Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Merhaba tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır. Ameliyati bülent hoca mı önermisti size? Ilk tedavi mi? yumurta sayınız ve kalitesine göre 3.gün ya da 5.gün embriyosu transfer ediliyor sizin sayı az olduğu için 5.güne gitme hususunda risk alınmamıştır çünkü 3.gün sağlıklı olan embriyo 5.güne gitmeyebiliyor o zaman transfer edilecek embriyo dahi kalmıyor. Bu bizim tercihimizde bir durum değil embriyolog ve sanırım doktor karar veriyor.

Inşallah tutar diğer tedavileri alman hastanesinde yaptırmıştım bülent hocaya ilk defa geldim araştırdım hakkında hiç bi kötü yorum falan görmedim herkes çok iyi bahsediyodu bende bide burda şansımı deneyim dedim bakalım inşallah vesile olur da burda tutar bana neden gonal-f vermedi onu anlamadım cumartesi gittiğimde onu sorucam sen de ilk defa mi geldin yoksa oncekileri de bülent hoca mı yapmıştı

Inşallah canım benim de Bülent Hoca da ilk tedavim diğerleri kayseri acıbademde yapıldı 2.tüpbebek tuttu ancak değerler 2 ye katlanmadi sonra düşük oldu inşallah bu son olur da bu kadar tedavi iğne sonuçsuz kalmaz.

Canım teşekkür ederim
Senin anlattığın durumu belgin hanımla yaşadım hiç hoş olmayan ve yakışık almayan davranışları oldu maalesef ve sevil hanımla devam ettim
Sevil hanımdan da şimdiye kadar böyle bir muamele görmemiştim
Bilemiyorum belki ben böylesine bir üzüntü yaşıyorken daha hassas davranılmasını bekledim
Bülent hocayla görüşme talebim oldu
Ve tabiki görüşme planı yapıcaz zaten dediler çok sevindim
Demekki ben yanlış anlamışım
Yine benim hatam varsa düzeltiyorum
Olması gereken de yakışanda buydu zaten
Ben bülent hocamdan memnun olduğumu en başından beri dile getiriyorum zaten
Fakat bu süreç de beni çok yordu
İkinci tedavimede yine merkezimde devam edicem
Rabbim yardımcımız olsun[/QUOTE]

Neyse canım tatlıya bağlanmış sevindim
Işleri zor kolay demiyorum ama bunu bilerek devam edecekler ya da işlerini değiştirecekler yapacak bişi yok
Tekrar hoca ile gürşmeden olur mu zaten ben 5 denememi yaptırıorum hepsiyle görüştüm sonradan yani kime danışacacağız tabiki doktorumuza
zaten emin ol hocanın haberi bile olmamıştır yoksa hoca böyle birşey demez
Yoğun olduğu doğru hocanın ama zaten bizde her sorumuzda hocaya gitmiyoruz hemşirelerle görüşüyoruz

Dilerim bundan sonraki denemende güzel sonuçlar alırsın keseyi görmek için gidersin hocaya
Inşallah hepiniz için güzel olur sonuçlar çok zor yaşamayan anlayamıyor kim ne derse desin

tesekkur ederım canım. Evet Bulent Hoca onerdı. Bulent hocaya gelene kadar bır cok hastane gezdım hesp aynı seyı soyledı. Bulent hocanın tek farkı su oldu benım ıcın, herkes ılk once amelıyat sonra tup bebek ıcın tedavıye basla dedıler. Bulent Hoca narkoz yumurta rezervını dusurdugu ıcın kı benım yumurta rezervım dusukmus zaten ılk once yumurtalarını ışlem gormeden toplayalım dedı.Sonra sag tupde hıdrosalpenks oldugu ıcın bu sekılde tup bebek sonuc vermezmıs tuplerın rahımle baglantısının kesılıp alınması lazım dedı.ondan sonra transfer ıslemı yapabılırız dedıler.5yumurtadan 3 embrıyo olustu zaten tek sag tarafımdan aldılar onuda sol tarafım yok benım.3embrıyouda 1ını ıyı dedı embrıyologlar 2sı normal telas edılcek bırsey ypok hersey cok guzel dedıler suan dondurduk dedıler en son gorusmemızde :) tek dusuncem cozukurken bozulabılır mı ? nasıl olur hıc bılmıyorum. Rabbım hayırlısını versın bana cıftcıft ıkızlerım olsun ıstıyorum.dusundugumde bıle heyecanlanıyorum. eylulde amelıyatımı olup , 2016da transferımı yaptıracagım. ılk tup bebek denemem oluyor 1 dıs gebelık gecırmıstım ondan sonra oldu ne olduysa zaten :)

Çok geçmiş olsun canım Allah islerini rast getirsin inşallah sende bir sürü şey cekmissin inşallah çifter çifter ikizlerin olur da hepsini unutursun bende önceden ikiz çok zor derdim istemezdim başıma bu olaylar gelince sürekli ikizlerim olsun diye dua ediyorum evlat hasreti gerçekten çok zor bir şey inşallah hasretimiz diner.embriyolara genetik test cgh yapıldı mı? Benden de bu ay yumurta toplanacak dondurulacak kalitede olursa cgh yapılacak benim yumurtalarımın kalitesi dondurma için iyi değil sanırım 3 tedavide de dondurulamadi hepsini sil baştan yaşadım. Eğer genetiğe giderse diğer ay hsg ve histereskopi yapılacak bakalım hayırlısı olsun.

Histereskopi yaptiran arkadaşlar bir şey sormak istiyorum histereskopi yapılan ay mı transfer gerceklesiyor? Ya da ne kadar süre sonra transfer ediliyor. Bilgi verirseniz çok memnun olacağım.

Histereskopi yaptiran arkadaşlar bir şey sormak istiyorum histereskopi yapılan ay mı transfer gerceklesiyor? Ya da ne kadar süre sonra transfer ediliyor. Bilgi verirseniz çok memnun olacağım.
Merhaba,histeroskopiden 1 ay sonra transfer gerçekleşiyor yani benim öyle oldu,regl olmadan önce ilaç kullanıyorsunuz sonra da transfer oluyorsunuz

Merhaba,histeroskopiden 1 ay sonra transfer gerçekleşiyor yani benim öyle oldu,regl olmadan önce ilaç kullanıyorsunuz sonra da transfer oluyorsunuz
Çok teşekkür ederim cevap için, kafama takilan histereskopi de çizik atıyorlar ya o tutunmayi daha kolalastiriyormus o yüzden acaba aynı ay mı diye düşündüm çünkü benim gelecek ay hem hsg hem histereskopi aynı gün yapılacakmış rahime bir zararı olur mu diye cekincelerim oldu açıkçası ama Sevil Hanım bir şey olmaz dedi bakalım hayırlısı olsun. Hamilelik iyi gidiyordur inşallah sizi duyunca çok sevinmistim darısı bizlerin başına.

Merak etmeyin hiç birşey olmaz sonuçta Bülent Hoca çok deneyimli bir doktor,sizin için en iyisini yapacaktır..
Güzel dilekleriniz için teşekkürler sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyoruz..

Arkadaşlar nerdesiniz kimse yok bu topik çok ağır ilerliyor birbirimizle deneyimlerimizi paylaşalım lütfen :)

Ben Bulent bey sayesinde su an ikizlerime hamileyim. Oncelikle kendisi sonrasinda ekibi cok basarili ve cana yakin! İyi ki oraya gitmisim. Allah herkese bebek sahibi olmayi nasip etsin insallah sorusu olan herkese yardimci olmak isterim.

Ben Bulent bey sayesinde su an ikizlerime hamileyim. Oncelikle kendisi sonrasinda ekibi cok basarili ve cana yakin! İyi ki oraya gitmisim. Allah herkese bebek sahibi olmayi nasip etsin insallah sorusu olan herkese yardimci olmak isterim.

Gözünüz aydin, sağlikla kucaginiza alin inş..tüp bebek yapma sebebiniz neydi kac haftalik hamilesiniz?

Darısı basimiza inşallah
sağlıkla dünyaya gelip büyüsün ler insallah
masallah

Tebrik ederim ne güzel maşallah sağ sağlim kucağına alırsınızinşallah kaçıncı denemenizdi cgh histereskopi v.s. gibi işlemler yapıldı mı acaba? Darısı bizlere olsun inşallah.

Walla hı canım bencede
ben cgh sonucumu bekliyorum ödüm patliyo ınsallah iyi gelir sonuc
Inşallah iyi gelecek sonuç sen gönlünü ferah tut canım kaç tane embriyo gitmişti? histereskopi yapıldı mı sana? Histereskopi ile transfer arasında ne kadar süre oluyor? Bende iğne asamasindayim yum. Toplandiktan sonra hsg ve histereskopi yapılacak bakalım hayırlısı olsun.l güzel haberlerini bekliyorum.

Canim Günaydın uykular kaçıyor artık bugün ararlar mi ha yarın ararlar mi diye Hayırlısı bakalim 5 ve 6. Güne 1 er tanecik kaldı 2 tane yani gitti ondan da korkuyorum ben hsg yi çekildi m rahmimde perde varmış hoca farketti inşallah sonuç ıyu gelirse eylülde histereskopiyi yapıp sonrada transfer yapıcaz allah in verirse
seninde hayırlısı olsun tedavin güzel sonuçlansin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…