- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.321
Merhabalar benim de opum oldu 26 yumurta toplandı bakalım kaçı 5. Güne gelebilecek dondurmadan transferini yapalım dedi bulent hoca hepimizin hakkında hayırlısı
Bugun dondurulmus embriyo transfer sonrasi 11.günum kan tahlili yaptirdim degerim 882 cikti..Rabbim hayirlisiyla tamamlasin ins ve evlat hasreti ceken herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..
Merhabalar öncelikle tedavi gören herkese Allah yardım etsin. Benim de tutmuştu ancak 6-7 haftalıkken kalbi durdu. Yaklaşık 15 saatlik bir yoldan sonra İstanbula gittik fakat neden bebeğin kalbinin durduğunun cevabını alamadık. Sonra 15 saat geri dönüş. Dondurulmuşlarla devam edeceğiz. Bülent hoca gerçekten başarılı yoğun olduğu için bazı sorular yanıtsız kalabiliyor. İnşallah bu defa herşey iyi olur. Bülent hoca ve ekibine güveniyorum. İyi akşamlar
ayy canım çok sevindim senin adına. ilk defa yaptırdığını biliyorum fakat dondurulmuşlarla mi denedi yoksa hemen mi transferin yapıldı. çalışmıyordun sanırım evde olman ve yatarak gecirmen iyi olmuş bende bu süreçte rapor alicam. iki embriyo konuldu herhalde değerin çok yüksek allah tamamına erdirsin insallahhhBugun dondurulmus embriyo transfer sonrasi 11.günum kan tahlili yaptirdim degerim 882 cikti..Rabbim hayirlisiyla tamamlasin ins ve evlat hasreti ceken herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..
Maşallahh Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahh çok sevindim canımBugun dondurulmus embriyo transfer sonrasi 11.günum kan tahlili yaptirdim degerim 882 cikti..Rabbim hayirlisiyla tamamlasin ins ve evlat hasreti ceken herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..
ayy canım çok sevindim senin adına. ilk defa yaptırdığını biliyorum fakat dondurulmuşlarla mi denedi yoksa hemen mi transferin yapıldı. çalışmıyordun sanırım evde olman ve yatarak gecirmen iyi olmuş bende bu süreçte rapor alicam. iki embriyo konuldu herhalde değerin çok yüksek allah tamamına erdirsin insallahhh
Maşallahh Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahh çok sevindim canım
herşey olumlu olsunda önce yada sonra zaman hiç önemli değil. allah hayirlisini versin inşallah. bundan sonra doktor secimide çok önemli güvendiğin yada adını duyduğun doktor vardır mutlaka. Bundan sonraki dönemde doktora güven onemli. Pozitif sonucu duyunca içim kıpır kıpır oldu Bülent hocaya olan guvenim bi kez daha arttiSaol cnm Allah razi olsun ins kucagima aldigim gunlerde nasip olur..Evet ilk denemem dondurulmus blastokist embriyosu transfer edildi..tedavi surecinde pko lu oldugum icin e2 degerim yüksek cikdi 2.adet surecimde 2tane embriyo yerlestirildi...ptesi testi tekrarliycam ins katlanmistir..full dr arayisindayim Ankaradayim
herşey olumlu olsunda önce yada sonra zaman hiç önemli değil. allah hayirlisini versin inşallah. bundan sonra doktor secimide çok önemli güvendiğin yada adını duyduğun doktor vardır mutlaka. Bundan sonraki dönemde doktora güven onemli. Pozitif sonucu duyunca içim kıpır kıpır oldu Bülent hocaya olan guvenim bi kez daha artti
Maşallahhhh maşallahhhh Rabbim sağlıkla kavuştursunnn .. Darısı bizlere inşallahhh benimde 14 Ekim de histereskopim var13.gün beta hcg degerim 1808
Ayy çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın13.gün beta hcg degerim 1808
Ayy çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Ayy maşallah canım çok sevindim darısı keseye, kalp atışlarına..13.gün beta hcg degerim 1808
Hayırlısı inşallah canim hepimiz için. Senin trasferin ne zaman olucak dondurucak misin embriyolariAy ne guzeel süper hadi hayırlısı olsun ben de bugün opu daydım. Hepimize hayırlı olur inşallah
Ayy maşallah canım çok sevindim darısı keseye, kalp atışlarına..
bebiş(ler) sımsıkı tutunmuş annecigine :) bizler için de dua et lütfen arkadaşım.
Ay canım benim Allah razı olsun inşallah bende vereceğim güsel haberler inanıyorum buna :) transfer tarihi belli olunca yazarım hemen inşallah.Saol cnm seni tanimasamda msjlarla destegin cok oldu..insAllah senden de mutlu haberleri alicaz..Senin ne zmn olacak..dualarim seninle
Hayırlısı inşallah canim hepimiz için. Senin trasferin ne zaman olucak dondurucak misin embriyolari
Hayirlisiyla kaliteli kaliteli 5. Güne gelir embriyolarin inşallah 1,5 ay da hemencecik gelir zaten ay dediğin hemen geliyo ne de olsa yavruslarin beklicek seni azıcık :)) benim de bugun trasferim oldu dinleniyorum evde kabak çekirdeği yemekten midem bulandı artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?