- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
egunal çook sevindimBuraya yazmayı unuttum kızlar kusura bakmayın lütfen...
Bugün test günümdü 400 çıktı dayanamayıp 2 gün önce de verdim kanımı 188 çıkmıştı...
Sizlerde bir an evvel pozitif görürsünüz inşallah...
Buraya yazmayı unuttum kızlar kusura bakmayın lütfen...
Bugün test günümdü 400 çıktı dayanamayıp 2 gün önce de verdim kanımı 188 çıkmıştı...
Peki ücreti ne kadardı genetik testin
Anladım canım hayırlı sonuçlar alırız imşallahEmbriyo başına 400 $
arkadaşlar bişey takıldı kafama, tüp bebekte yasalara göre 35 yaşın altındaki bayanlara döllenmiş tek yumurta konuyormuş öylemi, yaptıran arkadaşlar bi bilgi verebilirmi
Evet canım doğru hiç deneme yoksa yaşı dikkate alıyorlar 35 yaşın altindaysa tek embriyo ama eğer iki tüp bebek deneme varsa yaşı dikkate almadan direk iki embriyo veriliyor.
Embriyo başına 400 dolar biyopsi ücreti 900 tl kaç tane embriyo olursa olsun tek fiyat tabii bu 2014 ücretleriydi arttımı bilmiyorum..Peki ücreti ne kadardı genetik testin
egunal çook sevindimhamilesin 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin rabbim
darısı başıma olsun
Cook güzel bir haber hayırlı olsun .
Rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin
Buraya yazmayı unuttum kızlar kusura bakmayın lütfen...
Peki ücreti ne kadardı genetik testin
Teşekkürler canım...çoook çoook tebrik ederim...tüp bebek olayına başladığımdan beri senden okadar çok şey ögrendim ki.inşallah daha da güzel haberlerini kutlarız burada.Ben de cgh'den sonuç bekliyorum yarın 10. gün olucak.inşallah sağlıklı embriyolarım olur da donmuş transferi olurum mayısta
Teşekkürler canım...
Az kalmıştır sonuçlarının çıkmasına nasıl bir heyecan iyi biliyorum..Kaç tane gönderdin cgh ye?
5 tane gitti. 3 tanesi 5. gün 2 tanesi 6. günden...düşünmemeye çalışıyorum ama bugünden itibaren bir stress basladı..
Düşünmeden duramazsın ki...
Ben 6 taneden 4 tanesini yollamıştım 4 tanesi 5.gün dü 6.gün olanları yollamadım donduruldular..
4 taneden de 2 tanesi normal geldi onları transfer ettiler..
Yani her 5.gün 1.kalite görünen embriyo sağlıklı demek olmuyor..
Benim doktorum Bülent hoca. Ben çok memnunum ekip olarak da cok yardımcılat bence. Ilk denemede negatifi aldıktan sonra nelerin etkili olabilecrgine teker teker baktı. Gerekli kan testleri, histeroskopi,cgh hepsini yaptık. Kısaca sorunun neyse hepsini tespit edene kadar uğraşıyorlar ve ben vu yüzden tavsiye ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun.Bir aşılama üç tüp bebek denemem var iki tanesini izmirde yaptırdım diğerinde ankarada yaptırdım. Eşimin görevi sebebiyle iki ay önce istanbula tasindik. Yeni bir deneme için merkez araştırıyorum. Bülent bey içinde çok iyi şeyler okudum sizler Memnunmusunuz. Tavsiye edermisiniz.Artik dördüncü deneme olunca biraz sık elemek zorundayım. Yardımlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?