- 11 Nisan 2015
- 151
- 70
- 48
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.361
Bende kesinlikle tavsiye ediyorum,şuan keşke daha önce gitseymişiz diyorum.. daha kalplerini duymadık ama iki tane keseyi gördük :) Allah herkesin yüzünü güldürsün..
Transferden 12 gun sonra merkezi arayip beta hcg degerimi soyledim ve onlarda iki hafta sonra ilk ultrason muaynesine gitmemi soylediler. Bnde sabrettim, dun 5+6ken gittim ve keseleri gorduk cok sukur. Bundan sonra haftalik gidicekmisiz, belki haftaya duyariz kalp atislatiniAyy masallah kalp seslerini duymakda nasip olur ins..transferden kac gun sonra keseleri gòrdunüz bende bekliyorum kalp ve keseler icin
Kusura bakmayin yeni farkettim, sizinde degerlerinoz yuksek o zmn sizinde ikiz gibi gorunuyor. Hayirlisi olsun insallah hersey guzel gecerAyy masallah kalp seslerini duymakda nasip olur ins..transferden kac gun sonra keseleri gòrdunüz bende bekliyorum kalp ve keseler icin
Transferden 12 gun sonra merkezi arayip beta hcg degerimi soyledim ve onlarda iki hafta sonra ilk ultrason muaynesine gitmemi soylediler. Bnde sabrettim, dun 5+6ken gittim ve keseleri gorduk cok sukur. Bundan sonra haftalik gidicekmisiz, belki haftaya duyariz kalp atislatini
Hicbir fark yok son adet tarihinden itibaren kac gunluksen o kadar. Normal gebelikte ki gibi cunku dr da bana aynisini soyledi dun.Bana da 2hafta sonrasinda gidin dendi ama ben ikisini bir yasamak istiyorum kese icin sonra kalp..artik ikiz tek sonuna kdr bizimle olsunlarda..Tüp bebekde gebelik haftasi nasil hesaplaniyo??
Hicbir fark yok son adet tarihinden itibaren kac gunluksen o kadar. Normal gebelikte ki gibi cunku dr da bana aynisini soyledi dun.
Rica ederim hayırlısı olsun tekrar, keseleri şimdi görebilirsin kalbinide 7-8. HaftadaCevapladigin icin tesekkurler cnm ozmn 5+3 günlük
Canım senin değerlerin kaç çıkmıştı? Ikiz sanırım :)Rica ederim hayırlısı olsun tekrar, keseleri şimdi görebilirsin kalbinide 7-8. Haftada
transferin 9.günü 265----12.günü 995----14.günü 2215 ve 5+6 günlükken ultrason muaynesinde de iki kese gördük. :)Canım senin değerlerin kaç çıkmıştı? Ikiz sanırım :)
Maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun bende ikiz çoook istiyorum :)transferin 9.günü 265----12.günü 995----14.günü 2215 ve 5+6 günlükken ultrason muaynesinde de iki kese gördük. :)
Allah gönlüne göre versin canim, Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar kismet etsinMaşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun bende ikiz çoook istiyorum :)
Hayırlı olsun tedavin inşallah kaliteli embriyolar olurlar sonra da annelerinin kucağına konarlar :)Merhaba arkadaşlar,
Bende dün iğnelere başladım. Solda 2 folükül sağdada 1 folükül gözüktü.. Cumartesi kontrolüm var.. İnşallah sağlıklı kaliteli embriyolarım olur
Hayırlı olsun tedavin inşallah kaliteli embriyolar olurlar sonra da annelerinin kucağına konarlar :)
Canım 8. Güb için iyi bir değer hayırlı olsun sağlıkşa kavuş inşallhh.. Darısı bizlereKızlar merhabalar dün transferimin 8. GünüYDÜ dayanamadım idrar testi yaptım pozitif çıktı bugün de kan testi yaptım 330 degerim sevinmek için erken belki çünkü 12. Günüme daha var ama sizlerle paylaşmak istedim :))) allah hepimizin kucağını bebislerle doldusun inşallah isteyen herkese Çifter Çifter nasip etsin
Çok sevindim canım darısı bizlere inşallahKızlar merhabalar dün transferimin 8. GünüYDÜ dayanamadım idrar testi yaptım pozitif çıktı bugün de kan testi yaptım 330 degerim sevinmek için erken belki çünkü 12. Günüme daha var ama sizlerle paylaşmak istedim :))) allah hepimizin kucağını bebislerle doldusun inşallah isteyen herkese Çifter Çifter nasip etsin
Kızlar merhabalar dün transferimin 8. GünüYDÜ dayanamadım idrar testi yaptım pozitif çıktı bugün de kan testi yaptım 330 degerim sevinmek için erken belki çünkü 12. Günüme daha var ama sizlerle paylaşmak istedim :))) allah hepimizin kucağını bebislerle doldusun inşallah isteyen herkese Çifter Çifter nasip etsin
9. Gün degerim inşallah düşmez bakalım darısı sana ve tum isteyenlere inşallah :)Canım 8. Güb için iyi bir değer hayırlı olsun sağlıkşa kavuş inşallhh.. Darısı bizlere
İnşallah canim burdan hepimiz güzel haberler verelim inşallahAyy ne güzel hadi hayırlısı inşallah. Darısı keseye kalp atışlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?