- 11 Nisan 2015
- 151
- 70
- 48
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.421
Benimde arada çok hafif kasıklarda ağrı ve batma oluyor ama çok hafif canım tahlil günüm 7 Kasım öncekilerde çok heyecanliydim gün geçmek bilmezdi bu sefer çok sakinim Allaha tevekkül ettim.
Ay inşallah canım desteğin için çok teşekkürler. Bu ağrı ve batma sende de hafif miydi? çok aşırıya değil bende ama hissediyorum güzel sonuç alacağım inşallah :)Benim icim rahat 7gun sonra pozitifi görcen..Bende de karin agrisi batmalar olmustu..InsAllah saglicakla yawrularimizi aliriz kucagimiza..
Canım 6 gün sürdü ancak ilk 3-4 gün yogundu sonra azaldı bana 1 hafta sonra muayene olunacak demislerdi o zaman bitmişti zaten lucrin bende vuruldum ama ne için olduğunu şu an hatırlayamadım. Sen muayeneye gittin mi? bu arada 2.toplama yapıldı dimi kaç tane embriyo kalmıştı?Umut46 canm senin histereskopiden sonra kanaman kaç gün sürdü bide lucrin diye bi iğne yazmışlar reçeteye 10 gün sonra gobekten yapicakmisim o ne için acaba sanada verdiler mi
Evet canım yapıldı 3 tane embriyo kaldı 1 tane de gecenki toplamadan var 4 oldu ama ikinci toplama da embriyolari genetige gondermedik şimdi 1 tane genetikten gelen 1 tane de genetige gitmeyen embriyo transferi olcak işte. Muayeneye gitmedim daha 5 kasımda gitcem gittiğim zaman sorarım bende o iğneyi . Senin test tarihin ne zamandı inşallah tutunmuslardir inşallah bu sefer olur canım yaCanım 6 gün sürdü ancak ilk 3-4 gün yogundu sonra azaldı bana 1 hafta sonra muayene olunacak demislerdi o zaman bitmişti zaten lucrin bende vuruldum ama ne için olduğunu şu an hatırlayamadım. Sen muayeneye gittin mi? bu arada 2.toplama yapıldı dimi kaç tane embriyo kalmıştı?
Maşallah canım çok şükür embriyolarin var ya gerisi gelir Allahın izniyle, c.tesi test günüm inşallah Rabbim bu sefer nasip etsin.Evet canım yapıldı 3 tane embriyo kaldı 1 tane de gecenki toplamadan var 4 oldu ama ikinci toplama da embriyolari genetige gondermedik şimdi 1 tane genetikten gelen 1 tane de genetige gitmeyen embriyo transferi olcak işte. Muayeneye gitmedim daha 5 kasımda gitcem gittiğim zaman sorarım bende o iğneyi . Senin test tarihin ne zamandı inşallah tutunmuslardir inşallah bu sefer olur canım ya
Güzel haberlerini bekliyorum canım benim de 7 Kasım test tarihim arka arkaya verelim inşallah. Cgh yapildi mı embriyolara? 5.gün değil mi?Herkese merhaba bende bulent hocanın hastasıyım ikinci deneme ilki kimyasal oldu bunda iki yumurta gelişti ikiside dollendi ve transfer edildi 6 Kasım test tarihim heyecanliyim endometrium hastasıyım ve hocamız benle çok ılgilendi.
Yok canım biri beş e erdi gibi morula bitmişti diğeri 3 tu ama hoca iyi dediGüzel haberlerini bekliyorum canım benim de 7 Kasım test tarihim arka arkaya verelim inşallah. Cgh yapildi mı embriyolara? 5.gün değil mi?
Canım nasıl gidiyor. belirti, v.s var mı?Yok canım biri beş e erdi gibi morula bitmişti diğeri 3 tu ama hoca iyi dedi
Canım akşam kan verdim 72 ciktiCanım nasıl gidiyor. belirti, v.s var mı?
Hayırlı olsun canım inşallah kat kat katlansin degerin.Canım akşam kan verdim 72 cikti
Sağol canim insallahHayırlı olsun canım inşallah kat kat katlansin degerin.
Canım bende c.Tesi kan vereceğim inşallah hissedilir bir belirti var mıydı sende? Bende bazen kasıklarımda batma oluyor bazen de hiç bir şey olmuyor kafam karıştı bakalım hayırlısı olsun inşallah.Sağol canim insallah
Evet canım kasık batması vardı hadi hayırlısı iyi haber bekliom ama herkeste bir olmuo belirtiler kafanı takmaCanım bende c.Tesi kan vereceğim inşallah hissedilir bir belirti var mıydı sende? Bende bazen kasıklarımda batma oluyor bazen de hiç bir şey olmuyor kafam karıştı bakalım hayırlısı olsun inşallah.
canım çok sağol sende ikinci değerini yaz lütfen Rabbim sağ sağlim kucağına aldırsın.Evet canım kasık batması vardı hadi hayırlısı iyi haber bekliom ama herkeste bir olmuo belirtiler kafanı takma
Yazarım csnim hayırlısı insallahInşallah
canım çok sağol sende ikinci değerini yaz lütfen Rabbim sağ sağlim kucağına aldırsın.
Kızlar genelde dondurulmuşla mı bebişiniz tutundu yoksa taze transfer ile hamile olanlar da fazlamı yazabilirmisiniz lütfen ?
CanımInşallah
canım çok sağol sende ikinci değerini yaz lütfen Rabbim sağ sağlim kucağına aldırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?