Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Teşekkürler canım.umarım en yakın zamanda senden de güzel haber alırız.bu bekleme süreci çok zor ve çok heyacanlıdır.inşallah güzel haberlerini okuruz burdan.
Bu arada ben test yaptım değerim 348 çıktı.testi tekrarlamaya cesaret edemedim.gebelik devam ederse pazartesi keseyi görmeye gideceğiz.testi kötü birşey olacaksa bari hiç olmazsa pazartesiye kadar bu güzel duyguyu yaşayım diye yapmadım yani korkularımız hiç bitmez.sana bol bol şans

Diğer embriyolarimla birlikte dört embriyo genetik tarama için gönderildi.

Gecen hafta cuma günü bizim de 5 embriyomuz gitti genetiğe. Simdi beklemeye geçtik.İnşallah güzel haber alırız. Sİzin de güzel gelir sonuclar umarım.

Toplamda kac embriyo gönderdiniz?

Buraya yazmayı unuttum kızlar kusura bakmayın lütfen...
Bugün test günümdü 400 çıktı dayanamayıp 2 gün önce de verdim kanımı 188 çıkmıştı...
Sizlerde bir an evvel pozitif görürsünüz inşallah...

O
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşun
Kaç yumurtanız toplanmıştı kaçı döllendi kaçıncı gün embriyosun transfer oldu acaba
Çok soru sordum ama kusura bakmayın
Birde beklemeden transfer oldu galiba değil mi

Teşekkürler tatlım..
24 yumi toplandı 20 tanesi işleme girdi cgh (kapsamlı kromozon taraması)işlemine gidebilmesi için blast yani 5.güne gelmeleri gerekiyordu embriyoların 6 tanesi geldi...2 tanesi anomalili çıktı 4 embriyo donduruldu...Bu arada histeroskopi yaptı Bülent hoca ve sonra ki ay 2 tane dondurulmuş embriyoyu transfer etti..Yani hemen transfer olmadım..

Anl
Anladım canım histerskopi neden oldunuz peki
Anomalili derken ??

Anl

Anladım canım histerskopi neden oldunuz peki
Anomalili derken ??
Hem 4.deneme olmasından dolayı hem de rahimde perde yani septum gördü Bülent hoca almamız gerekiyor dedi onun için..Yıllarca görülmeyen perdeyi bülent hoca ilk ultrasonda gördü...

Hem 4.deneme olmasından dolayı hem de rahimde perde yani septum gördü Bülent hoca almamız gerekiyor dedi onun için..Yıllarca görülmeyen perdeyi bülent hoca ilk ultrasonda gördü...
Çok sevindim sizin adınıza tekrar tebrikler sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize Darısı bizlere inşallah
Peki genetik neden yapıldı varmıydı bir genetik rahatsızlık acaba

Çok sevindim sizin adınıza tekrar tebrikler sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize Darısı bizlere inşallah
Peki genetik neden yapıldı varmıydı bir genetik rahatsızlık acaba

Amin..
Eşim ve bende genetik sorun yok ama oluşturduğumuz yeni gende sorun olabilir diye bakıldı..Bu da çok çiftin başına gelebiliyormuş kalıtımsal bir şey değil tesadüf diyelim...İşi şansa bırakmamak adına genetiğe bakıldı..

Gecen hafta cuma günü bizim de 5 embriyomuz gitti genetiğe. Simdi beklemeye geçtik.İnşallah güzel haber alırız. Sİzin de güzel gelir sonuclar umarım.

Toplamda kac embriyo gönderdiniz?

Inşallah canım Rabbim yardımcımız olsun
Benim toplamda dört embriyo gitti.neslihan hanim sonuçların 10 gün içinde çıkacağını soyledi

Peki ücreti ne kadardı genetik testin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…