Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Benimde arada çok hafif kasıklarda ağrı ve batma oluyor ama çok hafif canım tahlil günüm 7 Kasım öncekilerde çok heyecanliydim gün geçmek bilmezdi bu sefer çok sakinim Allaha tevekkül ettim.

Benim icim rahat 7gun sonra pozitifi görcen..Bende de karin agrisi batmalar olmustu..InsAllah saglicakla yawrularimizi aliriz kucagimiza..

Umut46 canm senin histereskopiden sonra kanaman kaç gün sürdü bide lucrin diye bi iğne yazmışlar reçeteye 10 gün sonra gobekten yapicakmisim o ne için acaba sanada verdiler mi

Benim icim rahat 7gun sonra pozitifi görcen..Bende de karin agrisi batmalar olmustu..InsAllah saglicakla yawrularimizi aliriz kucagimiza..
Ay inşallah canım desteğin için çok teşekkürler. Bu ağrı ve batma sende de hafif miydi? çok aşırıya değil bende ama hissediyorum güzel sonuç alacağım inşallah :)

Umut46 canm senin histereskopiden sonra kanaman kaç gün sürdü bide lucrin diye bi iğne yazmışlar reçeteye 10 gün sonra gobekten yapicakmisim o ne için acaba sanada verdiler mi
Canım 6 gün sürdü ancak ilk 3-4 gün yogundu sonra azaldı bana 1 hafta sonra muayene olunacak demislerdi o zaman bitmişti zaten lucrin bende vuruldum ama ne için olduğunu şu an hatırlayamadım. Sen muayeneye gittin mi? bu arada 2.toplama yapıldı dimi kaç tane embriyo kalmıştı?

Evet canım yapıldı 3 tane embriyo kaldı 1 tane de gecenki toplamadan var 4 oldu ama ikinci toplama da embriyolari genetige gondermedik şimdi 1 tane genetikten gelen 1 tane de genetige gitmeyen embriyo transferi olcak işte. Muayeneye gitmedim daha 5 kasımda gitcem gittiğim zaman sorarım bende o iğneyi . Senin test tarihin ne zamandı inşallah tutunmuslardir inşallah bu sefer olur canım ya

Maşallah canım çok şükür embriyolarin var ya gerisi gelir Allahın izniyle, c.tesi test günüm inşallah Rabbim bu sefer nasip etsin.

Herkese merhaba bende bulent hocanın hastasıyım ikinci deneme ilki kimyasal oldu bunda iki yumurta gelişti ikiside dollendi ve transfer edildi 6 Kasım test tarihim heyecanliyim endometrium hastasıyım ve hocamız benle çok ılgilendi.

Güzel haberlerini bekliyorum canım benim de 7 Kasım test tarihim arka arkaya verelim inşallah. Cgh yapildi mı embriyolara? 5.gün değil mi?

Canım bende c.Tesi kan vereceğim inşallah hissedilir bir belirti var mıydı sende? Bende bazen kasıklarımda batma oluyor bazen de hiç bir şey olmuyor kafam karıştı bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Evet canım kasık batması vardı hadi hayırlısı iyi haber bekliom ama herkeste bir olmuo belirtiler kafanı takma

Kızlar genelde dondurulmuşla mı bebişiniz tutundu yoksa taze transfer ile hamile olanlar da fazlamı yazabilirmisiniz lütfen ?

Kızlar genelde dondurulmuşla mı bebişiniz tutundu yoksa taze transfer ile hamile olanlar da fazlamı yazabilirmisiniz lütfen ?

Benim ilk deneme ve dondurulmuslarla oldu cok sukur simdi 9+1 hamileyim..Bence dondurulmuslarla daha iyi cunku ztn tedavi surecinde ignelerle hormonlar yukleniyo onun etkisi uzerindeyken transfer transfer sonrasi yine ilac igneye devam baya yipratici..dier tûrlu 2.5ay ara veriyosun vucudun rahatliyo o psikolojiyi de atiyosun uzerinden sadece kavusma heyecani kaliyo geriye..tabi buna dr lar karar verir saglik durumunuza gidişata gòre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…