- 15 Kasım 2014
- 570
- 358
- 53
- 40
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
Kizlar merhaba
Bugun kontrole gittim Dr Ayse hanim muayene etti. Mujdemi vereyim.Çok sukur bebisler tutunmuş. 6 hafta 4 gunluk dedi doktor. İki embriyo transfer edilmisti ikisi de saglikli kalp atislari da duyuldu. Transfer sonrasi tam 1 ay oldu.
Sizin icin de dua ediyorum. Allah tedavisi devam eden herkesin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda guzel haberler verirsiniz.
Kizlar merhaba
Bugun kontrole gittim Dr Ayse hanim muayene etti. Mujdemi vereyim.Çok sukur bebisler tutunmuş. 6 hafta 4 gunluk dedi doktor. İki embriyo transfer edilmisti ikisi de saglikli kalp atislari da duyuldu. Transfer sonrasi tam 1 ay oldu.
Sizin icin de dua ediyorum. Allah tedavisi devam eden herkesin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda guzel haberler verirsiniz.
bugün mü transferinizTransferim yapılacak genetikten saglikli çıkan tek bir yavrum var .
Çok sevindim maşallah Rabbim sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin.. Darısı bizlere inşallahKizlar merhaba
Maşallah tebrik ederim
Darısı biz tedavi sürecinde olanların başına inşallah
merak ediyorum özel olmazsa acaba transfer edilen embriyolarınız genetik teste gitti mi?ve hücre sayısı kaliteleri nasıldı?
benim şu an 4 embriyom var genetiğe gidecek ve korkuyorum.inşallah en az 2 si kalır ve onlarda tutunurlar bana
birde hep merak ediyorum transferden sonraki belirtileriniz gün gün tam olarak nelerdi acaba?ve bariz bir tutunma belirtisi ilk ne zaman hissettiniz?
Çok sordum kusurabakmayın biliyorsunuz çok zor bir süreçten geçiyoruz
çok teşekkür ederim cvbınız içinCok tesekkur ederim. Benim ilk denemeydi genetige gitmedi kalitesini bilmiyorum bu yuzden. Sadece adet olacak gibi belirtilerim oluyor akinti kasik agrisi ve kramp giriyo arada. Onun disinda bisey hissetmedim. Yerlesme falan hissetmedim. Transfer sonrasi izin kullandim 1 hafta evden cikmadim istirahat ettim yattim.
İcini ferah tut insallah en sagliklilarina kavusursun 10 gunde mi geliyor genetikten?
Merhaba,cgh den 24 saatte cikiyor diye biliyordum,baska bir genetik tarama herhalde,10 gunde gelen,umarim hicbir embryonuzda problem cikmazçok teşekkür ederim cvbınız için
evet 10 günde geliyormuş ama benim embriyolar henüz gitmedi
donduruldu
sanırım bir kez daha yumurta toplanacak
bizede dua edin inş darısı bizlere olsun.
çok iyi bilmiyorum ben öyleyse daha iyi çabuk öğreniriz sonucu :)Merhaba,cgh den 24 saatte cikiyor diye biliyordum,baska bir genetik tarama herhalde,10 gunde gelen,umarim hicbir embryonuzda problem cikmaz
benim gordugum kadariyla hic belli olmuyor,4te 4 saglam gelen de duydum,10 embryoda bir tane bile saglam gelmeyen de biliyorum...çok iyi bilmiyorum ben öyleyse daha iyi çabuk öğreniriz sonucu :)
çok tşk ederim inşallah hepsi sağlıklı gelir
öyle bir şans var mı acaba hepsi sağlıklı gelen
yada genelde kaç embriyodan kaçı sağlıklı geliyor
embriyoları genetik teste giden arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
tabi bu embriyolara göre değissede yani mesela benim 4 embriyomdan hepsinin sağlıklı dönme şansı olabilir mi yada 2 ,3 kalır mı?
en az 2 kalsa ki inşallah hepsi sağlıklı gelir...
Teşekkür ederim cevap içinbenim gordugum kadariyla hic belli olmuyor,4te 4 saglam gelen de duydum,10 embryoda bir tane bile saglam gelmeyen de biliyorum...
Iki kalirsa bir daha toplamazsiniz,deneme yaparsiniz ve de insallah bebek gelirTeşekkür ederim cevap için
inşallah 4 de 4 gelir yada en az 2 kalır
tekakrar yumurta toplama olsun der dr sanırım bize ama maddi anlamda çok yıprandık
Arkadaşlar topiği baştan sona okudum ve çoğu kişiye havuz yöntemi uygulanmış..şimdi merak ettiğim şey şu 2 veya 3 kez yumurta toplanıp donduruluyor ya peşpeşe mi yapılıyor bu işlemler yani her ay iğne kullanarak opu yapılıyor doğru mu..ppeki her defasında ödenen rakam 5750+iilaçlar +dondurma ücreti şeklinde mi oluyor..bide kafama takıldı yani hemen hemen herkese histereskopi yapılıp sonra transfer yapılmış..lütfen beni biraz aydınlatır mısınız.bu merkezi araştırma aşamasındayım çünkü
Neden kimse bana cevap yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?