Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

kızlar uzun uzun hepinizi tek tek okudum. ben de Bülent beyde yapmaya karar verdim ancak kafamda bazı sorular var. daha doğrusu ilk tüp bebeğimde bahsedilmeyen şeyler. pgt nedir? her yumurta basına pgt için ne kadar ödeniyor? mikro chip nasıl bişi tedavi farkı farklı mı? hsg anestezili mi 450 tl? bana her seyi anlatır mısınız? morfoloji sorunu benimkisi de sanırım bir sürü eksik şeye bir sürü para vermişim.

herkeze slm arkadaşlar.hamile arkadaşlara sağlıklı doğumlar ,bizlerede sağlıklı hayırlı bebeğimize hamile kalmayı allah nasip etsin.hayırlısıyla bende ege de yeni bir tedaviye başlıyacağım,micro çip olucak,dualarınızı eksik etmeyin ..

Ayy ne güzel maşallah canım hayırlı olsun degerin katbe kat katlansin darısı da bizlere olsun inşallah

Canim sorularinin hepsini yanitlayamam ama bi iki cumle yazayim bize bastan sebepsiz infertilite dendi sonrada morfoloji dediler. Morfolojik dendiginin ikinci gunu Bulent hocaya gittik, mikrochip kullanalim dedi, spermlerin iyi kalitede olanlarinin secilebilmesi icin orumcek agina benzeyen bi cihaza konulup ayristirilmasi ve 1000 tl fazla odedik bunun icin. Diger sorduklarini bilmiyorum. Cok sukur ikizlere hamileyim suan, tdavi suremizde cok kisa surdu 25 gunde sonuc aldik Bulent hocaya bence guven ne isterse yaptir Allah yardimciniz olsun

canım çok teşekkürler:) bu verdiğin cvp bile benim için çok şey demek. çünkü karar aşamasındaydım çok rahatlattın beni. ilk denemenizmiydi peki?amin Allah sana da evlatlarını bağışlasın.

Amin daha yolun basindayiz ama cok sukur simdilik hersey yolunda, evet ilk tup bebek deneyimimiz daha once 3 kez asilama oldum. 2, yil boyunca surekli tedavideydim hep negatif oldu sonuc. Ama artik cok sukur yuzumuz guldu

M marbling. Slm cnm nsl gidiyo gebelik bsy sorcam sana sende de ilaclar siskinlik ve kilo yapti mi?mide bulantilarin basladi mi?
Mrhb cnm, cok sukur iyiz bgn kont vardi, dr hersey iyi dedi, 2 ay bitti bebeklerde 1,8 cm olmuslar cok bulantm var ama istifra edemiyorum. Ilaclar da siskinlik yapti ama 2 aydr kullaniyodum bn tedavi basindan beri kilo almamistm, beta hcg ciktiktan sonra 2 kilo aldim bi ayda. Cok yiyemiyorm aslinda ama siskinlik yemek bebekler artk almaya basladim sen ne durumdasin nadil gidiyor kontrole gittinz mi??

17 ekimde ilk usg icin gittik keseleri gorduk ama kalp atisi icin erkendi biri 5 haftalik digeri 5+3dü..adet tarihime gore 6+2di bugun 7+1olduk..bulantilarim simdilik yok ama siskinlik ve tartinin kilo aldigimi göstermesi can sıkıcı 1kg kadar aldigimi gosteriyo..onun disinda hersey yolunda ptesi kalp atisi icin gitcem..ilaclari icerken cok zorlaniyorum özellikle estrofem..sen hangi ilaclari kullaniyosun ne zmn birakman sòylendi

Bnim estrofrm günde iki ad.e düşürdü 7. Haftada. Progestan 100ml vuruluyodum kalçadan bi tane onu kaldıralım yerine profestan 200mg günde iki kez vajinal kullan dedi.Hibor aynı 1 tane göbekten devam, folik asit, coraspin, demir hapı, bunlarada devam. 12. Haftaya kdr böyle devam dedi. Bizm hoca normal gebelk gibi hep son adet tarihimden itibaren söylüyo kaç günlk olduklarını. Bn çok ilaç içtim gebelik için bu ilaçlar bna sıkıntı yapmıyo artık bulantım çok ama o da ilaçlardan değil diye düşünüyorum. İnşallah sonu güzel olsun, içiyoruz bakalım. Sn hangi ilaçları kullanıyorsun ve pazartesi için şans diliyorum. Kalplerinin attığını görünce çoooook etkileniyorsun

@marbling.Bide seninde ultrasyonla sat tarihi arasinda fark varmiydi?
Onunla ilgili dr bşy demedi ama mesela bgn ultrason görüntüsünün üst sol köşesinde sat 7+6, sağ alt köşesinde ga 8+3 yazıyor. Bn bunu arkadaşmla konuştm ona çok takılma bazen fark 10 güneçıkıyo bi dahakinde düşüyo eşitleniyo dedi ama hocaya bişy sormadım. O sat a bakıyo çünkü o ga yazan o anki ultrason ölçümünde hesaplanan gelişimle ilgiliymiş.

Cnm benim estrofem gunde 3 defa,coraspirin,folik asit,hibor,crinone jel 2defa,bide pruloton depot 3gunde bir..Ayrintili kan tahlillerime bakilmadi daha..miniklerimle ptesi buluscaz insAllah kalpleri atiyodur benimlelerdir..sorularimi cevapladigin icin cok saol cnm..rahat saglikli gebelik gecirelim ins

Ca
Canım istanbula geldik hastaneden ne arayan var ne soran gündüz sevil hanımı aradım mesaj attım ama hiç cevap yok neslihan hanimı aradım önce o da cvp vermedi sonradan döndü yarın transfer listesinde isminiz görülmüyor demesin mi sevil hanima mesaj atın dedi. memleketteki doktorum sağolsun aradı merkezden biriyle görüşmüş onlar da hocaya ulasamamis not almış yarın sabah 08.30 da arayacaklarmis. Nasıl bir ilgisizlik bu anlamadım. Biz tum isimizi gucumuzu ayarladik geldik boyle bir seyle karsilastik,sinir olduk eşimle bakalım yarın ne olacak.

Merhaba.Bende haftaya geliyorum.İstanbul dışındayım.İlk görüşme olacak.4.deneme olacak. sürec hakkında bilgi verebilirmisin?senin son durum nedir?Hata yapılması hoş olmamış.

Merhaba.Bende haftaya geliyorum.İstanbul dışındayım.İlk görüşme olacak.4.deneme olacak. sürec hakkında bilgi verebilirmisin?senin son durum nedir?Hata yapılması hoş olmamış.
Merhaba hayırlı olsun tedavin canım, ben ilk görüşmede bülent hocayla görüştüm sonrasında memleketteki doktorum takip etti bülent hocayı bilgilendirdi. sonrasinda yumurta toplama için İstanbul'a geçtim Ayşe hanım diye başka bir doktor yaptı işlemi sonrasında embriyo genetiğe gönderdik 2 tane sağlam geldi donduruldu. Bir sonraki ay hsg ve histereskopi yapıldı bir sonraki ay ise transfer için tedaviye başladım şimdi transfer aşamasına geldim ancak yukaridaki gibi bir durumla karşılaştım bakalım yarın ne olacak 3.5 aydır tedavideyim çok şükür büyük bir sorun yok ancak bakalım sonuç ne olacak. benim de 4.tedavim ancak Bülent hoca da ilk tedavim. Insallah sen böyle durumlarla karsilasmazsin.

Teşekkürler canım cevabın için.İlk görüşmede testler mi isteniyor?Görüşmeden sonra testlere mi yönlendiriliyoruz hemen sonrasında.Testler ne kadar tutuyor?
Sorularım oluyor kusura bakma merak ediyorumda.

İnş. yarın hayırlısıyla mucizeni alır ve sağlıcakla dünyaya getirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…