Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Günaydın canım çok sağol inşallah hepimizin yüzü gülsün hsg yi echomar da mı cektirdim? Beni oraya yönlendirdiler. istanbulu pek bilmiyoruz da nasıl bir yer çekilirken bir sıkıntı yaşadın mı?

Gunaydinlaaarr benim bugün yumurta toplama işlemi m var 11 30 da şimdi kalkıp gidicem dua edin nolur iyi geçsin çok ve kaliteli yumurta çıksın inşallah

Gunaydinlaaarr benim bugün yumurta toplama işlemi m var 11 30 da şimdi kalkıp gidicem dua edin nolur iyi geçsin çok ve kaliteli yumurta çıksın inşallah
Merhaba bol şans dilerim şimdiye cıkmıssınızdır nasıl geçti bilgi verdiler mi acaba? Igne dozu kac kullanmistiniz?inşallah çok güzel ve kaliteli embriyolar olurlar dualarım sizinle.

[QUOTE46, post: 42228496, member: 616162"]Günaydın canım çok sağol inşallah hepimizin yüzü gülsün hsg yi echomar da mı cektirdim? Beni oraya yönlendirdiler. istanbulu pek bilmiyoruz da nasıl bir yer çekilirken bir sıkıntı yaşadın mı?[/QUOTE]

Evet canim ekomar da cekildim bayiltmadan cekiolar ama öyle dayanılmaz bi ağrı diil

Merhaba bol şans dilerim şimdiye cıkmıssınızdır nasıl geçti bilgi verdiler mi acaba? Igne dozu kac kullanmistiniz?inşallah çok güzel ve kaliteli embriyolar olurlar dualarım sizinle.
Çok teşekkür ederim 7 tane yumurtam toplanmış yarın arayıp kaç tane dollendigini haber verecekler 300 ünite kullandım inşallah çok çürük çıkmaz bu ay dinlen bi daha ki ay adet olunca gel dediler benim havuz sistemi olduğu için biriktircez işte öyle ama bülent hoca girmedi işleme başka bi bayan Dr varmış ayşe hanim galiba o yaptı yani hep hemşireler bilgi veriyo ben acikcasi biraz üzüldüm hocayı şimdiye kadar iki ya da üç kere görmüsum hiç hasta Dr ilişkisi yok yani sizde de öyle mi çok yoğunmus hoca sonuçta bizde hastayiz bizede zaman ayirmasi lazım yani o kadar para döküyoruz haksizmiyim acaba

Çok geçmiş olsun inşallah hepsi döllenir sağlıklı embriyo olurlar. Bana işlemleri Bülent hoca yapıyor ancak takipleri diğer dr. Arkadaşlar yapıyor demislerdi eğer yum.toplamaya bülent hoca girmiyorsa bu kötü bir şey çünkü bende dahil herkes Bülent hoca için merkezi tercih ediyor. Ben sehirdisinda olduğum için yumurta takiplerimi memleketteki doktor yapıyor ve yanımızda bülent hocayı arayip dozlarimizi söyledi tedavi sürecinde bende o yüzden ilk defa ilk görüşmede bülent hocayla görüşme imkanı bulabildim dusuncelerinde çok haklısın bu tedavi sürecinde insan doktoruyla muhattap olmak istiyor canım biz km.lerce yoldan bülent hoca için gidiyoruz sonuçta inşallah transferini hoca yapar benim de muhtemelen hafta sonu yum.toplanır ayrıntıları paylaşırım inşallah.

Cok haklisiniz, Bülent hocayi sadece ilk görusmede gördum ben sonrasinda sevil hanimla hep irtibattaydik ilac dozlarini bildirdi doktoruma..yumurta toplama asamasini da Ayse hanim yapti..yerlestirme sürecide 5dk bsy süruyomus ondan sonrasinda yine göremiycez..Tabi yerlestirmeyi bülent hoca yaparsa..ins olumlu sonuçlar aliriz...

Sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır kaç tane yumurta toplandı sizden? Direk transfer mi yapılacak yoksa cgh yapılacak mı? yum.toplama işlemini Bülent hocanın yapmaması moral bozucu bir durum ilk olarak Bülent hoca ile görüşüyoruz ve Bülent hocaya güvenerek tedaviye başlıyoruz bu hassas süreçte tanimadigimiz bir dr.un yapması can sıkıcı :/

Inşallah sizin ne zaman transferiniz yumurta sayınız iyi mi benim 7 taneydi 6 olgun yumurta varmış 5i dollenmis az önce arayıp söylediler yarın tekrar aricaklarmis 3 güne çok mu kayıp oluyo acaba ya Aklım hep orada

Inşallah çok güzel geçer güzel yumurtalar toplanır canım işlemi bülent hoca yapsada sonradan yanına gelip bilgi vereceğini zannetmiyorum yine kızların biri verir bilgiyi ben işlemden çıktım Belgin hanımın odasına gittim o yoktu zaten yanında başka bi sarışın kız var ya o vardı ismini bilmiyorum onun ya bişey soruyorum size telefonla bilgi verilmişti bu konu hakkında diyo beni kimse aramadi kimse bilgi vermedi diyorum yok aranmissinizdir diyo ya sinir oldum ondan sonra bi tane kısa boylu bi Dr var yumurta takibimi yapmıştı bi keresinde onun da adını bilmiyorum o geldi de anlattı sağolsun böyle böyle diye yoksa hiç bişey bilmiyorum Dr da göremiyoruz ki soralım kafamız rahatlasin

Tesekkurler hepimizin hakkinda hayirlisi olsun ins..Benim 22tane yumurtam toplandi 15 tanesi mikro chip yöntemiyle işleme alindi 10tanesi döllendi 5.gune 5tane yumurtam kaldi ve dondurdular...E2 degerim yüksek ciktigindan 1ay ara verildi..şuan cyclo-progynova kullaniyorum 23agustosda lucrin die bi igne vurmam istendi..adetin 2.günü e2 ve progesteron tahlil sonucumu ve muayene sonucunu bildircem..sonrasinda ne olucak bende bilmiyorum

Transfer tarihim belli deil..5tane 5.gune kalan yumurtami dondurdular..sizde caninizi sıkmayin Rabbim herseyi görüyo biliyo hakkimzda hayirlisini nasip etsin ins.Sağlikli gebelik sürecimiz ve yuvamiza neşe katcak hayirli evlatlarimiz olur ins..

Inşallah çok sağol canım, bilgi verilse sormazsin sonuçta neyin diretmesiyse, sonuçta hukuki olarak da hastayı aydınlatma görevleri var bir zahmet bilgi versinler yani neyse inşallah olumlu olur da bu yaşadığımız sıkıntıların hepsini unuturuz.

Çok şükür 5 tane 5.güne kalmış canım çok iyi bir sayı 2 tane transfer ederler sanırım en azından dondurulmuş kalacak inşallah benimde opu günü yarın belli olacak bilgi için teşekkürler gelismeleri paylasalım :)

Canım bir şey sormak istiyorum iğneleri kullanirken senden de E2 tahlili sürekli istendimi? Ben son 3 gündür her gün kan tahlili veriyorum daha önceki tedavilerimde adetin 2 ya da 3.gün tahlil veriyordum başka da vermiyordum da merak ettim.

Benim her muayene öncesi e2tahlilime bakildi..3defa yalniz muayene olup istanbula geldim☺cok sükür yumurtaliklarim erken cevap verdi tedaviye..

Hakkinizda hayirlisi olsun ins..ins hepimiz hamis olarak yazisiriz burada..

Benim her muayene öncesi e2tahlilime bakildi..3defa yalniz muayene olup istanbula geldim☺cok sükür yumurtaliklarim erken cevap verdi tedaviye..
Benim yarın 5.muayene olacak ve her gün e2 veriyorum demekki her muayenede hepimizden istiyorlarmis.
Inşallah burada güzel haberlerimizi paylaşırız arkadaşım Rabbim bu cuma gecesinin yüzü suyu hurmetine bizlere o günleri görmeyi nasip etsin.

Evet benimde her muayene de tahlil yapılıyordu daha önceki yerde bende bu kadar sık kan vermemistim burda böyle demek ki zaten ne için verdiğimi de bilmiyorum ki tahlil diyolar E2 mis fsh mis progesteron Muş hiç bişey demiyo lar sonuçlar hakkında da bilgi vermiyorlar ben anlamadım ama bi sonrakinde hepsini sorucam ve cevap alcam bu böyle olmaz bu arada 1 gün 5 tane yumurtam dollenmis yarın bi daha aricaklar bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…