Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Bende kesinlikle tavsiye ediyorum,şuan keşke daha önce gitseymişiz diyorum.. daha kalplerini duymadık ama iki tane keseyi gördük :) Allah herkesin yüzünü güldürsün..

Ayy masallah kalp seslerini duymakda nasip olur ins..transferden kac gun sonra keseleri gòrdunüz bende bekliyorum kalp ve keseler icin

Ayy masallah kalp seslerini duymakda nasip olur ins..transferden kac gun sonra keseleri gòrdunüz bende bekliyorum kalp ve keseler icin
Transferden 12 gun sonra merkezi arayip beta hcg degerimi soyledim ve onlarda iki hafta sonra ilk ultrason muaynesine gitmemi soylediler. Bnde sabrettim, dun 5+6ken gittim ve keseleri gorduk cok sukur. Bundan sonra haftalik gidicekmisiz, belki haftaya duyariz kalp atislatini

Kusura bakmayin yeni farkettim, sizinde degerlerinoz yuksek o zmn sizinde ikiz gibi gorunuyor. Hayirlisi olsun insallah hersey guzel gecer

Bana da 2hafta sonrasinda gidin dendi ama ben ikisini bir yasamak istiyorum kese icin sonra kalp..artik ikiz tek sonuna kdr bizimle olsunlarda..Tüp bebekde gebelik haftasi nasil hesaplaniyo??

Bana da 2hafta sonrasinda gidin dendi ama ben ikisini bir yasamak istiyorum kese icin sonra kalp..artik ikiz tek sonuna kdr bizimle olsunlarda..Tüp bebekde gebelik haftasi nasil hesaplaniyo??
Hicbir fark yok son adet tarihinden itibaren kac gunluksen o kadar. Normal gebelikte ki gibi cunku dr da bana aynisini soyledi dun.

Merhaba arkadaşlar,

Bende dün iğnelere başladım. Solda 2 folükül sağdada 1 folükül gözüktü.. Cumartesi kontrolüm var.. İnşallah sağlıklı kaliteli embriyolarım olur

Merhaba arkadaşlar,

Bende dün iğnelere başladım. Solda 2 folükül sağdada 1 folükül gözüktü.. Cumartesi kontrolüm var.. İnşallah sağlıklı kaliteli embriyolarım olur
Hayırlı olsun tedavin inşallah kaliteli embriyolar olurlar sonra da annelerinin kucağına konarlar :)

Kızlar merhabalar dün transferimin 8. GünüYDÜ dayanamadım idrar testi yaptım pozitif çıktı bugün de kan testi yaptım 330 degerim sevinmek için erken belki çünkü 12. Günüme daha var ama sizlerle paylaşmak istedim :))) allah hepimizin kucağını bebislerle doldusun inşallah isteyen herkese Çifter Çifter nasip etsin

Canım 8. Güb için iyi bir değer hayırlı olsun sağlıkşa kavuş inşallhh.. Darısı bizlere

Çok sevindim canım darısı bizlere inşallah

Ayy ne güzel hadi hayırlısı inşallah. Darısı keseye kalp atışlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…