Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Canım hayırlı olsun.senin adına çok sevindim.umarım sağlıcakla bebişini kucağına alırsın.yazdıklarından çok şey öğrendik.bundan sonra inşallah hamilelik ile ilgili de çok şey öğreniriz senden.

Cevabın için teşekkür ederim.ilk üç denememde sadece araştırma olarak rahim içine bakıldı başka bişeyde yapılmadı. Öncesinde sanırım muayene gitmem gerekiyor.Muayene ücreti nekadar

Oncelikle hayırlı olsun birsey sormak istiyorum genetik test her hastaya yapılıyor mu

Canım genetik test çiftlere karyotip ve kanda genetik test yapıldıktan sonra sonuçta birşey çıkarsa veya 3 ve üstü başarısız denemelerde yapılıyor. Bülent hoca geçmiş hikayene ve test sonuçlarına göre karar veriyor

Benimde üç başarısız denemem var . Hic birinde gebelik olmadı .inanılmaz yoruldum.yanlis karar vermek istemiyorum.

Eger Bülent hocayla başlarsan sana da cgh önerebilir. Benim 5 tane gitti genetige 3 tanesi temiz döndü ve o bozuk iki tanesinde cidden kromozom bozuklukları var.

Bugün arayip bilgi aldım. On görüşme ucretliymis . Bülent beyin muayene etmeden bilgi vermediğini söylediler. Yarın farklı bir merkezde on görüşme randevum var . Görüşme sonrasında merkez konusunda karar vereceğim.

Merhabalar , bende üç başarısız tüp bebek denemesinden sonra Bülent hocada karar kıldım kk da hiç kötü bir yorum okumadım hakkında.Acıbadem in tüp bebek Koordinatörü Neslihan hanimda çok yardımcı oldu kesinlikle işlerinde çok profesyoneller

Sizlere bir tavsiyem var.
Eğer Çider (çocuk istiyorum Derneği) ne üye olursanız acıbadem le anlaşmaları var ve 400 tl olan muayene ücreti 300 e 5750 olan tüp ucretide 5000 e indirim yapıyor lar ve sizin yerinize iletisime geciyorlar nacizane tavsiyem biz öyle yapacağız inşallah

alchera_85 bu kadar yumurta toplanınca ohss olmadınmı olmaman için bir ilaçmı verdi

alchera_85 bu kadar yumurta toplanınca ohss olmadınmı olmaman için bir ilaçmı verdi
Ohss olmadım cünkü transfer yapılmadı...genetik teste gitti embriyolarım. Transfer olsaydım ama riskim olurdu diye düşünüyorum. Opudan sonra da öyle bir şişkinliğim oldu ki sanki 5 aylık hamileymişim gibi

Bende transfer olmadim ama karin sisligi disinda nefes alamadim olucem zannettim okadar kotuydum sana farkli bir ilacmi verdi diye merak etrim ohss olmaman icin

Bende transfer olmadim ama karin sisligi disinda nefes alamadim olucem zannettim okadar kotuydum sana farkli bir ilacmi verdi diye merak etrim ohss olmaman icin

Yok canım verilmedi. Sadece ohss riski olanlarda çatlama iğnesini farklı veriyorlar ama tabii daha ağır risk olanlara başka ilaçlar da veriliyor olabilir

Kizlar transfer olanlar transferinizi Bulent Hoca mi yapti acaba ??? Bazi yerlerde okuyorumda baska dr lar yspiyormus

Bülent hoca yaptı canım benşm ilk transferimi... Genelde de transferi Bülent hoca yapıyor diye biliyorum
Ya başka bir arkadaştan duydum başka dr yapmış gerçi ben Bülent Hocay mail attim ben yapıcam dedi ama neden diğer arkadaşın kini o yapmış acaba bu önemli ama değilmi

Ya başka bir arkadaştan duydum başka dr yapmış gerçi ben Bülent Hocay mail attim ben yapıcam dedi ama neden diğer arkadaşın kini o yapmış acaba bu önemli ama değilmi

Bülent hoca ben yapıcam dediyse o yapar belki diğer arkadasın transfer olucagı gün Bülent hoca yoksa hastanede oyle denk gelmiş olabilir. Ama ben de Bülent hocadan baskasının yapmasını istemem transfer önemli birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…