- 17 Ekim 2014
- 197
- 64
- 123
- 43
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
Canım hayırlı olsun.senin adına çok sevindim.umarım sağlıcakla bebişini kucağına alırsın.yazdıklarından çok şey öğrendik.bundan sonra inşallah hamilelik ile ilgili de çok şey öğreniriz senden.Buraya yazmayı unuttum kızlar kusura bakmayın lütfen...
Bugün test günümdü 400 çıktı dayanamayıp 2 gün önce de verdim kanımı 188 çıkmıştı...
Sizlerde bir an evvel pozitif görürsünüz inşallah...
Benim doktorum Bülent hoca. Ben çok memnunum ekip olarak da cok yardımcılat bence. Ilk denemede negatifi aldıktan sonra nelerin etkili olabilecrgine teker teker baktı. Gerekli kan testleri, histeroskopi,cgh hepsini yaptık. Kısaca sorunun neyse hepsini tespit edene kadar uğraşıyorlar ve ben vu yüzden tavsiye ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun.
400tl muayene ücretiCevabın için teşekkür ederim.ilk üç denememde sadece araştırma olarak rahim içine bakıldı başka bişeyde yapılmadı. Öncesinde sanırım muayene gitmem gerekiyor.Muayene ücreti nekadar
sağolun kızlar...
inşallah en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız bu güzel duyguları...
400tl muayene ücreti
02123044444 burayı bi arayın tüp bebek bölümüne bağlatınÖzel sigorta geçiyor mu acaba ? Bu konuyla ilgili hastanede kimi aramaliyim biliyormusunuz
Özel sigorta geçiyor mu
ilk muayeneyi jinekolojik olarak yazıyorlar oyüzden özel sigorta geciyor ilk muayenede. Ben 80 tl falan vermiştim ama ondan sonraki tedavi Sürecinde Geçmiyor. Son hatırladığım da tüp bebek paketi 5.750 + ilaç masrafları ( onlarda Takriben 1.500-1.600 tutuyor)Özel sigorta geçiyor mu acaba ? Bu konuyla ilgili hastanede kimi aramaliyim biliyormusunuz
Oncelikle hayırlı olsun birsey sormak istiyorum genetik test her hastaya yapılıyor mu
Canım genetik test çiftlere karyotip ve kanda genetik test yapıldıktan sonra sonuçta birşey çıkarsa veya 3 ve üstü başarısız denemelerde yapılıyor. Bülent hoca geçmiş hikayene ve test sonuçlarına göre karar veriyor
Eger Bülent hocayla başlarsan sana da cgh önerebilir. Benim 5 tane gitti genetige 3 tanesi temiz döndü ve o bozuk iki tanesinde cidden kromozom bozuklukları var.Benimde üç başarısız denemem var . Hic birinde gebelik olmadı .inanılmaz yoruldum.yanlis karar vermek istemiyorum.
Eger Bülent hocayla başlarsan sana da cgh önerebilir. Benim 5 tane gitti genetige 3 tanesi temiz döndü ve o bozuk iki tanesinde cidden kromozom bozuklukları var.
alchera_85 bu kadar yumurta toplanınca ohss olmadınmı olmaman için bir ilaçmı verdicumartesi günü opu işlemim yapıldı ama pazar günü aldığım haberlerden dolayı cok üzgünüm...benden tam 41 yumurta toplandı 24 tanesi olgunmuş ve işlem yapılmıs ama pazar yani 1. günü labaratuardan beni aradıklarında 12 tanesinin dollendigini belirttiler. Bugün aradıklarında ise 11 tane vardı ve 4 tanesi sadece 1. kaliteydi 2 tanesi 2 kalite ve diğerleri orta. Benim embriyoların genetige gitmesi gerekiyordu ve bu tabloya bakınca hiç ümidim kalmadı. 5. güne hiç biri gitmeyebilir bile. Bukadar cok yumurta cıkıp da kalitesiz olması neden?? Yumurtaların 12 tanesinin döllenmemesi neden?? Düzgün ilaç verilmedi mi cünkü Bülent Hoca yumurtaların kalitesinin dogru ilac verilmesine baglı olduğunu sürekli söylüyor. Bu 2. denememizdi ve hayal kırıklıgı içerisindeyim. Ne hissedeceğim bilmiyorum
Ohss olmadım cünkü transfer yapılmadı...genetik teste gitti embriyolarım. Transfer olsaydım ama riskim olurdu diye düşünüyorum. Opudan sonra da öyle bir şişkinliğim oldu ki sanki 5 aylık hamileymişim gibialchera_85 bu kadar yumurta toplanınca ohss olmadınmı olmaman için bir ilaçmı verdi
Bende transfer olmadim ama karin sisligi disinda nefes alamadim olucem zannettim okadar kotuydum sana farkli bir ilacmi verdi diye merak etrim ohss olmaman icinOhss olmadım cünkü transfer yapılmadı...genetik teste gitti embriyolarım. Transfer olsaydım ama riskim olurdu diye düşünüyorum. Opudan sonra da öyle bir şişkinliğim oldu ki sanki 5 aylık hamileymişim gibi
Bende transfer olmadim ama karin sisligi disinda nefes alamadim olucem zannettim okadar kotuydum sana farkli bir ilacmi verdi diye merak etrim ohss olmaman icin
Bülent hoca yaptı canım benşm ilk transferimi... Genelde de transferi Bülent hoca yapıyor diye biliyorumKizlar transfer olanlar transferinizi Bulent Hoca mi yapti acaba ??? Bazi yerlerde okuyorumda baska dr lar yspiyormus
Ya başka bir arkadaştan duydum başka dr yapmış gerçi ben Bülent Hocay mail attim ben yapıcam dedi ama neden diğer arkadaşın kini o yapmış acaba bu önemli ama değilmiBülent hoca yaptı canım benşm ilk transferimi... Genelde de transferi Bülent hoca yapıyor diye biliyorum
Ya başka bir arkadaştan duydum başka dr yapmış gerçi ben Bülent Hocay mail attim ben yapıcam dedi ama neden diğer arkadaşın kini o yapmış acaba bu önemli ama değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?