Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

çok teşekkür ederim canım inşallah tutunurlar bakalım test gününe kadar nasıl sabredicem bilmiyorum

Düsunme hic cnm bsyleri de arastirma seni mesgul edecek el õnu bsylerle ilgilen ben mesela yetiskinler icin boyama kitabi aldim boyadim,bulmaca cozdum,kuran okudum tesbihatla vakit gecti☺nőtrdüm Rabbim hersey senden kabulumdur dedim hala öyleyim öyle kalcam ins..Allah yardimcin olsun..

Transferin hayırlı bebişli olsun canım :) hadi senden de güsel haberler bekliyorum ilk tedavin miydi?

Doğru soyluyosun nötr olmaya çalisiyorum raporuylum ise de gitmicem bol bol dinleniyorum biz elimizden geleni yapıyoruz. Sonuçta veren Allah ol der oluverir hayırlı zamanda hayırlı evlatlarimiz olsun insallah

Merhabalar benim de opum oldu 26 yumurta toplandı bakalım kaçı 5. Güne gelebilecek dondurmadan transferini yapalım dedi bulent hoca hepimizin hakkında hayırlısı inşallah en kisa zamanda guzel sonuçlar aliriz

slm Allah yardımcın olsun, bende tüp bebekle hamile kaldım 28 yumurta almışlardı, 10 embriyom 5.güne ulaştı benim ama ohss olduğum için donduruldu ve 5 ay sonra yani 2 eylülde transferim yapıldı çok şükür ki tuttu, doğru adrestesin, inşallah isteyen herkese nasip olur

Ayyyy ne kadar güzel emeklerinin karşılığını almissin hayirlisiyla dünyaya getirirsin yavrunu inşallah benim de 8 tanesi 5. Güne geldi 6 tanesi donduruldu ohss olmadı bende beklemeden transferi yaptılar inşallah ben de burdan tuttuğunun hbri ni verebilirim sizlere :))

Ayy maşallah canım ya çok mutlu oluyorum böyle haberler duydukca hayırlı olsun. Darısı bizlere olsun. Bende bugün transfer için tedaviye başladım sanırım 20 gün sonra buz bebeklerime kavusurum inşallah :) Vuslat23

Cnm hayirli olsun tedavin ins 1ay sonra senden de olumlu haberleri duycaz

buz bebek diye umutsuzluk yapma, rahim dinlenmiş olduğu için tutunma şansı daha yüksek oluyormuş, daha önce 2 defa aşılama yapıldı hep çok heyecanlı bi şekilde sonuç bekledim negatifti, tüp bebek transferinden sonra içimde inanılmaz bi rahatlık vardı çok şükürki rabbim dualarıma olumlu cevap verdi, darısı sizlerin başına inşallah, hep dua ediyorum, gönülden isteyeni geri çevirme Allah ım diye, umarım kabul eder, Allah yar ve yardımcınız olsun

Çok sağol canım inşallah bizde kavusuruz Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Sende sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Hadi hayırlısı olsun inşallah mutlu haberleri bekliyoruz senden de.

Benimkilerin 7 si genetiğe gitti dün. 2 si direkt dondurulmuş 4 ünün gelişimi kötüydü daha haber çıkmadigina göre kaybettik onları. Hayirlisi bakalım zaman hem çabuk geçiyor hem zor hayırlısıyla güzel haberler alalim da beklemek sorun değil

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…