- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.341
çok teşekkür ederim canım inşallah tutunurlar bakalım test gününe kadar nasıl sabredicem bilmiyorumTransferin hayirli olsun cnm..ins bebisler seninle olurlar..
çok teşekkür ederim canım inşallah tutunurlar bakalım test gününe kadar nasıl sabredicem bilmiyorum
Transferin hayırlı bebişli olsun canım :) hadi senden de güsel haberler bekliyorum ilk tedavin miydi?Hayirlisiyla kaliteli kaliteli 5. Güne gelir embriyolarin inşallah 1,5 ay da hemencecik gelir zaten ay dediğin hemen geliyo ne de olsa yavruslarin beklicek seni azıcık :)) benim de bugun trasferim oldu dinleniyorum evde kabak çekirdeği yemekten midem bulandı artık:))
Doğru soyluyosun nötr olmaya çalisiyorum raporuylum ise de gitmicem bol bol dinleniyorum biz elimizden geleni yapıyoruz. Sonuçta veren Allah ol der oluverir hayırlı zamanda hayırlı evlatlarimiz olsun insallahDüsunme hic cnm bsyleri de arastirma seni mesgul edecek el õnu bsylerle ilgilen ben mesela yetiskinler icin boyama kitabi aldim boyadim,bulmaca cozdum,kuran okudum tesbihatla vakit gecti☺nőtrdüm Rabbim hersey senden kabulumdur dedim hala öyleyim öyle kalcam ins..Allah yardimcin olsun..
Evet canim ilk tedavin Allah Hayırlısı ni versin inşallah hepimiz güzel haberler veririz burdan :)Transferin hayırlı bebişli olsun canım :) hadi senden de güsel haberler bekliyorum ilk tedavin miydi?
Merhabalar benim de opum oldu 26 yumurta toplandı bakalım kaçı 5. Güne gelebilecek dondurmadan transferini yapalım dedi bulent hoca hepimizin hakkında hayırlısı inşallah en kisa zamanda guzel sonuçlar aliriz
Ayy maşallah canım ya çok mutlu oluyorum böyle haberler duydukca hayırlı olsun. Darısı bizlere olsun. Bende bugün transfer için tedaviye başladım sanırım 20 gün sonra buz bebeklerime kavusurum inşallah :)slm Allah yardımcın olsun, bende tüp bebekle hamile kaldım 28 yumurta almışlardı, 10 embriyom 5.güne ulaştı benim ama ohss olduğum için donduruldu ve 5 ay sonra yani 2 eylülde transferim yapıldı çok şükür ki tuttu, doğru adrestesin, inşallah isteyen herkese nasip olur
Ayy maşallah canım ya çok mutlu oluyorum böyle haberler duydukca hayırlı olsun. Darısı bizlere olsun. Bende bugün transfer için tedaviye başladım sanırım 20 gün sonra buz bebeklerime kavusurum inşallah :)Vuslat23
Inşallah bende guzel haberler verecegim canım çok teşekkürlerCnm hayirli olsun tedavin ins 1ay sonra senden de olumlu haberleri duycaz
Ayy maşallah canım ya çok mutlu oluyorum böyle haberler duydukca hayırlı olsun. Darısı bizlere olsun. Bende bugün transfer için tedaviye başladım sanırım 20 gün sonra buz bebeklerime kavusurum inşallah :)Vuslat23
Çok sağol canım inşallah bizde kavusuruz Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Sende sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah.buz bebek diye umutsuzluk yapma, rahim dinlenmiş olduğu için tutunma şansı daha yüksek oluyormuş, daha önce 2 defa aşılama yapıldı hep çok heyecanlı bi şekilde sonuç bekledim negatifti, tüp bebek transferinden sonra içimde inanılmaz bi rahatlık vardı çok şükürki rabbim dualarıma olumlu cevap verdi, darısı sizlerin başına inşallah, hep dua ediyorum, gönülden isteyeni geri çevirme Allah ım diye, umarım kabul eder, Allah yar ve yardımcınız olsun
Hayirlisiyla kaliteli kaliteli 5. Güne gelir embriyolarin inşallah 1,5 ay da hemencecik gelir zaten ay dediğin hemen geliyo ne de olsa yavruslarin beklicek seni azıcık :)) benim de bugun trasferim oldu dinleniyorum evde kabak çekirdeği yemekten midem bulandı artık:))
Slm bülent traş i tavsiye eder misiniz
Ben kararsizim bahcecide yaptirmayi düşünüyorumben kesinlikle tavsiye ederim, Allah yardımcın olsun
Ben kararsizim bahcecide yaptirmayi düşünüyorum
H,mm neden acaba yardimci olursan sevinirim belki benimde fikrim değişebilirben onları ilk tüp bebek araştırması yapmaya başlayınca eledim, yinede sen bilirsin
Bende kesinlikle tavsiye ediyorum,şuan keşke daha önce gitseymişiz diyorum.. daha kalplerini duymadık ama iki tane keseyi gördük :) Allah herkesin yüzünü güldürsün..ben kesinlikle tavsiye ederim, Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?