Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

egunal çook sevindim hamilesin 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin rabbim
darısı başıma olsun

Cook güzel bir haber hayırlı olsun .

Rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin

arkadaşlar bişey takıldı kafama, tüp bebekte yasalara göre 35 yaşın altındaki bayanlara döllenmiş tek yumurta konuyormuş öylemi, yaptıran arkadaşlar bi bilgi verebilirmi

Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi olmadan önce lucrin kullandınız mı??
Nasıl kaçıncı gün hangi dozda kullandınız acaba

arkadaşlar bişey takıldı kafama, tüp bebekte yasalara göre 35 yaşın altındaki bayanlara döllenmiş tek yumurta konuyormuş öylemi, yaptıran arkadaşlar bi bilgi verebilirmi

Evet canım doğru hiç deneme yoksa yaşı dikkate alıyorlar 35 yaşın altindaysa tek embriyo ama eğer iki tüp bebek deneme varsa yaşı dikkate almadan direk iki embriyo veriliyor.

Evet canım doğru hiç deneme yoksa yaşı dikkate alıyorlar 35 yaşın altindaysa tek embriyo ama eğer iki tüp bebek deneme varsa yaşı dikkate almadan direk iki embriyo veriliyor.

benim ilk tüp denemem ve 29 yaşındayım, üzüldüm şuan ama herkes farklı söylüyor benim kuzenim 24 yaşında ilk tüpü yaptırdı 3 tane döllenmiş üçünüde koymuşlar anlamadım gitti insiyatifmi kullanılıyor bu işte

çoook çoook tebrik ederim...tüp bebek olayına başladığımdan beri senden okadar çok şey ögrendim ki.inşallah daha da güzel haberlerini kutlarız burada. Ben de cgh'den sonuç bekliyorum yarın 10. gün olucak.inşallah sağlıklı embriyolarım olur da donmuş transferi olurum mayısta

Teşekkürler canım...
Az kalmıştır sonuçlarının çıkmasına nasıl bir heyecan iyi biliyorum..Kaç tane gönderdin cgh ye?

5 tane gitti. 3 tanesi 5. gün 2 tanesi 6. günden...düşünmemeye çalışıyorum ama bugünden itibaren bir stress basladı..

Düşünmeden duramazsın ki...
Ben 6 taneden 4 tanesini yollamıştım 4 tanesi 5.gün dü 6.gün olanları yollamadım donduruldular..
4 taneden de 2 tanesi normal geldi onları transfer ettiler..
Yani her 5.gün 1.kalite görünen embriyo sağlıklı demek olmuyor..

İlk denemem de 2 tane 5. gün 1. kalite transfer edilmişti ama tutmadılar belki ikisi de genetik olarak bozuktu...şimdi en azından en sağlıklılarını transfer etme şansımız olucak. 6. gün olanları neden göndermediniz??

Ve beklenen telefon geldi genetik test sonucu 5 embriyomdan 3 tanesi tertemiz geri dönmüş..... Allahım çok şükür bu haberi aldım ya 22 Nisan'da lucrin iğnesi Olacağım

Bir aşılama üç tüp bebek denemem var iki tanesini izmirde yaptırdım diğerinde ankarada yaptırdım. Eşimin görevi sebebiyle iki ay önce istanbula tasindik. Yeni bir deneme için merkez araştırıyorum. Bülent bey içinde çok iyi şeyler okudum sizler Memnunmusunuz. Tavsiye edermisiniz.Artik dördüncü deneme olunca biraz sık elemek zorundayım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Benim doktorum Bülent hoca. Ben çok memnunum ekip olarak da cok yardımcılat bence. Ilk denemede negatifi aldıktan sonra nelerin etkili olabilecrgine teker teker baktı. Gerekli kan testleri, histeroskopi,cgh hepsini yaptık. Kısaca sorunun neyse hepsini tespit edene kadar uğraşıyorlar ve ben vu yüzden tavsiye ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…