışardan gelen bir şeyler savaşmasın diye vücut bağışıklık sistemini düşürtücü bir serum. ben televizyonda duymuştum. bahçecice kliniğide böyle bir serumdan bahsetmişti görüşmeye gittiğimde. benim 3 denememde kese oluştu ve 5. haftada kasık ağrısı ve yoğun kanamayla düşürdüm. bundan dolayı bu işlemler bana mantıklı gelmişti. memorialdeki doktorum bunlar para tuzağı demişti. ama ben denemek istemiştim. ama olmadıaşı 900-TL, serum 1.000-TL bu arada
Canım peki memorialde ne diyorlar 4dusuk için ayrıca ikilemdede kaldım memorialin acibademmi
serumu duymamıstım ama acıbademde ben dogurganlık asısı oldum pek bır etkısını goremedım acıkcası 0,01 cıktı hamılelık testım 2. denememde yaptırmayacagım ası falan sırkettekı arkd aynı anda tedavı olduk. o bahcecıye gıttı ben acıbademe o hıcbırsey yapmadı hatta ılaçlarını bıle duzensız kullandı bense sanıyesı sanıyesıne ılaçlarımı aldım sonuc mu o hamıle ben ıkıncıyı ugrasıyorum.
2. tedavıdeyım suan ılk once havuz yontemı uygulayacagız embrıyolarım az cıkyıor benım 3tane cıkmıstı ılkınde havuz yontemı ıle sayıyı arttıracagız sonrasında, hısteroskobı olacagım hsg ve laporoskopbı oldum bır o eksıktı onuda yapalım bakalım ne olcak dedık tutunmayı arttıyormus. yarın ılk yumurta toplama ıslemım olacak maslakda. bu sefer mıcrochıp yontemını deneyelım dedı daha kalıtelı embrıyo olusması ıcın ama esımde sıkıntı yoktu benım sperm kalıtesınde onuda yaptırsammı bılemedım olusan embrıoları kromozom testıne tabı tutalım denıldı bızım oyle sıkıntılarımızda yok. onuda yaptırmayı dusunmuyorum dedım herbırıne maddıyatım yetmıyor artık çalıstıgımı bu ıse harcıyorum. bu sefer hısteroskobı ıle havuz yontemınden ne cıkacak bakalım ? kısı bulur benım transfer ıslemım sanırım.bende de çok işe yaramadı her ikiside benimde 9.4 çıktı. bu sabah ikinciyi verdim. bakalım hiç umudum yok ama bekliyorum işte
2. tedavıdeyım suan ılk once havuz yontemı uygulayacagız embrıyolarım az cıkyıor benım 3tane cıkmıstı ılkınde havuz yontemı ıle sayıyı arttıracagız sonrasında, hısteroskobı olacagım hsg ve laporoskopbı oldum bır o eksıktı onuda yapalım bakalım ne olcak dedık tutunmayı arttıyormus. yarın ılk yumurta toplama ıslemım olacak maslakda. bu sefer mıcrochıp yontemını deneyelım dedı daha kalıtelı embrıyo olusması ıcın ama esımde sıkıntı yoktu benım sperm kalıtesınde onuda yaptırsammı bılemedım olusan embrıoları kromozom testıne tabı tutalım denıldı bızım oyle sıkıntılarımızda yok. onuda yaptırmayı dusunmuyorum dedım herbırıne maddıyatım yetmıyor artık çalıstıgımı bu ıse harcıyorum. bu sefer hısteroskobı ıle havuz yontemınden ne cıkacak bakalım ? kısı bulur benım transfer ıslemım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?