- 6 Ekim 2014
- 157
- 67
- 43
- 46
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
benimde dün yapıldı teansferim bulent hocaylayatıyorum
Merhaba arkadaşlar. Benim 1 aşılama ve iki olumsuz tüp bebek denemem var.10 mart gibi adet olacaktım ve dondurulmuşlar için gene tedaviye başlacaktım.ama daha adet olmadım.eskiden adet düzensizliğim vardı.ama bir yıldır normal zamanımda oluyordum.adet sancılarını 10 gündür çekiyorum.baktım olmuyorum gebelik testi yaptım üç gün önce ve 2.çizgi silik çıktı tabi havalara uçtum bir mucize mi diye sonra yok kesin bir sıkntı vardır diye tekrar tekrar bu üç gündür test yapıyorum ve çizgi gittikçe koyulaştı.ama hala inanamıyorum.ve kanda bakmaya da çok korkuyorum. O kadar çok negatif gördümki.şuan sevinemiyorum bile kesin başka birşeyden dolayı o çizgi çıktı diyorum..sizce ne yapmalıyım.doktora gidemem çok korkuyorum olumsuz birşey söyler diye.
Hayırlısı olsun inşlah poZitif olur Alahın izniyle olaca bn inanıyorumGÜNAYDIN
HEYECANDAN UYKULARIM KAÇTI BU İŞTE EN ZOR KISIM GALİBA BEKLEMEK ZAMAN GEÇMİYOR.
saat kaçtaydı sizin?Hayırlı olsun Demek aynı günde transferimiz yapıldı.
Teşekkürler canım.umarım en yakın zamanda senden de güzel haber alırız.bu bekleme süreci çok zor ve çok heyacanlıdır.inşallah güzel haberlerini okuruz burdan.Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Diğer embriyolarimla birlikte dört embriyo genetik tarama için gönderildi.
GÜNAYDIN
HEYECANDAN UYKULARIM KAÇTI BU İŞTE EN ZOR KISIM GALİBA BEKLEMEK ZAMAN GEÇMİYOR.
son durumun ne canım?Cumartesi günü transferim var artık yolun sonuna geldim. Dualarınınız eksik etmeyin bebeklerim tutunsunlar. Allahım isteyen herkese nasip etsin yarrabim ne olur kucaklarımızı boş bırakma....
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşunBuraya yazmayı unuttum kızlar kusura bakmayın lütfen...
Bugün test günümdü 400 çıktı dayanamayıp 2 gün önce de verdim kanımı 188 çıkmıştı...
Sizlerde bir an evvel pozitif görürsünüz inşallah...
O
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşun
Kaç yumurtanız toplanmıştı kaçı döllendi kaçıncı gün embriyosun transfer oldu acaba
Çok soru sordum ama kusura bakmayın
Birde beklemeden transfer oldu galiba değil mi
Anladım canım histerskopi neden oldunuz pekiTeşekkürler tatlım..
24 yumi toplandı 20 tanesi işleme girdi cgh (kapsamlı kromozon taraması)işlemine gidebilmesi için blast yani 5.güne gelmeleri gerekiyordu embriyoların 6 tanesi geldi...2 tanesi anomalili çıktı 4 embriyo donduruldu...Bu arada histeroskopi yaptı Bülent hoca ve sonra ki ay 2 tane dondurulmuş embriyoyu transfer etti..Yani hemen transfer olmadım..
Hem 4.deneme olmasından dolayı hem de rahimde perde yani septum gördü Bülent hoca almamız gerekiyor dedi onun için..Yıllarca görülmeyen perdeyi bülent hoca ilk ultrasonda gördü...Anl
Anladım canım histerskopi neden oldunuz peki
Anomalili derken ??
Çok sevindim sizin adınıza tekrar tebrikler sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize Darısı bizlere inşallahHem 4.deneme olmasından dolayı hem de rahimde perde yani septum gördü Bülent hoca almamız gerekiyor dedi onun için..Yıllarca görülmeyen perdeyi bülent hoca ilk ultrasonda gördü...
Çok sevindim sizin adınıza tekrar tebrikler sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize Darısı bizlere inşallah
Peki genetik neden yapıldı varmıydı bir genetik rahatsızlık acaba
Gecen hafta cuma günü bizim de 5 embriyomuz gitti genetiğe. Simdi beklemeye geçtik.İnşallah güzel haber alırız. Sİzin de güzel gelir sonuclar umarım.
Toplamda kac embriyo gönderdiniz?
Peki ücreti ne kadardı genetik testinAmin..
Eşim ve bende genetik sorun yok ama oluşturduğumuz yeni gende sorun olabilir diye bakıldı..Bu da çok çiftin başına gelebiliyormuş kalıtımsal bir şey değil tesadüf diyelim...İşi şansa bırakmamak adına genetiğe bakıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?