- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.001
Ah canım benim ya çok üzüldümMaalesef bugünkü beta hcg 22 ye düştü
Bir sorun olduğu belliydi
Kimyasal gebelik
Yani tutunmuş bebişim ama gelişimini tamamlayamamış
Çok üzgünüm
Nasipte bunu görmekte varmış
Inan ismini hatırlayamadım üç harfli idi Fmc gibi bir şey bizde istanbulu bilmiyoruz bende yarın gidiyorum inşallah.Evet istanbuldayım nereyi onerdiler hsg için bana daha bişey demediler
Teşekkür ederim canımAh canım benim ya çok üzüldümaynısını yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum üzülme demekle olmuyor biliyorum ama hayırlısı boyleymis Rabbimin bir bildiği vardır bizim goremedigimiz inşallah tedaviye gerek kalmadan mucizen olur. bülent hoca ne diyor bu duruma görüstün mü?
Teşekkür ederim canımCanım geçmiş olsun..inşallah artar ama genelde artmıyor maalesefama bundan daha üzücü olanı da dr.unun tavrı..ne demek yani pozitif sonuç alsaydın durum aynı mı olacaktı, hiç sanmıyorum..negatif alınca hastası olmuyor musun enteresan !!
asıl böyle bir durumda hastasıyla daha yakından ilgilenmesi ve neden böyle olduğuna dair bir açıklama yapması gerekmez mi?
Teşekkür ederim canım
Aslında ben doktorumu çok seviyorum ve merkezimide
Bu güne kadar olumsuz bir şey yaşamadım
Ve bundan sonraki tedavimide bülent hocada düşünüyorum
Ancak bu konuda hatalı buldum bende
En azından kısada olsa ufak bir teselli konuşması yapılabilirdi
Ama transferden sonra danışman olan sevil hanımın da tavrının değişmesi bi garibime gitti açıkcası
Merkezimin ve dr umun başarı oranları çok yüksek
Benim böyle oldu diye kötüleyemem asla
Sonuçta bir sebebi vardır benim durumumunda
Ben sadece bir görüşme beklerdim
Zaten biz en kısa zamanda tekrar randevu alıp gidicez
Ama keşke kendileri bir görüşme planı yapsalardı şu durumumda daha şık olurdu
Ufak da olsa sitemimi dile getirmek hakkım diye düşünüyorum
Hepsi bu
Sitem etmekte haklısın canım Allahın takdiri olduğunu biliyoruz ancak sonuçta negatif tedavi merkezin de başarısızlığı oluyor ayrıca bu duruma dair en azından bir açıklama yapılması gerekirdi sonuçta bu işin uzmanı onlar ve illaki bir açıklaması olmalı ayrıca bülent hocayla tekrar randevu alınıp gidilmesi işin ticari boyutunun çok ön planda tutulduğunu gösteriyor çok üzüldüm böyle kaliteli bir merkezden böyle bir yaklaşım beklemezdim bence bir an önce bu yaklaşım değişmeli!!!Bende tedaviye başlamayı düşünüyorum ancak bu yaklaşım beni çok düşündürdü şu an.Teşekkür ederim canım
Senindemi aynı oldu
Peki değerlerin nasıldı
Acaba beta hcg tekrar artmaz mı
Bülent hocayla görüşmedim henüz
Bildiğim kadar görüştürmüyorlarmış
Bu çok ilginç geldi bana
Ancak tekrar randevu alıp muayene parası ödersen görüşebiliyormuşsun
Halbuki negatif tüp bebekten sonra en azından teselli için ücret almadan hasta psikolojisini düşünüp görüşülmesi gerek diye düşünüyorum
Ayrıca sevil hanımda nerdeyse azarlar bir ses tonuyla konuştu çok üzüldüm
Sonuçta az para dökmedik
Hadi sizinle işimiz bitti ne haliniz varsa görün der gibi...
Buda burdan sitem olsun kendilerine
Çok üzgünüm
Artık daha fazlada yorum yapmak istemiyorum ama sonuçta evet bu durumu dr umun bana açıklamasını beklerdimSitem etmekte haklısın canım Allahın takdiri olduğunu biliyoruz ancak sonuçta negatif tedavi merkezin de başarısızlığı oluyor ayrıca bu duruma dair en azından bir açıklama yapılması gerekirdi sonuçta bu işin uzmanı onlar ve illaki bir açıklaması olmalı ayrıca bülent hocayla tekrar randevu alınıp gidilmesi işin ticari boyutunun çok ön planda tutulduğunu gösteriyor çok üzüldüm böyle kaliteli bir merkezden böyle bir yaklaşım beklemezdim bence bir an önce bu yaklaşım değişmeli!!!Bende tedaviye başlamayı düşünüyorum ancak bu yaklaşım beni çok düşündürdü şu an.
Benimde 10.gün degerim 50 idi 12.gün 75 14.gün yine 75 idi canım dr.a sorduğumda sağlıklı ilerlemiyor ilaçları bırak düşük olacak dedi ilacı bıraktım 2 gün sonra düştü. Artma ihtimali çok zayıf malesef ancak değerler çok yüksek olsa artabilir diyeceğim çünkü bi yakinimin başına geldi fakat onun değerleri 900 civarindaydi Allah yardımcımız olsun
Sen istanbulda yaşamıyor musunInan ismini hatırlayamadım üç harfli idi Fmc gibi bir şey bizde istanbulu bilmiyoruz bende yarın gidiyorum inşallah.
Sen nerde yasiyodun yarın doktora mi gidiyosun istanbuldan mi gidiyosun anlamadım kusura bakma çok soru soruyosamInan ismini hatırlayamadım üç harfli idi Fmc gibi bir şey bizde istanbulu bilmiyoruz bende yarın gidiyorum inşallah.
Yok canım olur mu birbirimizle paylaşıyoruz sonuçta bizi bizden başka daha iyi anlayan yok malesef, k.marasta yaşıyorum sabah uçağıyla gittik akşam uçağıyla döndük yeni geldim eve ve çook yoruldum tedaviye başladım Allah sonunu hayırlı etsin inşallah echomar diye bir merkezde hsg cekilecekmis oranın görüntüleme sistemi iyiymiş bülent hoca başka yeri kabul etmiyormus acıbadem de de 1.750 tl yi buluyomus orada 450 tl civariymis maddi manevi uzun ve yorucu bir süreç beni bekliyor bakalım hayırlısı.Sen istanbulda yaşamıyor musun
Sen nerde yasiyodun yarın doktora mi gidiyosun istanbuldan mi gidiyosun anlamadım kusura bakma çok soru soruyosam
Tedavin hayirla sonuçlanır inşallah allah emekerimizi boşa çıkarmasın ben daha önceki hsg mi 120 ye falan yaptırmıştım 450 bile yine de fazla yani ama mecbur kalınca artık bi yerden sonra ne kadar giderse gitsin diyo insan bide şu iğneler olmasa bugün yeni bi tane daha verdi bana cetrotide onu yaptım hafif kızarma ve şişkinlik oldu aradım Sevil hanımı bişey olmaz dedi 3 tane birden de zor oluyo ya allahım sabır ver YarabbimYok canım olur mu birbirimizle paylaşıyoruz sonuçta bizi bizden başka daha iyi anlayan yok malesef, k.marasta yaşıyorum sabah uçağıyla gittik akşam uçağıyla döndük yeni geldim eve ve çook yoruldum tedaviye başladım Allah sonunu hayırlı etsin inşallah echomar diye bir merkezde hsg cekilecekmis oranın görüntüleme sistemi iyiymiş bülent hoca başka yeri kabul etmiyormus acıbadem de de 1.750 tl yi buluyomus orada 450 tl civariymis maddi manevi uzun ve yorucu bir süreç beni bekliyor bakalım hayırlısı.
Amin hepimizin inşallah arkadaşım Gonal-f kaç doz kullanıyorsun ben şimdilik 187.5 tek iğne kullanıyorum cetrotide daha oncekilerde kullanmıştım aynı belirtileri bende de yapıyor şişlik kızarıklık hafif yanma ama bir süre sonra geçiyor ilk tedavin miydi hatirlayamadım? 3 tane zor oluyordur Diğer ignenin ismi nedir?Te
Tedavin hayirla sonuçlanır inşallah allah emekerimizi boşa çıkarmasın ben daha önceki hsg mi 120 ye falan yaptırmıştım 450 bile yine de fazla yani ama mecbur kalınca artık bi yerden sonra ne kadar giderse gitsin diyo insan bide şu iğneler olmasa bugün yeni bi tane daha verdi bana cetrotide onu yaptım hafif kızarma ve şişkinlik oldu aradım Sevil hanımı bişey olmaz dedi 3 tane birden de zor oluyo ya allahım sabır ver Yarabbim
Merhaba,hayırlı olsun tedaviniz,transfer esnasında herhangi bir ilaç kullanılmıyor,siz idrara sıkışık halde gidiyorsunuz,sonra Bülent hoca geliyor ve 5dkta işleminizi bitiyor,gayet rahat bir işlem merak etmeyinmerhaba hanımlar;
bende Hazıran ayında tup bebek tedavısıne Bulent hocada basladım. Yumurta rezervım dusuktu benım.2ay ılaç kullandım
ve tek sag yumurtalıgım vardı. tek taraftan 7 yumurta toplandı 7de 5 oldun yumurtam olustu5de de 3 embrıyom olustu.kalıtesıne geldıgımızde 1ını ıyı dedıler 2sıde normalmıs nasıl oluyorsa bılmıyorum.Bulent hoca ıle 3defa gorusebılım bu surede. Hazıran ayında 3embrıyom donduruldu. Eylül ayında laporoskobı ıle sag tupumu aldıracagım sol tup kapalı sag tupde de hıdrosalpeks varmıs onu aldırcam baska hastanede. eylul 2sınde amelıyat olup , bulent hoca ıle transfer ıcın gorusecegım.en son bana dedıgı amelıyattan 2 ay sonra transferını yapabılırız dedı.
transfer ışlemınde ne yapılyıor bana yardımcı olurmusunuz ?Tekrardan ıgne olacakmıyım ılaçlar kullanılacak mı ?
kendımı transfere nasıl hazırlıyım. yazarken bıle heyecanlanıyorum :)
Ben daha önce iki aşılama iki tüp bebek yaptırdım hiç biri tutmadi öncekiler de gonal - f kullanmıştım ama bunda başka başka iğneler verdi biri fostimon biri de merional üçüncü de işte cetrotide ve bunlar gonal - f gibi kalem şeklinde de değil normal siringayla vuruyorum iğne ucunu değiştirip o yüzden çok zor oluyo bide çok yakiyo gonal-f e alismistim hiç hissetmiyodum yaparken ama işte bunlar öyle değilAmin hepimizin inşallah arkadaşım Gonal-f kaç doz kullanıyorsun ben şimdilik 187.5 tek iğne kullanıyorum cetrotide daha oncekilerde kullanmıştım aynı belirtileri bende de yapıyor şişlik kızarıklık hafif yanma ama bir süre sonra geçiyor ilk tedavin miydi hatirlayamadım? 3 tane zor oluyordur Diğer ignenin ismi nedir?
O şekilde iğne yapmak gerçekten de zor Allah yardımcın olsun bende 1 aşılama 3 tüpbebek yapıldı hepsinde Gonal-f kullandım senin iğneleri duymamistim. Diğer tedavileri bülent hoca mı yapmıştı? Inşallah bu sefer tutar.Ben daha önce iki aşılama iki tüp bebek yaptırdım hiç biri tutmadi öncekiler de gonal - f kullanmıştım ama bunda başka başka iğneler verdi biri fostimon biri de merional üçüncü de işte cetrotide ve bunlar gonal - f gibi kalem şeklinde de değil normal siringayla vuruyorum iğne ucunu değiştirip o yüzden çok zor oluyo bide çok yakiyo gonal-f e alismistim hiç hissetmiyodum yaparken ama işte bunlar öyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?