- 6 Şubat 2015
- 281
- 269
- 23
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
Oh cok sevindim kese ve kalp atışlarını da duymak nasip etsin allahım....Kan sonucum pozitif cok sukur. 12 gun sonra ilk nuayeneye cagirdilar keseye bakilacak. Bu arada igne ve ilaclara devam edecegim. Muayeneyi dr ayse hanima gidicem 290 tlmis
Allah sağlıkla kavuştursun canım inşallah darısı bizlereKan sonucum pozitif cok sukur. 12 gun sonra ilk nuayeneye cagirdilar keseye bakilacak. Bu arada igne ve ilaclara devam edecegim. Muayeneyi dr ayse hanima gidicem 290 tlmis
Amin canim insallahOh cok sevindim kese ve kalp atışlarını da duymak nasip etsin allahım....
5. Gun embriyosu 2 adet koyuldu canim ama 2 adede gore degerlerim dusuk forumda diger sonuclara gore. Transfer sonrasi kontrole kadar progestan igne, clexane igne, folio, coraspin ve estrofem ilaclarina devam. Amin insallah darisi herkeseAllah sağlıkla kavuştursun canım inşallah darısı bizlere
çift mi tek mi kaçın gün embriyosu idi
hangi ilaç veya iğneleri kullandın
Canım önclikle geçmiş olsun Rabbim yardımcı olsun bu konuda Bülent Hoca ya güvenmeni tavsiye ederimmerhabalar hanımlar;
Bu hafta Salı gunu bende bülent hocaya muayene oldum. Baska bır doktorum yonlendırmıstı benı hocasıymıs. Ilk muayenede yogun oldugu ıcın pek ılgılenmedı ama guler yuzle karsıladı bızı.Ocak ayında dıs gebelık gecırmıstım hsg fılmımde sol tup kapalı ve sag tupde de hısrosalpınks var dedıler. Cok doktor gezdım hıc bvırıne ınanmak ıstemedım ama bülent hoca ıster ınan ıster ınanma ama gercek bu dedı.Muayene de yumurtalıklarım rezervesıde dusmus onuda ogrenmıs olduk hepten yıkıldım zatenbana bıosteron ılacı verdı bunu gunde 3 defa ıc dedı bu arada 28 yasındayım ve 4 aylık evlıyım. ILk ıs olarak senın yumurtalıklarını toplayacagız sonra laporoskopı amelıyatı yapılıp tup bebek ıcın tedavıye baslayacagız dedı. aklıma takılan baska hocalarda ılk once amelıyat olman lazım sonra yumurtalıkların toplanmalı demıstı. offf yıne arada kaldım. Nasıl ılerleyecegımı bılemıyorum.Kotu tarafı sol yumurtalıklarımda alınmıstı benım tek sansım sağ tarafım.Yanlıs bır karar vermek ıstemıyorum. sıteden okuduklrımda bır kısmı cok memnun bır kısmı tam tersı aceba sızce güvenmelı mıyım ? Ben hocaya sordugumda bazı doktorlar ılk once amelıyat olman lazım dıye oda dedı yumurtalıkların ışlev gormeden bır mudahale yapılmadan toplamak daha ıyı olur dedı. Sıkıntılı olmaz mı dedım hıprosalpınks ıcın bazı doktorlar cunku cok doktora gıttım ordakı sıvının emprıyoya etkı edebılecegını solemıslerdı yok olmaz dedı ne yapacagımı bılemedım. Şuan ıcın tek yaptıgım ılaçımı kullanmak..
Canım önclikle geçmiş olsun Rabbim yardımcı olsun bu konuda Bülent Hoca ya güvenmeni tavsiye ederim
hidroselpinks evet embriyo zehirlenmesi için kötü tüplerin ya alınması ya da kapatılması gerekir benimde aynı sorun vardı benim tüpler alındı..
Yumurtalık rezervin düşük olduğu için amaliyat belki rezervi düşürür diye önce toplama yapıp sonra laparaskopi yapması da uygun bir işlem bence...benimde rezervim düşütü ve dhea kullandım
toplama ve döllenme oldu şükür transferi bekliyoum
Bülent Hoca ya gelene kadar çok araştırdım ve Hoca da karar kıldım...
Allah nasip ederse 25 Mayıs da canımtransferın ne zaman olacak canım ıns hersey ıstedıgın gıbı olur. bende bu ay adetımle gıdecegım yumurtalaramı bakılıyor bılemedım adetının ılk gunu ara dedıler. bakalım
Allah nasip ederse 25 Mayıs da canım
Arkadaşlar merhaba, Bülent hocada cip tedavisi olup hamile kalan varmı.
İnşallah canımsİzlerden güzel güzel haberler beklyıorum. İnş. Hakkınızda ne hayırlısı ıse o olsun. Sizden alacagım cvp benı motıve edıyor. ayy ben neden heyacanlandımsa :) Bende mayıs sonunda adetımle gıdecegım bakalım ılk ıs umurtalıkları toplayacaklar sonra laporoskopı olcam tuplerım alıncak. Ondan sonrakı asamada tup bebege baslıcaz. Ins hamış kalırız
a önlemi bende salı günü gittim nasipse 25 Mayıs hadi bakalım ... Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah...Canımm ben de Pazartesi günü Donmuş tedavim icin Bülent hocaya kontrole gittim Allah kısmet ederde benim de transferin 26 Mayıs'ta
mrb biz ilk başladığımızda araştırmıştık ve hatta konyada eşimin bir yakını eczanede çalışıyor ona sorduk fiyatlar hemen hemen aynıydı.daha uygun olsa tanıdık vasıtasıyla spariş verecektik.Kızlar merhaba,
Tüp bebek ilaçlarını hastaneden istediğimizde eczane ayağına kadar getiriyor peki bu dışarıdan satın almakla aynı fiyatmıdır hiç bilen varmı?ve de istanbulda uygun fiyata ilaçları nasıl alabirim?
Mrb çip yöntemi niye istediniz acaba?Çip tedavisi sperm seçimi icin diyorsun sanırım. Biz ikinci (yani suanki) denememizde çip yöntemini istedik bu yöntemle 5. Güne 7 tane embriyo geldi...gecen sefer 4 tane gelmişti o mu etkilidir bilmiyorum ama çipli Yöntem yeni olmakla birlikte cok daha etkili oldugu söyleniyor hem Bülent beyin sayfasında hem de forumda buna iliskin Açıklamaları bulabilirsin
Merhaba canımm...biz ikinci uygulamamızda çip yöntemini istedik... Daha iyi olduğunu duyduk ama Bülent hoca bizim isteğimize bıraktı kesinlikle yapın demedi. Benim eşimde morfoloji sorunu vardı hem morfolojisi düşük hem de ileri hareketlisi düşüktü. Biz çip için fazladan 1000 tl verdik. Artık herseyi yapmışken bunu da yapalım dedik. İlkinde imsi ile 5. Güne 4 tane gelmişti 2'si 1. Kaliteydi bu denemede 6 tane geldi 5 tanesi donduruldu sonra genetikten 3 tanesi temiz döndü. Şimdi 3 tane Donmuş bebişimiz var.Çip yönteminde insan gözüyle 7000-8000 kat büyütmeden kendi kendine yapay kanallardan geçerek temiz ileri hızlısı olan spermleri ayıklayan bir işlem. Imsi ise 7000-8000 kat büyütülerek yapılıyor ve Acıbadem laboratuarları ile Bülent hocanın ekibi çok iyi bu konuda. Düzgün spermler muhakkak seçilmiştir ama biliyorsun embriyonun iyi olması sadece spermden değil yumurtanın da bir o kadar iyi olması gerekiyor.Mrb çip yöntemi niye istediniz acaba?
herkese uygulanabiliyor mu?
benim eşimde morfoloji çok düşük ve ileri hareket sorunu var
aklıma takıldı acaba bizede çip yöntemi uygulansaydı embriyolarım daha mı kaliteli olurdu ya
bizim IMSI yöntemiyle sperm seçildi
herkese böyle seçiyorlar bildiğim kadar
ooff off ama hepsi para çip yöntemi ne kadar pahalı mı acaba ne kadar ödediniz?
mrb biz ilk başladığımızda araştırmıştık ve hatta konyada eşimin bir yakını eczanede çalışıyor ona sorduk fiyatlar hemen hemen aynıydı.daha uygun olsa tanıdık vasıtasıyla spariş verecektik.
sonra hep hastahaneden aldık bizde artık uğraşmak istemedik.
ve tabiki zaman da olmuyor ilaç bulmaya istanbul şartlarında
ben bu kadar biliyorum
Daha uygununu bilen arkadaşlar varsa paylaşsınlar lütfen, valla bizde alırız ☺
çünkü tabi ilaçlar çok tutuyor bizim birde 2 defa yumurta toplama oldu.toplam ilaçlaR 6000 i buldu
daha diğerlerini hiç saymıyorum
battık inanın bu sene borç harç
İnşallah emeğimizi Rabbim zayi etmesin.
Allah hepimize yardım etsin
bu yollarda kimseleri boynu bükük bırakmasın,hiç kolay değil.
inş sizde bizde hepimiz pozitif alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?